226

Анонимен

преди 6 години

Това не е демокрация, а мутрокрация.

225

До 229

преди 6 години

Засягаш важна част от проблема.Нужна е промяна в законите и после безкомпромисно прилагане на тези закони за всички. 350 000 ни учат, ни работят? точно това не бива да се допуска и тук сме го коментирали неведнъж. Няма ли лично богатство от което да живее и отказва предложената му работа - принудителен труд или лишаване от гражданство! Такива ако създадат макар само едно дете - принудителен труд и за двамата родители, за да си издържат детето!Стига сме хрантутили здрави хора и децата им!

224

Споко

преди 6 години

Ще ни има!

223

Анонимен

преди 6 години

Тия политици не виждат ли какво става,провинцията се затрива българското село опустява,хората бягат за какво глупости ми говорят живели сме по-добре, половината ми приятели избягаха не ги е срам само се оправдават едни други!!!

222

до 230

преди 6 години

Елта се излъчва от народа. Какъвто народа, такъв елита.-----Много сте наивен, колега!Елита на държавата не се "излъчва от народа", а се формира в течение на поколения, дори в някои случаи на векове!

221

Анонимен

преди 6 години

тука "пробиват" само назначените по роднинска или партийна линия . факт !

220

случаен

преди 6 години

До До случаен-224-позна в гората живея не се оплаквам,само констатирам,личи си ,че ти ги разбираш по-добре нещата...

219

Анонимен

преди 6 години

Само комунист и ***, което е едно и също, може да мислини желае България да я няма.Ще ни има, ще сме по-добре, но трябва да стоим далеч от Русия и българските комунисти !Това е гаранция за бъдещето на България.

218

Анонимен

преди 6 години

До "Елта се излъчва от народа. Какъвто народа, такъв елита. Ето защо в Германия елита е един, в Холандия друг, а в Афганистан трети.

217

Анонимен

преди 6 години

От къде ги вадите тези цифри бе.Всеки си ,,хвърля на масата " каквото му скимне и каквото си мисли.Живели-неживели,видели не-видели но всичко им е ясно.А 350,000 нито учат,нито работят.Който тук е пробивен ще успее.Атам би ли назначил нашенец с лош език,фалшива диплома,никакви препоръки,без местен опит и работещ по нашенски Расте поколение което няма представа каква е реалноста.

216

До случаен-224

преди 6 години

Случаен,помисли,поинтересувай се,научи правописа,спомни си КОГА избягаха/какви 9 милиона през 90те.Явно живееш някъде в гората или на село защото мислите и думите ти не са на информиран и образован човек.

215

Анонимен

преди 6 години

България вече е засилена по нанадолнището наречено емиграция. средно на месец се изнасят средно по 6000 - 7000 души . факт .

214

"-"

преди 6 години

Дами и Г-да, другарки и другари, мутри и мутреси!-))))))Настоящето и бъдещето на всеки народ и държава зависи от неговия политически и интелектуолен елит!Обществения строй и управление могат да се базират на идеология, религия, диктатура или демокрация това е без значение, важното е Елита да работи/да служи в полза на народа и държавата си.И обратно - може да притежавате всички мислими и немислими свободи, но ако Елита не работи в полза на народ и държава - ще настъпи пълна катастрофа

213

до 220

преди 6 години

Я помисли друже! Защо Австрия,Дания,Белгия,Холандия Люксембург и другите от нашата черга не се докараха като нас.Я бръкни в Гугъла и виж къде ни докараха предишните 45 години строеж на,,зрял социализъм"Крушката си има опашка.Света вървеше напред,а ние се бяхме заключили в СИВ и го карахме с празни лозунги Тъпчехме на място.Какво читаво създадохме за тези години под,,мъдрото ръководство" на СССР.И за съжаление още патим и ще си патим И кои са олигарсите,я си ги припомни.

212

случаен

преди 6 години

До До 216-като се замисля при бай Тодор,колко избягаха и отивахме към 9млн.,а сега останахме има няма 5-6млн.,че то през турско не е бивало такъв демогравски срив...само си мисля сигурно бъркам...

211

АНТИ

преди 6 години

До До 216Китайския социализъм не е рухнал.Недей да плачеш на чужди гробове.

210

До 216

преди 6 години

Само като отвориха границите и от ,,добрия Тодор Живков " избягаха/буквално / над един милион души за нула време.Или си малък или си партиен агитатор от онова време.Никой не бяга от хубавото.И още-по доброто винаги робеждава,защо рухна социализма по цял свят.Защо беше наречен недоносче точно от бай Тошо? Защо Политбюро констатира през 89та че положението е катастрофално?Защо не можехме да си върнем заемите и обявихме мораториум.Защо икономиката ни беше губеща?И още,и още другарю!

209

"-"

преди 6 години

България на прага на оцеляване. Ще ни има ли след 10 години?------Е,след 10 години все още ще ни има, но след 25 години - едва ли!Всъщност вината си е наша, сами се докарахме дотук след 27 години Мутрокрация!

208

Анонимен

преди 6 години

Костадин Костадинов е пич.

207

Анонимен

преди 6 години

до 217Много нашенци се върнаха от чужбина и си стоят тук.То не е въпроса да заминеш, а да избереш правилното време и място за миграция.