45

Бахуро

преди 6 години

До ТТ на ужаситеА аз ***... ***...

44

Умник

преди 6 години

"Мъжът е прострелян в главата, а пистолетът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно." Ко речи?

43

Анонимен

преди 6 години

WTF?Чети и другите статии за да не изглеждаш трагично-комично с тъпите си въпроси!!!!

42

ами

преди 6 години

Те от Пловдив така се самоубиват.....един отишъл на Пампорово,друг си беше излязал да разходи кучето,после го вързал и се гръмнал...но пистолета го нямаше.....и така приказки от хиляда и една нощ продължават...

41

ТТ на ужасите

преди 6 години

Страх...страх ....

40

Анонимен

преди 6 години

Дегенератите се привличат Банкерка и Музикант.. Такива хора семейство не създават ..

39

Анонимен

преди 6 години

Такива тъпотии , че няма накъде ....

38

Филип Мърльоу

преди 6 години

Истината е че банкерката е била тайна любовница на Цветан Василев,той е я уредил в да работи в курорта за да се виждат тайно там-всяка недлея е кацал с частния си хеликоптер на поляната зад бунгалата на Малините. Обаче безработния рокаджия разбрал от Владо Полинерото който бил там минлата седмица как мацката се е натискала в лобито на хотел Перелик със странен човек с мустак и 10 човека охрана. Купил пистолета от Фекри Шукрата от улица Ландос за 230 лв със 5 патрона в пълнителя и дал газ.....

37

WTF?

преди 6 години

Какво пречи пистолета да е в ръката на мъжа, която е паднала на скута на жената? Кой каза че експертизата се прави за 1 час? Изобщо какви ги дрънкаш?

36

Тръткалъ Реза

преди 6 години

тя щастливо разведена си джитка с колата на бившия към новата още по-добре платена работа, в очакване на още по-щастливия съжител за празника, който, представете, си бил облечен целия в черно, нещо съвсем необичайно за рокер, разбира се, и изведнъж - контрола, егаси новината. остана да ги е преследвала линейка и тях.

35

Анонимен

преди 6 години

Уж се качил в Пампорово за да отпразнуват деня на влюбените и забележете, носел е огнестрелно оръжие със себе си. Два изстрела в тялото и един контролен в главата са тактика на наемните убийци. Отделно, рокаджия да се разхожда с огнестрелно оръжие, при това незаконно, не ми се вързва, някак си не отговаря на профила на рок музикант. Учудва ме само как така оръжието не бе намерено в дома на пенсионирания военен, който прибира оръжията след нелепи инциденти, за да не се нарани случаен минувач!

34

Анонимен

преди 6 години

П.С. Че мъжът е облечен изцяло в черно е особено важна подробност от разследването. Близък музикант има дрескод да свири изцяло в черно. Ще го информирам, че може да се окаже разследван за убийство. Много ми харесва тенденцията всички убийства да се дължат на ревност. Нещо като всички архитектурни обекти, които не разбираме са религиозни. Важното е да звучи достоверно и да пишем убийството разкрито. А кой наистина е убиеца, какви са му мотивите, и дали няма да убие още някой, няма значение.

33

Анонимен

преди 6 години

Пак ли е самоубит?

32

Анонимен

преди 6 години

Ахааа значи синът на кмета...а тя е банкерка. А пистолетът първо беше в скута на жената сега в ръката на мъжа и трябваше да му се прави експертиза. Тя така за 1 час ли се прави? Боже за колко прости ни вземат. Яко разчистване на сметки става напоследък...

31

varg

преди 6 години

За месец и половина герб-10 убити българи.Амин.

30

аман!

преди 6 години

Не е истина колко луди се разхождат! Този никой ли не го е видял, че е откачалка? Защо не ги прибират принудително по психиатриите?

29

@30

преди 6 години

Гледай сега, нормалните хора, подчертавам НОРМАЛНИТЕ, никога, ама НИКОГА няма да застрелят от страст с 3 изстрела, единият от които в главата. За да убиеш някого така, се изисква самоконтрол, нещо което противоречи на идеята за убийство от страст. А ако искаш да исценираш нещо, то няма да се самоубиеш след това. И последно, как според теб се стреля 3 пъти в кола? Когато жертвата ти се намира откъм рамото ти, и трябва да я накараш да се извърти за да я простреляш в сърцето. Това е абсурдно.

28

Шабан Шаулич

преди 6 години

Затова чалгата е по-полезна...

27

стефчо

преди 6 години

Не ви ли писна от глупави конспирации и филми от HBO? Най-вероятно са били евреи от мосад,защото мадамата е пазила банкова тайна на Моше в Цюрих и само тя е знаела кода и номера на сейфа там, а рокаджията е повикан слчайно там със снимка по снапчат как тя се натиска със млад бизнесмен от Дубай. Подали са му пистолет и я застрелял....( естевено и близко до ума е е битово престъпление от страст и ревност и нищо повече..)

26

Анонимен

преди 6 години

Това как се тълкува 30/40.Обосновете се!