111

Иво

преди 6 години

До жекоАко няма какво да кажеш по-добре замълчи. Купешките думи, които си научил "когнитивен дисонанс" не прикриват очевидната ти неграмотност "Умаловажавам" и коментара ти съвсем неуместен под статия за смъртта на дете. Мълчанието е злато!Лека му пръст на детето и кураж за бащата, който ще живее с мисълта какво е направил за цял живот.

110

Анонимен съм и аз

преди 6 години

Имаше друг коментар под номер 126. Вече го няма. Написаното все пак важи!!!

109

Анонимен

преди 6 години

Като човешко същество, смятам че от наказанието, което сам си даде, по-голямо не може да получи, обаче трабва да сме равни и пред закона. И тъй като това е главата на държавата, към тях закона трябва да е още по-суров и безпощаден. Преди години, съсед в катастрофа на заледен път, загубви управление и в следствие на катастрофата почина жена му. Осъдиха го и в затвора лежа. Неговата мъка малка ли беше, а на двете им деца мъката... Да си на най-високо има и негативи.

108

Мда

преди 6 години

Само че делото е срещу неизвестен извършител, така пише в друг сайт. Смятайте кого ще осъдят и къде ще търсят виновни.

107

Анонимен

преди 6 години

защо не оставите човека да изживее мъката си ? със сигурност не е пребил нарочно детето си. малко милост,бе,хора !

106

Анонимен

преди 6 години

Естествено че ще му се размине - нали е от ГЕРБ. Те са над Законите в БГ.

105

Фаскин

преди 6 години

Ба'хти злобните хора. Дете е починало, ве ***, как може да пишете така!

104

жеко

преди 6 години

получавам когнитивен дисонанс, медиите спасяват репутацията на министъра като умаловажават смърта на дете, тоест показват неуважение към детето му и следователно към семейството му но не искат да пишат за очевидното, обърках се тотално

103

Майор Грудев-Сливен

преди 6 години

Аз съм съгласен с ***.Сега трябва да натискаме на тази опорна точка за Московски и,ако дай боже подаде оставка ще разчитаме на ефекта на доминото за да падне управлението на Герп.А ние пролетариата вземем ли един път властта без кръв този път няма да я дадем.Вовата и той ще помага молодеца.ура!

102

....

преди 6 години

И сега ще го отнесат тези, които са му дали шейната, които поддържат шейните или тези, които поддържат пистата. А истинският виновник е Москов! С кой акъл качва детето си на високо скоростна шейна. Ама то снобизмът и парите не питат.

101

Е, хубаво

преди 6 години

Ще те пожалят, ще си невинен като сълза...но ще можеш ли да спиш г-н Московски като дзнаеш ,че все пак ти си виновен за смърта на детето си? жаждата за власт и пари таки Ви изсушава, че ставате преживее мумии.....гнусно е даже човек да Ви гледа. А за тези които биха казали и какво трябва да се направи, ще им кажа: 1. да си подаде оставката......да признае вината си...и нека бог да го осъди.

100

Анонимен

преди 6 години

Няма неотмъстено Зло!!!

99

До 102 Ко...Не

преди 6 години

Прочетох някои неща в е-вестника на Иван Бакалов - смайваща некомпетентност показва автора. Едва ли някой прочел нещо от него за неща, които познава, някога ще му повярва на писанията.

98

.

преди 6 години

Това "тонката" е ловец на минуси.недостижим в това отношение(:

97

Спонсор на МВР

преди 6 години

Тихо, за да не пречим на следствието. Хората работят. Работят на тъмно, перодично получават инструкции кое, как да се направи и нещата с министъра ще се наредят.

96

Анонимен

преди 6 години

Моля ви, научете граматика!Мразя да ми дават акъл и да ме "информират" неграмотни!!!

95

Анонимен

преди 6 години

НСС няма ли си друга работа? С какво детето на тоя е по-специално от моето или нечие друго, за които ги изкарват, че сами се блъскат в автомобилите и си пукат нарочно далака?!? И честно казано, изобщо не ми дреме за тоя и семейството му

94

681

преди 6 години

и разбира се срещу неизвестен извършител... та да го отнесе оня, дежурния убиец от нови искър, дето още си го пазят в моргата...

93

Анонимен

преди 6 години

Добре, значи подследствен министъра, а оставката кога ще подава? Или не върви сега, че ще се изложим пред ЕС?

92

КРЕТЕН

преди 6 години

УНИКАЛНО съобщение!!!! Или този който го е писал е *** или е пуснато за ***. Толкова дни минаха,разпитали са свидетели и в края най вероятно се блъснали в дърво????? А бе тия от прокуратурата за какви ни мислят? На г-н министъра взета ли е проба за алкохол???? Дете на 4 години може ли по правилата на нашата територия да се вози на мотор? *** Джери го разкостихте журналистите за кучето ,а за министъра много тихо питате!!! А ЦАЦАТА се скъса да дава информация !НЕЩАСТНИЦИ!