187

Анонимен

преди 6 години

До ПомнещТо си е в техният сайт

186

Анонимен

преди 6 години

До do bugarkaСАМО в този "сайт" ти "връзва "а марсианопитек ХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

185

Анонимен

преди 6 години

До Петър;Петре каквото повикало, такова отговорило....

184

Анонимен

преди 6 години

До Помнещ,глупости в Германия се уважават турците. Даже доскоро имаха министър туркиня (Билкай Йоней - това е името на новата министърка в провинция Баден-Вюртемберг. Тя е туркиня по произход, успяла благодарение на балансираната си позиция да се наложи в Социалдемократическата партия.)а аз познавам турци които се върнаха и си взимат пенсията(която 411 евро е минималната) и си живеят в България като бейове. и защо да не живеят където си искат? Теб няма да питат.

183

Тео

преди 6 години

Защо когато се повдига въпроса за гражданството за хората от Турция се задава вой. А когато е от други държави никой не казва нищо. Е нямали омраза а?!!!!

182

Осман

преди 6 години

Аз пък винаги съм защитавал и подкрепял Ердоган тук в сайта но по тази тема не съм съгласен. Да си седят в Турция и да нямат право да гласуват защото благодарение на тях тук ни мачкат хидроинженера и Шиши. Не, че останалите са стока ама... Всеки да си гледа в своя двор. То и аз вече се отказах да гласувам защото не виждам смисъл. Не знам.

181

Петър

преди 6 години

Турците в турция, а тия предатели дето са гласували в парламента 86 въздържали се са явно от ГЕРБ и БСП ! Малко ли са ни турците в държавата , че искат и още! В Кърджали искат да им говориш на турски иначе не ти отговарят, същото е и в техните магазини правят се, че неразбират български! По къщите висят турски знамена , джамиите по цял ден вият! Вие в София не знаете какво се случва в тези райони с турци!

180

Анонимен

преди 6 години

Оляхте се бе ашлаци. Вредите и събаряте устоите на собствената си държава. На толкова гняв, злоба, омраза и долнопробна обида никой не би издържал..Тази *** има ли си служби за сигурност? Май няма...Тогава няма да има и ***-държавица...Не се обиждате на никого. За това сте на този хал. Защото сте злобни, коварни, знаещи само едно-омраза...Оляхте се...Засрамете се...

179

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААСмаилчо, не може да имаш двойно гражданство в Турция

178

Исмаил

преди 6 години

Срам ме е да кажа!!!

177

до Исмаил

преди 6 години

Османците не са имали за цел да помохамеданчат цялата рая,защото някой е трябвало да им работи ангария.Умишлено не са потурчвали поголовно!

176

Анонимен

преди 6 години

До ИсмаилАКО НЕ ТЕ Е СРАМ кажи как ти викат в турция ХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

175

до Исмаил

преди 6 години

ти братле си по-българин от повечето българи, без значение религиятаИ мисълта ти, и речта ти са по-подредени и логически обосновани. Разделиха ни по религии, сега ще ни размият с малко араби и сиганьори и българският буламач е готов.Мина лошото - започна страшното!Амин!

174

Исмаил

преди 6 години

До ПомнещАз се чувствам българин и Исляма си е българска религия. А правото да я упражнявам е одобрено от конституцията на РБ. Ти си никой за ме ме определя какъв съм и да ми казва къде да ходя?!?!?

173

Анонимен

преди 6 години

До Анонименте искат да живеят в Турция, затова са отишли там

172

ЩО Е ТО?

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ не е БЪЛГАРИН и в турция не е турчин?

171

Наблюдател

преди 6 години

А относно Еродоган и ремонта - това е един политически трик, това ще му е коза за нова джамия в София, политика, доганя ако питаш и една черква няма да направи а само джамии той иска корано-роби за да си стане един султан. Иска силно религиозно общество - лесно да го манипулира. Ако не вярваш виж Ватикана преди 200 - 300 г какво е причинил на света. Всяка религия е малко или много начин да се държи народа в подчинение. Тук Корана няма равен, а може би Талмуда :)

170

Анонимен

преди 6 години

точно тъй, Смаилчо, тука сме гладни, е, на пустеят житата, даже царевичака,не ти треба българско гражданство, освен за пред кмета на Дуйсбург.тичай да мяташ метани във Варна да те земе сюлимана при него.

169

Анонимен

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТЕ щом не са гонени,може да се върнат. Само гражданството да се оправи. ..и да се приберат по домовете си.

168

Наблюдател

преди 6 години

Да се правя на жертва не ми е присъщо. За македонците и *** - уви прав си, онова за което не си прав е какво е коствало на дедите ми да пострят черква по онова време. В рода ми от балкана са се запазили предания кое как и защо ... За другото което си прав е, че няма кой сега да се грижи за черквите ни , или поне не достатъчно. Но това ще е друга и дъла тема. Онова от което страдаме е политиците ни, имаме политици но не и държавници, за това сме на тоз хал