132

Анонимен

преди 6 години

Ататюрк направи от Турция светска държава а от турците европейци, а сега Ердоган ще им сложи забрадките.Но кой каквото си заслужава ще си го получи.Жалкото е, че Ататюрк и съмишлениците му се въртят в гроба, ако виждат на къде е тръгнала Турция.

131

Анонимен

преди 6 години

Да подкрепят гърците кюрдите, какво чакат.Скоро този ще настъпи котето. Америка и ЕС си оттеглят масово инвестициите от Турция, лирата е срината, икономиката е пред крах.Младите и с различно мислене турци масово напускат Турция и скоро съпротивата срещу Ердоган ще е сериозна.

130

Анонимен

преди 6 години

Всеки си има проблеми. А на Турция са иголеми. Един от скриваните е, че по голямата част от населението не са мюсулмани а алевити тяхното разбиране за света еблизко до богомилството и манихейството. Това никъде няма да го прочетете.

129

Анонимен

преди 6 години

Толкова влияние имате в ЕС, че от 30 години се напъвате за там и все не става. Докато България за две-три години и в взеха.Става въпрос за цивилизационни разлики между България и Република Турция..Да, взеха в по милост. За цивилизационните разлики си прав. България е доста далече от цивилизацията.

128

Анонимен

преди 6 години

Ама хич ли не разбира български, защото като ви натириха червените барети на Капъкуле всичко разбирахте?.Мен никой не ме е натирвал.

127

Анонимен

преди 6 години

Нещо вече се умълча за Маслиновата клонка. .Защо да се е умълчал? Операцията си върви по план. Едно след друго падат укрепленията на терористите. Вчера е превзето възвишението от което са изстрелвани ракетите срещу мирното население на Килис. Залавят се все повече оръжия. Бройката на унищожените терористи е 970. Не ви ли ги съобщават тези новини в България? Медийно затъмнение ли има?

126

\m/

преди 6 години

Ердоган е ***, като пророка си!

125

Бозкурт

преди 6 години

Вечният лидер на Турската нация е само един! Гази Мустафа Кемал паша Ататюрк!!! Ние сме войници на Ататюрк, не на Ердоган Ние сме по пътя който Ататюрк ни показа, не този на Ердоган Нямаме нищо против, кой както иска да си живее, Истанбул/Анкара/Измир/Бурса/и т.н. винаги са били разноцветни..Има забулени има татуирани има с пиърсинги има метали има рокери има ходжи има попове.. Всеки решава за себе си.. Всичко е позволено без 1.. Никой не може да осквернява името на АТАТЮРК!

124

Анонимен

преди 6 години

Ама хич ли не разбира български, защото като ви натириха червените барети на Капъкуле всичко разбирахте?

123

Анонимен

преди 6 години

Толкова влияние имате в ЕС, че от 30 години се напъвате за там и все не става. Докато България за две-три години и в взеха.Става въпрос за цивилизационни разлики между България и Република Турция.

122

Анонимен

преди 6 години

Задача и отговорност на всеки съвестен човек е да со бори със зъби и нокти срещу турската проказа, докато това племе прокажено бъде заличено от лицето на земята! И за мене е чест и гордост, че имам доста постижения в тази насока! Бъди сигурен, че това което сме направили в миналото, е гаранцията за това, което ще направим в бъдещето!!

121

Анонимен

преди 6 години

Продължавам . В спора на Българияс бюрм също е на страната набюрм . Ама няма значение каквае същината на спора . Важното едали това е държава с коятоТурция граничи или не и това еначин за оказване на натиск .Турция към всички свои съседи има претенции .

120

Анонимен

преди 6 години

Нещо вече се умълча за Маслиновата клонка. И там кюрдите му показаха къде зимуват раците. А и Иран му дръпна шалтетра и му обясни да си знае гьола. Провали се както винаги.

119

Анонимен

преди 6 години

Но е успяла да наложи неприемането на Турция в ЕС, което е голямата цивилизационна разлика между нашата страна и Република Турция!.Иска ти се да е така, но не е. България изобщо е безгласна в ЕС. Турция дори и сега има повече влияние в съюза.

118

Анонимен

преди 6 години

Щом си отвори устата и знамкакво ще каже и кой има право .Толкова прозрачен турчин .

117

Анонимен

преди 6 години

Погледнете добре тази снимка.Да забелязвате нещо европейско в тази физиономия?И защо трябва да вкарваме Азия в Европа?Нали сме европейски съюз?Или не сме?!.Я погледни сега снимката на далавери симеоноф! Хахаха

116

Анонимен

преди 6 години

Бай Реджеп се е по объркал малко ,не братски, а направо си бяха баджанашки с великите сили си ни оправяха всичкото балканско население! Ингиллизи ли , австро -унгарци ли, немци или франччуля се противиха че местните народи са били насилвани ,бити и убивани като нисши същества от Османската ЧУМА ? НЕ , те дори не се възмущаваха и идваха на почивки и наричаха империята екзотика !За това не съжалявам Европа днес с тези бежанци и атентатори .

115

Анонимен

преди 6 години

Този кукундел на снимката трябва да бъде изпратен в психиатрия.

114

Анонимен

преди 6 години

Но разбират български..Само майка ми и то не всичко.

113

Анонимен

преди 6 години

В миналото вие турците винаги сте яли бой от нас, ще ядете и в бъдещето.