23

Анонимен

преди 6 години

Нарочно в статията не се съобщава за какви пари става въпрос, че има една НАТО-вска държава дето има само 2 военни самолета - "Миг - 29" и то и те са в ремонт.В тази държава няма пари за заплати, няма пари за пенсии, няма пари за военна техника, няма пари за нищо.

22

Анонимен

преди 6 години

Тия дни Русия, Иран и Турция ще се срещнат на високо равнище в Истанбул

21

Анонимен

преди 6 години

18, Доколкото САЩ си купуват ракетни двигатели е измислено от руската пропаганда, ще приемем цената като довод. Американците правят много изстрелвания и това е от значение. Вижте Мъск какво построи! И то е руски двигател сигурно:)))) Но рашите купуваха! (Франция им спря последната доставка) френски кораби е следствие на факта, че те ИЗОБЩО не са в състояние да ги произведат. Ако можеха мямаше да харчат 2-3 пъти отгоре, освен ако не са кръгли ***! Пък може и така да е:)

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен11; Тежи ли ти? Плащай и купувай и ти. Горският пожар на Пирин продължи три дена. Ако имаше няколко такива хеликоптера щеше да бъде потушен за един ден. Глупчо, глупчо, от завист и злоба дори и истината не можете да видите а тя е, че по света се плаща с пари а не с жива плът на проститутките в Родината. Когато имаш пари и плащаш си достоен човек, когато легнеш под някого за да платиш си просто к*рва. Това е разликата и за това вас като нация ви имат като к*рви по света, нямате пари.

19

Анонимен

преди 6 години

Бъдете спокойни турците имат боен хеликоптер АТАК собствено производство,но интереса клати феса както вие обичате да казвате ,това е жест към руснаците че могат да имат доверие към турците,тази сутрин ЕРДОГАН и Путин пак са имали телефонен разговор

18

batevale

преди 6 години

КА32 е най-добрата машина за гасене на пожари в момента . Взема 5 пъти по-голям обем вода и препарати от Бел 412..........Наистина много добра машина . Южна Корея ги ползва около 15 години вече , а Испания и Португалия - повече от 10 години.......

17

Анонимен

преди 6 години

Нали си правиха всичко сами, бе??? Нали са суперсила? ========= Те и Сащ правят всичко ама купуват руски ракетни двигатели !!!Те и руснаци правят всичко ама купуват военни кораби от Франция !!!Не си мъчи празната шамандура няма да разбереш защо това :)

16

Анонимен

преди 6 години

Турция и Русия - любими теми за тролене! А може и малко Иран! А вожда се стяга за избори!

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1; Звиждаш, злобееш, мразиш. Защото ти дори и такъв хеликоптер не можеш да си купиш.Нямаш пари. А без пари не дават. Злобееш защото нямаш политик който може да каже на Германия, Франция и САЩ да си седнат на меките части и да си гледат работата. Злобееш и потриваш ръце( както си правил винаги през вековете) и чакаш и ти да се облажиш от остатъка при случай,че някой свърши черната работа на фронта.Нямаш си и на представа къде си ти и къде е Турция защото не си излизал от 52М2 панелка

14

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново от Рускотурската империя !

13

Анонимен

преди 6 години

8, и в Австрия има Лада Нива! В нашето градче са три! Собственост на общината. Монтирали са им снегорини:))))))) Жалко, че няма как да ви кача снимки! Единият шофьор ми е съсед. Използва я също да си вози фуражи за кравите! Защо да не се купува нещо за без пари като може да върши такива мръсни работи?!

12

Анонимен

преди 6 години

Трябва да им се признае на комшиите, че умеят да си гонят интереса! В НАТО са, но това не им пречи да си поддържат търговски отношения с Русия. Щото най-много ресурси и резерви на питейна вода има точно Русия. А след време питейната вода ще е кът! Така че най-разумно е държавата ти да пази неутралитет (Финландия или Швейцария или Норвегия) и да си поддържа търговия с всички. Но от де толкоз акъл от тиквите ни? Или от глупавия ни народ озлобен?

11

Анонимен

преди 6 години

Нали си правиха всичко сами, бе??? Нали са суперсила? Айде резнаците тук да се изкажат! Утрепана азиатска бананова република. Навремето си купихме Тойоти - Авенсис, направен в Англия и Корола, турска изработка. Королата е изтърпяхме 97000 км. докато не и се скапа предницата тотално. Авенсиса е на 300000 и още не е бил в сервиза за сериозна поправка. Като попитах защо не се затваря леко багажника на королата ме успокоиха - нищо не можем да направим, но след 10-15 хил. сам ще се напасне!

10

Анонимен

преди 6 години

Троловете ни както винаги се обаждат неподготвени :)

9

Анонимен

преди 6 години

До 8Къде видя оръжие?

8

Анонимен

преди 6 години

До 4Въоражава с какво? Цивилен хеликоптер ли? Тези хеликоптери ги ползват и японците и кандаците и тн. А Турция както е тръгнала скоро няма да е в нато.

7

Анонимен

преди 6 години

Комшиите си гледат алъш вериша и се развиват с бесни темпове, гърци, румънци, сърби също. Само *** още вярва в глупости, дели се на ляв и на десен, на русофил и на американофил и по цял ден плюе всичко, а държавата му е най-изостаналата. Гласува за Бойко от страх да не били дошли русофилите. Ако не беше тъжно и трагично щеше да е смешно.

6

Анонимен

преди 6 години

Еврейските планове заминаха на кино.

5

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

Ето още едно доказателство колко *** народ сме. Докато ние лапаме муи .. и клатим капа на турция .. те членките на нато си гледат собственият интерес. Ние си унищожихме армията ... ето това става когато народа е *** !!! Русия е враг на нато поне така е доктрината .. само дето на турците им дреме за нато. На нас ни остава само да л глутеоси.

4

Анонимен

преди 6 години

НАТО се въоръжава с руска техника, пък ние имахме ,,мъдър'' президент, който дори не искаше да прати руските самолети за ремонт там където са измислени и произведени, а ги прати в Полша. Защо още този плазмодий не е в затвора заедно с Ненчев.