34

Обективен

преди 6 години

Имаме случаи, при които установяваме невярна информация за декларирания вид конструкция на сградите. Знаете, че видът на конструкцията е част от формулата за определяне на данъчната оценка, ... , каза Барбалов.*Този дали осъзнава за каква дивотия става дума в случая?, Май не, типично за ГЕРБ.Един нов собственик на имот не знае каква е конструкцията на сградата, както и кога е построена, както се изисква в декларацията за имота. Откъде да ги знаем, ако не ги пише в предишния нотариален акт?!

33

Истината

преди 6 години

Гербаджиите са комунисти под прикритие!

32

Armagedon

преди 6 години

До Andreshko 39.Да,много сте прав,овехтяването не се взима на предвид,от тука "управляващите".Така е някъде другаде по света,където управляват капиталисти.Тук обаче "управляват" комунисти .Те друго освен -ДАЙ- не знаят.На бащите си са се метнали.

31

Andreshko

преди 6 години

Данъците растат,а сградите остаряват и стойността им пада!!! Ало Герб вие в час ли сте? Нямаме инфлация,а данъците ще растат,а заплатите и пенсиите?

30

Armagedon.

преди 6 години

До Анонимен 27.Вие и хабер си нямате от имотен пазар. Данъкът сгради нищо няма да нормализира а ще увеличи цената на имота,защото всички такси и други плащания по прехвърлянето му са върху данъчната му оценка. Аман от пишман " специалисти". А когато ни набутат и в Евро-зоната,ще е грамофон свири, данъкоплатец плаче. Разбиииаш ли значи?

29

пепе

преди 6 години

С две ръце, за!! Нищо че имам имоти и автомобил! Изключително е изкривена работата. И аз попадам в категорията, по-висок данък, заради препродаван апартамент. Трябва да расте прогресивно и данъка сгради след първи имот. Както и да се увеличи драстично за цапащите и стари коли.

28

Анонимен

преди 6 години

Данъците във България са чиста форма на държавен рекет! Реално по малко от 30% от платените данъци отиват за строителство и подобряване на дъжавата.По голямата част отива за заплатите стотици хиляди безполезници които пожизнено са назначени на държавната хранилка. Останалото се краде.Имаи много неморални данъци. Например данък сгради. Това е чист рекет. На собствена земя да си построиш къща със собствените си ръце и после държавата ти казва плащай данък всяка година? В това няма логика!

27

Анонимен

преди 6 години

Тоя луд ли е бе, в Пловдив, хората масово не могат си платят сметките, осоебнно зима за то ток и парно и жиеят в жилища от 1960-1970 година, с заплати по 700 лв., а той данъците били 3,4 пъти по-ниски от Варна, абе тия хора докога ще се изказват неподготвени? Какво цели тоя ?

26

Анонимен

преди 6 години

Не помня групата за ежедневно разграбване на България да е намаляла данъци .

25

по Стоичковото

преди 6 години

ДВЕПМ на ГЕРБ!

24

МaйМyнaтa

преди 6 години

До КрайТова е такса-мебели ***, че държиш шкаф с кормило в гаража

23

Armagedon

преди 6 години

До Анонимен А по колко и как плащат собствениците на хотели,данъкът за сгради и за смет в курортните комплекси от затворен тип?Какви данъци и такса смет плаща Държавата за собствените си сгради ?Нали сега Държавната,Общинската и частната собственост са равнопоставени?

22

Анонимен

преди 6 години

Вдигането на данъците ще нормализира имотния пазар. Сега цените са високи именно защото данъците са ниски. Има много хора с жилища, които не продават, нито смятат да живеят в тях, но не знаят какво да направят с парите, ако си продадат излишния имот, а понеже данъците са ниски, си ги държат. Затова в България голяма част от апартаментите са пустеещи.

21

Анонимен

преди 6 години

Само се чудят от къде да взимат пари. И един лев данъци няма да платя. Двм

20

Боклук такъв!

преди 6 години

Аве, Цезаре, умиращите от Панелостан те поздравяваме!

19

Даааа

преди 6 години

Идва края на шайката - не остана за крадене па и фондовете ще спрат. Какво остана? - да се плячкоса обикновенния българин живеещ в панелно гето!

18

Анонимен

преди 6 години

Кръглите суджуци как ли не се мъчат да скубят повече и повече народа

17

Shark

преди 6 години

До 17. Нищо няма да му напомним, нито ще направим бойкот, нито нищо. Ние сме едно стадо, което мълчи и се съгласява с всичко. Можем само да се поучим от гърците.

16

Armagedon.

преди 6 години

До АнонименВместо да редуцират ДДС-данъка тия "управляващи" само вдигат,вдигат и май ще се изкилят най-накрая. Народеееееее опомни се.

15

Край

преди 6 години

Най-забавна е Такса смет за гараж. От гаража ми излиза смет колкото от всеки автомобил обаче за това че не си държа колата на общинската улица Общината ми събира такса - 40 лв. на година.