10

123

преди 6 години

Ми то не случайно се казва "Гето Люлин". Там от край време си е мани бегай. За щастие аз живея от тази страна на ускорителя. Не в тъмната зона.

9

Анонимен

преди 6 години

щом и в люлин 7 са я закъсали за паркоместа, направо ми е жал за вас....за всички софиянци......

8

Анонимен

преди 6 години

Когато държавата не я е грижа за инфраструктурата хората взимат нещата в ръцете си. Къде са паркингти обезпечаващи броя на жилищата?Няма ги и няма да ги има. Тогава какво ревете

7

Наглост

преди 6 години

В Люлин премахват стопове и знаци за предимство защото им пречат, вие тука за някакви колчета се притеснявате. Добре, че светофарите не са почнали да махат, че не знам вече. От 5 години живея в този абсурден квартал и се чудя каква дивотия ще измисли Бай ***.

6

аз-ът

преди 6 години

боже в ДНЕС заради политкоректноста се ценцурира думата р.язани ?!За гуми иде реч бе либералки, за гуми... То вече няма да може да се пише при вас от толкова политкоректност.

5

Анонимен

преди 6 години

Шоп и манталитет.

4

Бг

преди 6 години

Пълни ***. Събрани бокл уци от всички крайща на българия, могат само да унищожават и рушът.

3

аз-ът

преди 6 години

Като цяло се старая до краен предел да избягвам саморазправата, но с ГАНЕЦА друг начин няма. Уверявам ви, че единственото което действа срещу нагли шофьори е дране и рязане на гуми. Всеки уважаваш себе си бг ГАНЕЦ възприема возилото си като част от себе си и го приема изключително тежко, ако някой му посегне. Жена си ще даде, г..за си ще даде, колата - не ! Поздрави към всички шофЕри тип "аз за малко бе" на които скоро са им *** гумите в СФ, поне на 5-*** от вас , аз съм имал честа. Мерси !

2

аз-ът

преди 6 години

ДЕРИ БЕ!

1

Анонимен

преди 6 години

Манталитет...