86

Гурбетчия

преди 6 години

А бе,коя е тази Десислава незнам коя си.Стига де!Тя ли е най-важната в държавата? Стига,стига!Баламосват ни с глупости,а най-важните проблеми се замитат.Хора, вземете се в ръце и изметете тая ***.За съжаление аз съм много, много далеч от родината си,но се надявам един ден да си дойда.

85

Анонимен

преди 6 години

Малеей, за малко да я хванат на калъп. Или са я хванали?

84

,.,.,

преди 6 години

Първият и съпруг депутата от БСП, Георги Свиленски да почерпи колеги и приятели че се е отървал от Деса.Да му мисли ***,ако изобщо може да мисли след като го ожениха предизборно за любовницата му.

83

До 82

преди 6 години

На колко годинки сиТи виждал ли си байТошо жив и охраната му?.Не на филм.Един го доближи във Враца да му поиска помощ с едно листче и лежа 10 години в затвора.Цецо май се казваше.А бай Тошо от тогава не стъпваше във Враца. ,,Бодигарда" не е от вчера и само у нас,по интересно е защо и как Радева е пътувала без охрана,само с ,,домакина"??? и без обозначенията на НСО.Ако всичко е в ред ,няма причина да бягат.

82

Анонимен

преди 6 години

Да тръгнеш ученичка от Меден рудник, на 18 да си директор продукция при Слави Трифонов, на 25 да гледаш бебето на потомствен професионален комунист, и на 50 да си първа мотика при Хвърчилков!Кои сте вие бе!

81

Анонимен

преди 6 години

Верче, в петък пак ще пуснеш материал по темата, нали?

80

Имам въпрос

преди 6 години

Някой може ли да ми каже как да си поръчам кола на НСО за абитуриентския бал?Не заради друго, ами защото гледам, че вече всеки ги ползва.

79

Анонимен

преди 6 години

От цялата работа човек си прави извода, че в НСО работят невероятни непрофесионалисти (да не можеш да разпознаеш линейка си е за уволнение). Сега всеки който го погне полицейска кола и не е спрял, после ще се оправдава че е правил път на линейката. При тия глупоста заразна ли е или ние сме с безкрайно търпение??? И какво толкова са я заплашили жената на президента че НСО я охранява? Да и свият някоя рокля може би.

78

ГЕРБ ДЖЕНДЪРИ

преди 6 години

Тази тема я предъвкват вече 10 дни. Отклоняват вниманието от Истанбулската конвенция, да позабравят малко пората за нея и ще я приемат тихичко без въобще да се разбере.

77

До 73

преди 6 години

Ако беше обозначена нямаше да я спрат.Но като махнеш обозначеншията и тръгнеш на купон или кой знай къде посред нощ с превишена скорост е най нормално да те спратОт къде да знаят чия е и кой е в колата.Защо ще бягат? Какво е правила на задната седалка с домакина.На линейката ясно е е изписано и е бяла,а жандармерийският бус черен.Най нормално е да спрат и веднага *** нещо гнило в цялата работа,което ние няма да разберем.

76

Анонимен

преди 6 години

А защо уважаемата Г-жа Радева се е движила с автомобил на НСО?Кое го налага? Тя не е управленско лице на държавата. В България няма понятие "първа дама".

75

ПРАВ СИ

преди 6 години

До АнонименБОКАЧКО Е ПО ЖЕСТОКО ОХРАНЯВАН И ОТ БАЙ ТОШО...САМО ТАНКОВЕ НЕ СА ИЗКАРАЛИ ЗА НЕГО ПО ШОСЕТАТА....

74

Анонимен

преди 6 години

Президента да скрие ключовете от самолета в касата с държавния печат, че следващият път Деса може да я гони патрул на НАТО.

73

Анонимен

преди 6 години

"Автомобилът се е движел, той е на специален режим, не е бил обозначен, защото така правим - когато няма нужда, не го обозначаваме."Министърът на вътрешните работи"Чл. 3. (1) Моторни превозни средства със специален режим на движение са автомобилите и мотоциклетите, които при движението си подават едновременно светлинен сигнал с пробляскваща синя и/или червена светлина и специален звуков сигнал."ЗаконодателствотоМинистърът знае ли не закона или умишлено заблуждава с официалното си изявление?

72

Анонимен

преди 6 години

"Служителят нарочно дал газ, когато полицейският бус го доближил, тъй като в НСО имали изискване да поддържат определена дистанция""Шофьорът на НСО е бил заблуден, че го следва линейка, цели 3 светофара"-----Ивааааасссии, какви хора наемат в НСО? :D :D :D Цели 3 светофара и то по бул. България, тоя не успял да различи бус на Жандармерия от линейка????? Хехееее, Шкумба, стига вицове! :)))Кьорав ли е или има проблем с нервите? От типа "В Русия съм, в Русия съм, в Русия съм!".

71

Anon

преди 6 години

Каква подготовка има този шофьор/ гард от нсо да сбърка бърза помощ с жандармерия? Утре ще сбърка килъри с пожарната? Какви са тези глупости с които ни храните? Самозабравили се пуяци и патки....

70

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

69

Тангра

преди 6 години

Войната с Президента се води на всякакво ниво. Явен опит за сплашване. 100 % е имало и заплаха за стрелба. Що не го убият направо. Жалки мръсни чакали! И вашето време скоро ще дойде!

68

таа па

преди 6 години

не се спря с войнстваща простащина

67

Анонимен

преди 6 години

ЩО НЕ СПРАТ КОЛИТЕ НА БОКО? ЩОТО ТОЙ СЕ ВОЗИ В ТРИ КОЛИ И ВЪТРЕ ИМА 20 ГАРДА.СМЕЯТ ЛИ ДВЕ ПОЛИЦАЙЧЕТА ДО СПРАТ?