53

мухахах

преди 6 години

Да си купиш шампоана от квартално магазинче в БГ си е чиста руска рулетка. Даже и да е на известна марка няма никаква гаранция , че не е "двойник" забъркан в някой гараж.

52

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

51

Анонимен

преди 6 години

Почти всички шоколади ( с много малко изключения) както и десерти със шоколад са със соев лецитин вместо със слъчогледов. Той предизвиква обрив по кожата у много хора.

50

промо

преди 6 години

и заплатата/ колата/заплатите и политиците на запад добре, у нас -зле

49

Анонимен

преди 6 години

До 48,Недей верно да споменаваш за Лореал, че ставаш за смях. Лореал е с най високите стандарти (и бюджет) за изследвания на продуктите си в световен мащаб. И на теб да кажа, не става въпрос за сравнение между марки, а за сравнение на еднакеи продукти на един и същ производител.

48

Анонимен

преди 6 години

До 44,Другарю, става дума за ЕДНАКВИ стоки. Например прах за пране Ариел, купен в България се сравнява с този купен в Германия. Къде вида връзка с българска или чужда стока. Същото сравнение важи и за български стоки. Сравняваш примерно сирене на една и съща марка ( обикновено от високия клас) която се изнася. Купуваш в България, купуваш в Западна Европа и сравняваш.Явно не ви е стигнал акъла да вникнете в проблема. Моля не заливайте форума с тъпотиите си.

47

Lina

преди 6 години

Въпрос на информиран избор... Наистина,ако нямате възможност изберете български вариант на шампоан, със сигурност ще е по-добър от гарние,марние, за лореал и нивеа няма и да споменавам.Ако разполаагате с възможности е добре да заложите на медицинската козметика, там нямат въьможност да играят така, като цяло всичко е индивидуално и до кожа. Но наистина разлика съществува - купувала съм дрогериен шампоан от чужбина и разликата е осезаема. Има доста добри бълг. варианти, без парабени и др.екстри

46

мухахах

преди 6 години

Драги ми смехурковци, като не ви харесват западните прахове за пране ползвавиайте български бре!! Има от хубави-по-хубави!! Даже сега се сещам за един дето харчи десетки милиони за реклама по всички ТВ. Направо не знам при тези убийствени разходи за реклама от къде им остават пари за "качествените компоненти" на праха:))

45

Solid&stripe

преди 6 години

В това прозира план за унищожение на населението.Бавно,но сигурно.Днес са кожни алергии,а утре нещо още по-сериозно,докато човек наистина не заприлича на бледа и болнава сянка,робуваща на корпорациите и фармацевтичната мафия.Защо иначе те ще ползват качествени продукти,а точно на нас ще пробудват по-скъпите ментета?

44

Пелингатор

преди 6 години

До средата на 90-те горе долу всичко беше що годе качествено , после всичко скапаха . Сега всеки 4-5ти човек има кожни проблеми , алергии и т.н. които преди е нямал ... защо ли !? Има си някаква колкото и да ви е смешно КОНСПИРАЦИЯ какво и къде да слагат в продуктите които употребявате и това си е . И всички фирми и корпорации са ВЪТРЕ и участват в ДЕПОПУЛАЦИЯТА и превръщането ви в ходещи болнави същества ! БОЛНИТЕ хора кихат пари на ФАРМА МАФИЯТА и на ГРОБАРСКАТА и на кой ли още не !

43

хайде бе

преди 6 години

Аз предпочитам българското. Ако ми хареса вносно може и да купя ако няма такова българско. Конкуренцията разрешава въпроса.Статията е предназначена да манипулира и да създаде впечатление че съм принуден да купувам вносно. Едва ли не Мая се е загрижила за мен.

42

Анонимен

преди 6 години

".....има и доста други руски мюрета........ролята си на троянския кон на Путин."Както вече казах по-надолу тия не знаят нищо друго освен да плашат с Путин и руските хакери(мюрета). Никаква фантазия и отклонение от инструкциите от Козяк. Жалка работа.

41

Sergo

преди 6 години

А добър ден. Откриха топлата вода.....

40

Анонимен

преди 6 години

ползвам български крем за бръснене не пяна много е хубав и е почти без пари а кожата става супер гладка след употреба и мирише добре а жилета дразни

39

Анонимен

преди 6 години

Но лицемерите в Брюксел мълат като предници.Даже плюят в лицата ни...шенген...еврозоната...Не сме на 2-ра скорост, а на задна...нужикът на европата...

38

Бойко М. Борисов

преди 6 години

В статията става въпрос за Методиев Борисов, който си мисли, че е министър на председателите в България. Може и така да е, но да си събира членския внос от симпатизантите на партията Герб. Нй-голям ще е този на приятелката му и заместник председател Цветан Цветанов. Все пак, той имал шест апартамента, а самия Бойко само една къща в Банкя. Congratulations to all the Bulgarian politic leaders and their financial experts. Sure, best wishes to the bank experts in the so called B N B.

37

До 35

преди 6 години

Баце, никой не го е.е с кви химикали тровят в САЩ. Тук е ЕС и за това става въпрос.

36

до 33

преди 6 години

Не сме в Шенген, защото за съжаление освен теб има и доста други руски мюрета. никой няма доверие на предатели. Ще влезем в Шенген и еврозоната в мига в който се откажем от ролята си на троянския кон на Путин.

35

Анонимен

преди 6 години

Мумията я мажат с екстракт от соросогниди и я третират с извлек от мозъчни клетки на евроатлантици. Последните са ужасно скъпи щото почти не се срещат в природата.

34

abdal

преди 6 години

До КиртакНе във всеки случай е вярно това за качеството и цената. Когато си купя душ-гел **** от САЩ и цената е по-ниска и качеството е по-добро. Консистенцията на този от САЩ е като крем, а на този купен у нас е малко по-гъста от боза. ...Ноо.. това е бедните хора и държави плащат повече за по-ниско качество.