7

Dani

преди 6 години

Да каже за корупцията първо ... аз съм от рекетираните от мвр.

6

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл да откриват топлата вода при нападение над полицаи навсякъде полицаите стрелят и след това ги награждават това е кристално ясно на всички. Едва този Мюлер и татенцето му щяха да си разрешат това в Германия.

5

Анонимен

преди 6 години

Битовата престъпност вече я преборват! Като я прехвърлят на местна охрана и народа да си плаща! Защото полицията отговаряла за обществените обекти, а охраната на дома си е ваша грижа.

4

Бурак Ялмъз

преди 6 години

Колкото и да се правите на бели си ocтавате азиатско изостанало племе пръкнало се от Мoнголия и състоящо се от тaтapи, мoнголoиди, виeтнaмци. Не се различавате мнoгo от poмитe.

3

Анонимен

преди 6 години

Точно така, г-н Каракачанов!

2

nexussss

преди 6 години

А когато искаме да изметем политическата *** ЗАВИНАГИ полицайте пак ли ще бият протестиращите? Никаква подкрепа на тея хрантутници, дето се крият по шубраците и "глобяват нарушителите". Знам че в случая става дума за КАТ-аджиите, но те са все едно котило...НЕГОДНИЦИ.

1

Анонимен

преди 6 години

Полицаите първо да сложат себе си на място! Не може хора, които стоят там за далавера и се забавляват с изпълненията на пийнал задържан да бъдат сериозни, внушават респект и да вършат работа.Всичко да се уволни, подбор, обучение и Бог да помага!