125

Анонимен

преди 6 години

Брей, брей, брей......прочел бил какво пише отгоре на документа.....Че то и на едно заведение пише "жени" и "мъже" ПЪК ТАМ ....ТОАЛЕТНА!!!!! Алооооуууу.......я виж ВЪТРЕ КАКВО ПИШЕ......

124

абре тикви ....

преди 6 години

защо говорейки за насилието над жени и деца ... се слага думата джендер .... демек кафе с отрова добро ли или не ... и защо няма думи за насилието над мъже .. развод ... вземат му децата, парите, къщата ... и издръжка ... тия деца да не родени от селския бик марио ??!!!

123

Атанас Семов

преди 6 години

Защо махнаха от учебниците "Балканджи Йово"Защото ни отрязоха двете ръце/земеделието/,двата крака /икономиката/ и двете очи /образованието/Но ще изучаваме "Джалем джалем" Даваш ли даваш....всичко давам,само да съм на власт!

122

Анонимен

преди 6 години

какво бил обещал за Банско и ала бала , направи го с закон само лифта и нищо друго точка и се свършва с въпроса няма протестиращи или нещо сте обещали на някой . Вече хората не вярват на обещания , щото като гризнете кокала и забравяте за обещаното

121

ГЕРБ

преди 6 години

Добър и навременен ход на нашия лидер. Ние не можем да управляваме без подкрепата на хората. Благодарение на тях сме дванадесет години на върха. Но грижата за общественото мнение трябва да е постоянна. Поведението на Борисов показва мъдрост и политическа зрялост. Другите партии има да мечтаят за лидер, като него. Сега е времето, в което може да сев включи заедно с разясняването на Конвенцията и малко пропаганда. Нашите постижения не са малко.

120

Българин

преди 6 години

Некомпетентен и пълен страхльо е Борисов ,ама ей на с три мандата!Как може бе как може тоя да е премиер със 7000 бона заплата

119

Анонимен

преди 6 години

*** Бойко се изходи и по тази тема.

118

Анонимен

преди 6 години

Държава, в която такива "личности " са в Министерски съвет, вместо в затвора, няма бъдеще!

117

Отвратена съм!

преди 6 години

Българите сме били "консервативни"?! Не! Отвратени сме!!! Всички на улицата да защитим децата си!

116

Анонимен

преди 6 години

Аз писах няколко пъти че те няма да се откажат. Ще въртят отлагат, проточват и когато сте на море, ваканции или когато най малко очаквате, един ден ще се събудите с приетата конвенция. Знам номерата на господарите на нашите господари. В САЩ така са приели федералният им резерв. През лятото когато е имало най малко депутати в конгреса се гласува да си сложат цялата финатсова система в частни ръце. Ако там са могли да го направят та тук ли няма да успеят. Тактиката никога не я сменят. Революция!

115

Анонимен

преди 6 години

Ала бала едни и същи приказки , някави статистики а мизерията си остава

114

Бурята не е отминала

преди 6 години

Зловещата конвенция трябва да бъде окончателно и безвъзвратно погребана като се отмени решението на МС от 3 януари и се анулира подписа на Захариева. Не се заблуждавайте - битката продължава!

113

Анонимен

преди 6 години

Ейй колко го обичат Баце,цяла вечер само за него мислят,от главите им не излиза.Абе първенец си е.Голем си бате Борисов.:))))

112

Кратун

преди 6 години

Баце е нагъл. Българинът не е страхлив и няма нужда да се ооравдава затова, че не иска да му налагат извратени нещо. Баце да седне да помисли малко преди да приказва, за да не го отмие приливът.

111

Анонимен

преди 6 години

Като малък си спомням как наще на вечеря си говореха и чудеха кога бай Тошо ще си отиде от власт и какво ще стане с държавата.... Е сега и ние с жена ми на вечеря се чудим същото...

110

Анонимен

преди 6 години

По - спокойно и без заплахи моля.Да не дойдат утре службите у вас да те изкарат, че подстрекаваш народа да чупи.Кой закон не е минал тука.Ако решат точно тебе ще слушат.Изчакайте и ще видите.Ще има дебат.Ходете и вие дебатирайте темата където пред когото трябва. Стига се филмирахте.Не плащаме данъци за да чупите и малкото което имаме.У вас като се ядосаш чупиш ли?Виж си нервите, нещо не е в ред.

109

Наблюдател

преди 6 години

"Русия, Азербайджан, България такива са страните, които още не са я ратифицирали, казаха не" - тъй ли? А що не "Гърция, Исландия, Ирландия, Обединеното Кралство" ?Опитва се да манипулира

108

Анонимен

преди 6 години

Благодарности на ОП, БСП, БПЦ, Президента, лекарския съюз, всички интелектуалци, и всички обикновени хора заели позиция срещу извратената конвенция! С общи усилия отбихме атаката на про-джендърската партия геЙрб в съдружие с нечистоплътни нпо, по нареждане на еврогейовете от Брюксел! Битката я спечелихме, но войната още не сме! Банкянския тарикат ще върти, ще суче но няма да се откаже да ни пробута джендърския ***, затова на следващите избори не гласувайте за шайката ***!

107

Анонимен

преди 6 години

Канада и САЩ вече са лудници, явно е че се иска целия свят да е луд ,по лесно се командва !

106

Анонимен

преди 6 години

Еми ти защо си се оставил да те командват?