432

Анонимен

преди 6 години

512 Италия произвежда всичко и има маса световноизвестни марки

431

Анонимен

преди 6 години

Този Брутен вътрешен продукт в Италия се дължи на скъпото кафе и скъпата паста.

430

Анонимен

преди 6 години

До мухахахМу-ха-ха-ха.....я първо, "умнико", извади от тези 1500 еуро наем на жилище около 500-600, сметки за ток, вода, здравеопазване и т.н....и после ще видим дали ще ти остане парици за ЕДИН ХЛЯБ!!!! ХА-ХА-ХА....

429

Анонимен

преди 6 години

До Симеонов 515Обявявам конкурс за тъпотия......ПОСОЧИ МИ КЪДЕ В ПРИБАЛТИКА Е ИМАЛО ИСТИНСКА ДЪРЖАВА ПРЕДИ РУСКАТА ИМПЕРИЯ?????? Алоооууууу...........трябва отвреме-навреме да се ходи на училище!!!!!!!

428

Боби

преди 6 години

До СимеоновРазбираш Умнико че от порядъка на 25% от БВП на Прибалтите падна след като в Петербург отвориха мега терминал еди кой си на пристанището строиха го десетилетия. През цякото това време стоките за Русия се разтоварваха/товареха на пристанищата на прибалтите и Финландия естествено като транзитни товари?Но дори и този мега терминал отесня за руския товаро оборот и все още през въпросните 4 страни минават транзитни руски товари.Та какво говорихме за ОХРАНВАНЕТО/ХРАНЕНЕТО ???

427

Боби

преди 6 години

Руският супер влак Спасан е направен по най модерната технология СТЕЛТ (Взаимствана от суперизтребителя СУ57).....Затова никой не го е виждал.За движението на този влак по широките руски релси може да се съди единствено по пушека който вдига.(Технологията е взаимствана от супер самолетоносача "Кузнецов")

426

xy

преди 6 години

След още два-три мандата, *** ще замине във вечните ловни полета.След него в кремъл ще настанят някакво друго деди,вярно на путювите идеи.После друго деди и тотален фалит - справка 1989 г.Някога мъдрецът Кисинджър бе казал-ако Садам Хюсиен и Кадафи можеше да бъдат ограничени до два-три мандата,но не повече от 12 г. то те безспорно щяха да бъдат обявени за най-великите синове на своите народи.Но след повече от 20 г. на власт те се превърнаха в чудовища.Та и с путин ще е така,такъв е живота

425

Анонимен

преди 6 години

"Такава е съдбата на всеки режим, при който е невъзможна легалната смяна на властта."Е сега ми стана ясно защо Китай са толкова "зле "!!

424

Анонимен

преди 6 години

В момента след 30 години демокрация нашият стандарт на живот е на 80% от това което е бил преди 89 година, и това е без да сме били във война. Сърбия в момента без да е член на ЕС, след като жестоко бе бомбандирана от НАТО е на същото ниво като нас, и пак повтарям те са без паричните инжекции които ние получаваме от ЕС за да ни държат на изкуствено дишане. Преди да плювате срещу Русия си вижте нашия двор, защото злобата, тъпотият и безгръбначието ни докара до тук и вървим още надолу.

423

мухахах

преди 6 години

Драги ми Боби, в Италия която не е от най-добрите страни за живеене в ЕС един обикновен работник със заплата 1500 евро на месец може да си купи;1. 500 кг хляб2. 1000 л бензин/1200 дизел3. 400 кг. вратни пържоли5. 300 кг. "Лаваца"6. 10 000 бут. мин. вода 2л:)7. 300 кутии цигари9. 400 кг , кайма/истинска/10. около 3000 пакета спагети11. 1200 бут. олио12. 400 бут. зехтин екстра върджин==============Кога в *** един работник може да си купи тези неща???

422

Анонимен

преди 6 години

До Неангажиран 525Е, то е ясно че няма да успее!! Това даже Баба Ванга го "видя", само нашите говедца не го виждат още!!! Тя "позна" и за войната в Сирия и за "войната" срещу Русия!!! Странното е, че това съм го чел още преди 20 години и доста се чудех на тези "фантасмагории", както ги наричаха! "Война в Сирия" преди 30 години....никой даже и не помисляше такова нещо...а също и Русия....а тогава още беше СССР!!! И че "черния президент" ще е последен, а после всичко ще се обърка!!! А сега де!!!

421

Симеонов

преди 6 години

Русия хранела прибалтика - ай сиктир бе тъпан ари русофилски.Балтийците са умни,дисциплинирани и работливи и руската окупация ги върна векове назад.

420

Анонимен

преди 6 години

Умоляват се българските граждани вдигнали палатков лагер около посолството на Русия у нас - да ползват мобилните санитарни възли , които са осигурени с любезното съдействие на Министерството на външните работи на Просия!Моля след използването им - ги почиствайте с окачените за целта тенекиени канчета!

419

Боби

преди 6 години

До Анонимен 517Руският Съвременен Влак се нарича Спасан и е най-комфортния от скоростните влакове - защото Руснаците имат по-широки релси - съответно по-широки вагони ползват и има повече място за пътницитеПри условия че Италия е 1500 км на височина и 200км ширина има 18 000км ЖП пътища като доста от тях са специализирани високопланинскиРусия В момента без още да е почнала няколко ЖП мега проекти като северна дъга и новия ЖП "път на коприната" има 87 000км Пътища като 44 000 са електрифицира

418

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 527Ооооооо........няма нужда да се буташ!!! На такива отрепляци руснаците ВИЗИ НЕ ДАВАТ!!!! Това случайно да не е еуропката или краварския обор, че всякакви говедца там да приемат!????

417

Анонимен

преди 6 години

Бобчо,мама, ти нъл не си излизал извън рОдината? Откъде ги знаеш тез толкоз много неща бре?Хубав той на мама.

416

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха.....абе, я попитайте краварчетата ЗАЩО ОЩЕ СЕ ВОЗЯТ ДО МКС НА РАКЕТНИТЕ ДВИГАТЕЛИ НА "слаборазвитата" РУСИЯ????????????????? Ааааааа........чакаме ги да си направят батута, с който ще се качват до там нали? Е, после могат да и "покажат" КОЛКО е "слаборазвита"!!!!! Хи-хи-хи....

415

Анонимен

преди 6 години

Очакват се масови безредици от милиони българи щурмуващи руското посолство в София - за имиграционни визи !Жандармерия, полиция, и военни са вдигнати на крак за да предотвратят сгазването на слаби, болни, и деца - от освирепялата за руски визи многомилионна тълпа!

414

Анонимен

преди 6 години

Русия е ужасно силно развита държава.След 6 години ще стане по слаборазвита....Ха-ХА-Ха!

413

Неангажиран

преди 6 години

По време на СССР Русия/РФ/ хрантутеше де що има "републики" - Прибалтика, Грузия, разните ...стан , Молдова, Армения. Откакто остана да се грижи сама за себе си и ВВ смени БЕ , БВТ се вдигна 10 пъти за 10 год.. Това го разбра Свободният свят и сега се мъчи съсъ свякакви средствая да я спре. Не знам, може и да успее.