21

Вбесен

преди 6 години

Време е наистина герберската простотия да бъде изметена, толкова глупости,рекет и изродщини, и комунистите не са сътворявали!!!!

20

Dev

преди 6 години

Центъра за градска мобилност отново демонстрира завидна липса на мозъчна дейност. Работих в компания, чийто офис е до буферен паркинг - в повечето случаи ходех с метро до там, но когато се налага ходех с кола и паркирах в буферния паркинг. Според новите концепции, това е нарушение. Ами, ако след като паркирам просто си чекна картата на входа за метрото и си изляза? Ко прайм? Тоя тип концепции само стимулират хората, да не искат да имат нищо общо с градски транспорт, за да си спестят абсурдите.

19

Handel

преди 6 години

То да беше само метрото. От известно време насам е като да удариш джакпот в казиното ако намериш къде да паркираш като искаш да пазаруваш от Кауфланд на "Тодор Каблешков"

18

Анонимен

преди 6 години

Тя кметицата, като обяви програмата си за да я изберем, беше писала вътре "Зелена София" и аз *** мислех, че ще садят дървета и ще правят паркове.Но не, програмат и явно е предвиждала цяла София да стане "Зелена зона" и да глобяват де когото сварят.Колко съм бил глупав!...

17

Анонимен

преди 6 години

И срещу контрола на изхода пак има лекарство. Паркираш, влизаш в метрото, излизаш след секунда. Отиваш на работа. Пак влизаш в метрото, пак излизаш след секунда, заверяваш билета и излизаш от паркинга.

16

(-_-)

преди 6 години

Тия в общината имат много сериозни проблеми с установяването на връзката между причина и следствие.. Ми то *** си е тъпо!

15

Анонимен

преди 6 години

Имам карта за метрото, но понеже брзам, взимам такси?Глобяват ме.Оруел!

14

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВАТА ГРАДИНА Е ПРЕВЪРНАТА В ПАРКИНГ ОТ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ ОТ ОБЩИНАТА!!! КОГА ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ? ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖАТ ДВЕ БЕТОННИ ПРЕГРАДИ-ТОВА Е ВСИЧКО. НЕ ИСКАТ ОБАЧЕ ЗАЩОТО ОТТАМ НЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ-РАЗРУШИХА СОФИЯ, НЕ ГИ Е СРАМ!!!

13

зевзек

преди 6 години

какво трябва да се случи за да РАЗБЕРАТ в общината че има проблем с паркирането в София ?!? и да спрат да раздават общинските терени и да започнат да правят паркинги . пиша раздават , въпреки че твърдят че ги продават , но то цените по които продават са като за раздаване :))) .... да ги *** и рабойниците общински да ги *** ...

12

Бойко

преди 6 години

Доста адекватно...

11

Джедай Мастър

преди 6 години

Лично аз не разбирам какво е нередното в случая, а още по-малко тези, които подкрепят шайката безмозъчни типове в общината и в ЦГМ. Какво нарушение е извършено? Платили са си карта, платили са си паркинг по утвърдените тарифи. Дали ще ползват метрото си е техен проблем. По същата логика ако имам карта, но не ползвам градски транспорт пак съм нарушител и трябва да си купя билет. Или например болен съм, но не си изкарвам болничен, а продължавам да работя - глоба, защото не ползвам услугите на НОИ.

10

Hermann

преди 6 години

Как не видях един свестен управленец .. едно-едничко адекватно предложение..това искам да видя, преди да си отида от този свят :/

9

Анонимен

преди 6 години

ЦГМ е паразитна организация, която смуче нашите данъци. Заплатите на директорите са по-високи от тези на висши банкери, всички се движат с лимузини и ползват охрана.

8

Теодора

преди 6 години

Искат отиване и връщане до метро станцията за да се възползваш от безплатния паркинг. Само с влизане с карта или билет НЕ става. Което е тъпо, защото аз може да съм ползвала метрото до центъра, но обратно да е по-удобно с трамвай, рейс, приятел с автомобил или с такси да се върна, но така пътуване не се признава и си плащаш 1 лв на започнат час. Голяма малоумщина!Пак ще са празни буферните паркинги! Парите от тези, които са си купували карта само за да паркират - и тези пари ще загубят!

7

До 1

преди 6 години

Ами тези с билетите до 30-ата минута са редовни. Валидността на един билет е 30 минути, колкото да се стигне от Ляолин я до Младост, я до Бизнес Парка или Интер Експо.

6

Брадвата

преди 6 години

всеки купил билет трябва да е редовен на 100%, по всяка логика, само в нашата страна логиката е на страната на управляващите и изобщо никаква логика не е

5

до Дедо Гоше

преди 6 години

Редовен си на 100%, защото няма контрол на изхода. Сега ако платят 20 000 000 лева да сложат и шарнири на изходите... ще видим. Да глобяват куч-кар-ите, които цапат

4

Луковмарш

преди 6 години

До дедо гошеДеденце, редовен си, ама не съвсем. Понеже си гоУем тарикат и все се чудиш как да излъжеш и да заобиколиш правилата, не се чуди защо ти е малка заплатата, а колата ти е стара и раздрънкана.

3

zzz

преди 6 години

Т.е. искат да загубят и тези си клиенти ? По принцип кой ходи с колата до метростанцията - почти никой ?

2

Реалист

преди 6 години

Какво се занимават с тези, които ползват само паркинг, нали си плащат 35 лева на месец. Ако разчитат само на такива, които паркират и реално ползват метрото, паркингите ще са почти празни.