261

Анонимен

преди 6 години

Аз от 7 г.работя на черноморието такива надници няма още сега вървят обявите за сезона подобни суми няма !!явно тоя си мисли че е в Англия:))

260

Анонимен

преди 6 години

Още от заглавието на м***лоумните ни джорналя се вижда,че всичко е един рекламен бълвоч!!!Абе,джорнаГлисти,м***лоумни,вие имате ли си представа,какво означава "надница" и какво,"заплата"?!Надник,м@@лоумници,е дневното възнаграждение,при това "твърдо" определено,защото,ако е работа на норма,надникът е плаващ,в зависимост от изработката на работника!!!Така,както сте "писали",при 3000 лв.надник и 22 работни дни в месеца,заплатата става...3000х22=66000 лв.Как ви се струва,т***п***ци?!

259

аз

преди 6 години

Чудесно време е и в останалите градове и села заплатите в сектора да са над 2000 че са замръзнали на по 1200/1400 от 10 години

258

Истината

преди 6 години

"Обикновено договорите се сключват на минимална работна заплата..."Няма нужда от повече коментари-ВСИЧКО Е ЯСНО!

257

Анонимен

преди 6 години

Слънчев бряг не е курорт за млади хора,а на всички нас.Жалко за тази слава която придоби.Оргии по улиците,пияни деца лежащи сутрин по улиците...Как ще го спасяват незнам.

256

Васил Василев

преди 6 години

Не им вярвайте , , , мушенници са , ще дадат една заплата и , , , толкова !

255

Анонимен

преди 6 години

95-97 година работих по морето сервитьор, годините на най голямата мутризация. За всичка имаше по много. Майтапихме се с колегите- тука и заплата ли дават, не сме я и търсили, беше 250 лв. Изкарвахме си ги на ден тия пари.

254

Анонимен

преди 6 години

Пишете глупости, не знаете какво значи надница.

253

Анонимен

преди 6 години

Да,може би беше по чисто и спокойно,но винаги сме си били зле на обслужване.Не сме търговци и незнаем как да привлечем туристи.И едно време чакахме за кюфте и таратор по 2 часа, само защото не говорим на чешки,руски,немски.Накрая като дойде сервитьора със сметката,чака и бакшиш.

252

мечти

преди 6 години

Ами АНТИ върни се при Т. Живков. Какво чакаш. Той да дойде? Да не е луд.

251

в лайноморе

преди 6 години

вече не стъпвам.......

250

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина дават такива заплати и няма кадри от България, могат преспокойно да си наемат румънци и поляци.Няма разрешителни визи за хора от ЕС.

249

Бивш барман

преди 6 години

Слънчев бряг е курорт за млади хора дошли да вземат дрога, да се напиват, е.бат, купонясват и разпускат. Нормално е да е шумен да има дискотеки да се продават и наркотици. Сякаш по другите курорти (в чужбина) не е така. Ако търсите почивка и релакс или към Балкана или има и други по спокойни курорти по черноморието

248

Анонимен

преди 6 години

Последния път когато бяхме в Слънчев бряг,надвечер,точно в центъра се продаваха наркотици явно и с реклама,без дори да се прикриват и всички хора минават и гледат.Заприлича на гето,а не на курорт.Може да викат срещо Валери,но шума също бе отвратителен нощем.

247

АНТИ

преди 6 години

Туризъм имаше по времето на бай Тошо.После ДС - мутри изгониха платежоспособния турист.Сега има надхитряване и пране на пари.

246

Анонимен

преди 6 години

До аз-ътИ в Бургас има ИМТ,има и средни професионални училища ТОХ в градовете близо до Бургас,но явно хората предпочитат в чужбина или Гърция,заради заплащането.

245

НАПОМНЯНЕ

преди 6 години

НАП ще се израдва на Тази Новина ?Стига да иска .

244

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

До Бивш барманНаемите на ресторантите са толкова високи, че наемателите гледат максимално да изстискат клиента.Добрите ресторанти се държат от собственици и там работи НЕслучаен персонал.

243

Анонимен

преди 6 години

Оправете си грешката,между "надник" и заплата има голяма разлика.И си внесете работници от Молдова,Украйна,Македония като ги потърсите и пуснете обяви,а не само с реване.

242

Онзи

преди 6 години

След като бяха построени 938434 хотела, се сетиха че ще им трябва персонал за тях. Заслужават да се провали тотално сезона и повече хора да не стъпят там (освен тези мятащите салфетки да навестят Слънчака