13

Анонимен

преди 6 години

Брей, чудни хора са това бежанците. Нагли до безкрай. Германия им била скучна. Те какво очакват? Луд безплатен купон ли? Да се връщат, от където са дошли!

12

Циник

преди 6 години

Скучно е в Германия - от едната кълка на другата....никой не реже глави...няма ИД..Не може да грабнеш калашниса и да си постреляш на воля....е - някой като Анис Амри отвреме навреме заколят накой полски тираджия...и покарат из коледния базар...други в Кьолн изнасилят 1 - 2 немкини...обарат стотина други...но като цяло е скучно!Цивилизация.....стават...работят да им(ви) плащат социала...но като цяло - скучно!

11

Анонимен

преди 6 години

Като гледам трите жени, които са седнали, виждам какво ,,губят'' немците. От тези жени стават ''чудесни работнички'', ама ги изпускат.

10

Експерт

преди 6 години

Има сведения че индийцитe са дошли в България и като цяло в Европа след походите на Александър Македонски. Движели са се по следите на войниците и са ядяли oгpизките изхвърлени от тях.

9

Христо Стоичков

преди 6 години

до Гацкоайнцу цвайцу дрън!

8

Анонимен

преди 6 години

Индийци са на тези от снимката прадедите им. Индийци са били, средновековни бежанци от недосегаемата каста.

7

Скучноват

преди 6 години

Скучно в Германия, а? Ми пробвайте, да кажем, в Русия... Там забавлението е гарантирано. Лагерите са уютни, приятно хладни - около минус 40...

6

Смешник

преди 6 години

Хахахаха стига лъжи като бях там с доста хора се запознах от сирия афганистан ирак палестина и разни други такива.. Добре им е на тях с привилегии се ползват както 90% от тях се водят семейни пълен рай е за тях. Ама за европейците е пълен ад като ме питаха немците дали минхаресва им казвах дано не ви звучи много расиско ама сте се напълнили със прекалено много ***. И те глътваха бастуна ама предполагам че в цяла европа е така

5

Гацко

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !То малко смешно, българин да каже, че Германия е *** !

4

Анонимен

преди 6 години

Тези на снимката, ако са сирийци, тогава значи в България имаме около милион и нещо от тях.

3

Гацко

преди 6 години

Подобен развой бях предвидил още, като се засилиха към Европа ! Никой няма да ги издържа а те само да си мързелуват. В Европа няма такива народи. А бежанците точно това си представяха !

2

Анонимен

преди 6 години

"ООН и приемащите държави в Европа не насърчават връщането им, като казват, че Сирия не е безопасна, пише Асошиейтед прес."Приемащите страни от западна европа ли? Защото цяла Източна Европа е против оставането на бежанците.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Баба Меркел превърна Германия в такава ***, че даже бежанците вече искат да се махат от там.