13

Анонимен

преди 6 години

На евтини еврейски пропагандни трикове ми намирисва. Леко с величаенето и прехласването. Изтреляхме една ракетка и осссрахме орталъка. Направо се впечатлих неземно. ЛЪЖИИИИИ

12

Анонимен

преди 6 години

Няма такъв частник който инвестира стотици милиарди с надеждата, че ще се избият от билети за желаещите да идат на Марс... някога. Това са глупости на търкалета, гръмките реклами целят лапнишараните да си купят акции, а Мъск да си богатее, това е неговата инвестиция. И стой та гледай ръст - след една такава статия изведнъж една такава компания "увеличава" стойността си с 15% без нищо да се е променило, а след няколко месеца на борсата срив и губи30% пак без нищо реално да се е променило - балони

11

МaйМyнaтa

преди 6 години

Не не е, на баккшиша. Под наем е! Но на xyия му също пише ТАКСИ, пропуск, а?

10

Анонимен

преди 6 години

Ще го ям, стига да остане нещо от тебе

9

Анонимен

преди 6 години

От20 години се возя на таксита. Всъщност не знам дали таксито е на бакшиша който ме вози.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен3От 20 години американски фирми изпращат космически туристи... обаче само с руски ракети:)))

7

Анонимен

преди 6 години

Почесват викаш, ама след някой ден пак ще возят космонавти! А космонавтите говорят, за разлика от Теслата.Ами такава е съдбата на бакшишите, дори и космическите. Почесват се и пушат на стоянката докато ги наеме някой. Лошо няма.

6

Анонимен

преди 6 години

Представям си ако Мъск беше руснак какви дитирамби от русофилките щяхме да слушаме тука.

5

PD

преди 6 години

А един мармонт завива шоколад.Това го пиша, за да не си помисли някой частник, че може да повтори подобен "успех". Същото се отнася и за "успехите" на Майкрософт, фейсбоок и много други.

4

МaйМyнaтa

преди 6 години

До 3Почесват викаш, ама след някой ден пак ще возят космонавти! А космонавтите говорят, за разлика от Теслата

3

Анонимен

преди 6 години

Ей, и продължавате да лъжете......Знаете много добре, че два пъти по-мощни ракети са изстрелвани от СССР ОЩЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1987 И 1988 ГОДИНА!!! Що ни будалкате.....знаете много добре, че ВСИЧКО Е САМО пиар-технология........хората летят от 1961 година и нищо така не се рекламира......Просто на този маск вече му свършиха патроните, пред пълен банкрот е и сега гледа как да отложи даже затвора....за нецелево използване на парите! Бяха "тесли" електрически, КЪДЕ СА?????

2

сминдух енд чесън

преди 6 години

Пусти американци искат да ходят на Марс ,откъдето ние сме паднали.

1

МaйМyнaтa

преди 6 години

Не гледам филми....особено анимационни