17

Анонимен

преди 6 години

Адски много се радвам, че имаше такъв човек в България, но според мен щеше да е по-добре тези пари да ги даваше за сираци, вдовици, болни и деца, които искат да учат, но нямат финанси.Все си мисля, че голяма част от дарените пари не са отишли за това, което той е искал. Дано да греша, де! НО където и да са отишли, прави му чест за всичко! Бог да го прости!

16

Ристу

преди 6 години

Като си помисля, че този човек се дава за пример и има толкова много последователи, ми става лошо. Този човек не е помогнал лично на никого. Всъщност той използва миловидния си външен вид и приликата си с Дядо Коледа, за да измами глупавите религиозни хора и да им вземе парите от джоба. Но той не може да бъде наречен и умен, защото дарява парите на Църквата. А тази институция е най-измамната и вредна за човечеството, защото представлява религията.

15

Анонимен

преди 6 години

14, ти си ги давал да си правиш кефа с нея. ТОй ги е давал, без да очаква нищо на среща, само то доброта. По твоята логика всички даваме на магазините, ама всички чакаме нещо насреща.

14

Митето

преди 6 години

И аз събирах цял живот пари, и ги дадох на една засукана кака, която обичам, тя ги взе, и изчезна. Защо аз не съм светец, а ме наричат ***? А защо дядо Добри, който е обичал църквата, дал си е парите, попове са ги профукали, е светец, и на никой през ум не му минава да го нарича ***?

13

Анонимен

преди 6 години

отървал се от цирка в който го вкараха.....

12

Гост

преди 6 години

Поклон! Доброто, то ще ни спаси.

11

Анонимен

преди 6 години

И поноже днес е 14 февруари и ето ви приме за това какво е любовта: тя е това, което кара душата ви да страда сега, тя е това от което ви прималява сега заради Светия Старец, тая не е плътско изживяване. И неговата Църква в Байлово си намери любимия...Дядо добри Е от хората, които доказват на неверниците че има Бог .

10

Анонимен

преди 6 години

Светла памет, дядо Добре! И лек път към вечността!

9

Малоумник

преди 6 години

До Анонимен 1Като гледам колко грамотно пишеш, даже и на латиница и ми говориш за "ВИШУ" ми става ясно кой е клошаря. Работи си с твойто "вишу" на телефона в някой Callcenter в София, и остави човека да почива в мир. Той беше един жив светец, говоря, защото съм го виждал на живо.

8

Иван

преди 6 години

Поклон!!!

7

Shark

преди 6 години

До 1. Като гледам и ти нито си от София, нито който и да е от град, нито имаш изобщо някакво образование. Пишеш на шльокавица. И се имаш за нещо. Типичен с-е-лЕндур.

6

Анонимен

преди 6 години

Светла му памет !Един човек който няма нищо общо със съвременните бг-та мразещи всеки различен от себе си.

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЧовека се е отказал от материалното, за да помага на хората, а това че го наричаш клошар говори колко ти е малко мозъчното вещество. ***!!!

4

Иван Вазов

преди 6 години

Добър , тих , скромен човечец ... Визията му и очите му наистина излъчваха много доброта и смирение !!! ..... БОГ ДА ГО ПРОСТИ ! ... Сигурен съм , че е на едно много по - добро място ! ... Жалничкия :( помагал на Българската Църква ... Но за какво ли по - точно е помагал ? ... За да може оня "Божи служител" от Пловдив да се вози в скъпарски автомобил и да носи тузарски часовник за няколко хилядарки ?!?! ... Но Дядо Добри го е правил от сърце и душа ! ... А другите - ще си ОТГОВАРЯТ някой ден !

3

Данаилов

преди 6 години

Добър човек, лека му пръст. Да ме прощавате обаче, това за светостта му е откровена глупост. Човек, упражнявщ рафинирано изнудване на входа на храма с мистичната си визия, и снасящ припечеленото на отците. И парадоксът- населението масово не вярва на поповете, но смята за светец човека, който проси за тях. В явлението "дядо Добри" няма нищо християнско, а наивен мистицизъм, по който населението си пада, невярвайки в Бог.

2

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости човечеца ама е същия като изкуфелите бабки хвърлящи пари през прозореца на ало измамниците .Това да даваш пари на ония оядени дебели търбуси с златните ланци е същото

1

Анонимен

преди 6 години

EDIN KLOSHAR PO-MALKO.NITO E OT SOFIA,NITO IMA VISHE OBRAZOVANIQ.