142

Анонимен

преди 6 години

Болни мозъци...Американските астронафти летят с корабите Союз.Америка плаща на Роскосмос,кой е изостанал при положение, че Доналд Тръмп призна на конгреса ония ден,че Америка изостава значително и от Русия и Китай в областта на изкуствения интелект, и военните технологии.България е пълна с психопати платени...От Сорос

141

Анонимен

преди 6 години

Спейс Шатъл има два ТВЪРДОГОРИВНИ ускорителя, тоест два фишека, които се палят и изгарят. И после падат с парашути. Енергия-Буран изобщо не я коментирам, защото е само едно безинтересно копие на совалките. Тук първата степен са три течногоривни бустера с регулируема тяга, които освен това се връщат и кацат сами на определено място.

140

До СатаНАТО

преди 6 години

Не си съвсем прав. Руснаците плюят защото много им горчи тоя пусти Боярашник.

139

СатаНАТО

преди 6 години

Руснаците са нещастници и до последно ще плюват и ще злобеят.

138

Анонимен

преди 6 години

... абе тя идеята може и да е стара, ама руснаците до сега така и не успяха да я реализират. Тяхната "совалка" литна веднъж за няколко часа без екипаж и това беше.

137

До 155

преди 6 години

Ти правиш ли разлика между космически кораб и ракета-носител? Ето затова с русофил не се спори, защото в огромното си мнозинство, сте не особено интелигентни, зле информирани и порядъчно подковани с опорни точки. Каза ти се: хубавото на тази РАКЕТА е, че намалява цената за изстрелване на единица маса В ПЪТИ. Това може ли да го асимилира про-московския ти мозък?

136

до 154

преди 6 години

Нали ракета като ракета , ама "великите " никога не са се сетили да пратят кола. вместо това слагат разни роботи.Ама колата си е друго нещо.Не може да се ползва ама си е кола.

135

Анонимен

преди 6 години

Да, руския Шатъл не беше за многократна употреба.

134

До 145

преди 6 години

Новото в поколенията калъфче е, че 90 % от ракетата е за многократна употреба, което намалява цената за извеждане в орбита няколко пъти. Такава платформа, любимата ти Раша никога не е имала, няма и няма и да има поне в следващите десет годни. Понимаешь?

133

До 147

преди 6 години

Никой не би спорил с русофил защото е безмислено.

132

Анонимен

преди 6 години

батюшка царь-государь ще построи и на рускии мужик велика ракета и той да си има и да е горд...

131

Анонимен

преди 6 години

Хората изстрелват ракети от ново поколение, а в Русия пият битова химия.

130

Анонимен

преди 6 години

Русия отдавна няма нито финансовия, нито интелектуалния потенциал за да е сериозен конкурент в космоса. Използват ракети и кораби от миналия век.

129

Анонимен

преди 6 години

Една частна фирма засрами руската космическа агенция.

128

Анонимен

преди 6 години

УНИКАЛНО! Да можеш да вдигнеш 60 тона в орбита за 90 млн долара е цена, до която никой в момента не може и да се доближи. Това наистина ще ускори развитието на овладяването на космоса.

127

Анонимен

преди 6 години

Мъск показа, че бъдещето в космоса принадлежи на частните предприемачници в Русия няма и няма и да има, Русия е обречена на космическа забрава.и с ум визия. И понеже такива част

126

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 131Алооууу...я първо напиши кои са тия "велики" и второ - КАКВО ВСЪЩНОСТ Е СТАНАЛО? Не мога да разбера, ракета като ракета, руснаците два пъти пращат 100-тонови ракети още преди 30 години....тия сега се разврещяли като откачени! Всъщност, защо пък "като"????

125

Анонимен

преди 6 години

Хи-хи-хи.....че тия краварчета ДАЖЕ от КАЦАНЕТО НА ЛУНАТА направиха филм БЕЗ ДА СА БИЛИ ТАМ, ЧЕ ЕДНО ШОУ ОТ ракета, която не е нищо по-различно от другите........странно...що за шум??????? То май краварчетата освен ШУМ май нищо друго не могат да правят!!!

124

Учителя

преди 6 години

Мъка и скръб налегна русофилските сърца...

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 128Ха-ха-ха-ха-ха.......ето това беше "вицот на неделата"!!!! Че този маск, освен върховен пиар-чик не е нищо друго!!! Изпратил в космоса 64 тона.....РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ПРЕЗ 1987 и 1988 ГОДИНА ДВА ПЪТИ ИЗПРАЩАТ СВРЪХТЕЖКА РАКЕТА ОТ ПО 100тона!!!! А колкото до колите.....на РУСНАЦИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ТРЯБВА да правят коли....правят си ракети (НА КОИТО ОЩЕ краварите летят!!!), правят си камиони КАМАЗ когото 15 години на рали НИКОЙ не ги е бил; правят си самолети, комбайни и трактори.....