70

Анонимен

преди 6 години

ПО BIT ГО ДАВАХА .ПОВЕЧЕТО ОТ КАНДИДАТИТЕ ВИЖДАХА В ТОЗИ ПРОЕКТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ.ЕДИН БЕЗРАБОТЕН,НА ДРУГ ЖЕНА МУ ТУК ТОЙ В ИТАЛИЯ- ПОВЕЧЕТО БЯХА НЕУСПЯЛИ И В ЧУЖБИНА БЪЛГАРИ.

69

Анонимен

преди 6 години

Кастингът на Слави - новото име на българската Перестройка за инфилтриране на руски шпиони в управлението на България, под прикритие - декан на холандски университет в Катар, оператор на ядрен блок в АЕЦ, ексвоенен разузнавач и аташе в Анкара и Техеран...!виж: Радев - Нинова - Решетников - Кремъл !

68

Анонимен

преди 6 години

А как Слави реши че той е човека който разбира най правилно как трябва да са нещата та тръгнал да изпитва и другите

67

Аватар

преди 6 години

Нагледахме се на кандидати за слава. Ако някой мисли, че господата които управляват не знаят какво трябва да се направи и са толкова ***, че дори като слаби ученици не могат да препишат от отличниците е много наивен. Кой от управляващите е луд да спре корупцията и да въдвори ред в правосъдието? Това директно бърка в джоба му или го вкарва в затвора. За да започне да се оправя ситуацията трябва да стигнем абсолютното дъно.

66

Анонимен

преди 6 години

до 57 важно Е как се работи , но е важно и къде отиват парите.Както е важно да ли ИМАМ ОГРАБВАНЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.

65

Анонимен

преди 6 години

Слави ми е ясен, той си прави пиар и ако стане нещо стане , ако ли не майната му . Не ми е ясно що за човек трябва да си да се явяваш на изпит при Славчо и компания. Ами това е пълен позор и унижение. Той какъв е академик по политика или какво .

64

Анонимен

преди 6 години

На България трябва да и се даде нов цар, по-подобие на Симеон I, или хан Крум, а не шоумени и политици ...

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61Ти представяш ли си да те питат , - ти на Славуца ли си от политиците. Това е срам и позор за човека, но явно тези хора нямат морал. Не може чалгаджия да провежда изпит на хора кандидат -политици. Да отиде в музикалната консерватория да провежда изпити , нали е музикант.

62

Бау

преди 6 години

Избирал е интервюиращите по дължината на косата явно .. ***.

61

анонимен

преди 6 години

Явно хората коментиращи тук,са много доволни от сегашното управление и не искат никаква промяна

60

Анонимен

преди 6 години

сПАСИТЕЛЯТ не в ръжта, ами в студиото.

59

Анонимен

преди 6 години

Всички противници на това което прави Слави, защо не си зададат въпроса сегашните министри на какъв принцип са подбирани.

58

Анонимен

преди 6 години

До 52 - Предаването му изкарва по 135 000 хиляди лева на ден (а как се делят средствата телевизията, не се знае) , а по празници и концерти, сумите са много по-добри. И е така от почти 20 години. Ако някои се съмнява, дали има пари, да помисли пак.

57

Трябва отново

преди 6 години

да влезе в политиката Иван Костов.Има ясни идеи, уважаван от световните политици демократ.Ако беше поремиер или президент и след 2000г., досега да сме като Португалия или Испания.

56

Анонимен

преди 6 години

Славиту мени пак му кефи ! Ша гластувам за него!

55

Анонимен

преди 6 години

Докато не започнете да работите като германците, японците, китайците, а не само да спрягате глагола чакаме и Господ няма да ви помогне !...а още по-малко Трифон'зарезанов.

54

Божидар

преди 6 години

с това фиаско, слави сам си съсипа проекта за политическа партия.

53

Анонимен

преди 6 години

За съжаление "Да, България" не са в политиката. Хората си искат мутрите, а осле реват, че мутри ни управляват. Други пък дори не се интересуват от това какво предлага някой, а само сменят каналите на телевизора, където гости са едни и същи лица, за които после гласуват. Не може цял живот да гласувате за Герб, БСП и да чакате промяна. Каракачанката е винаги на телевизора и той, нима останаха *** да вярват, че Волен наистина сам си вярва на глупостите, с които излъга избирателите си...

52

Анонимен

преди 6 години

ДО 49 И 50 Е ми подкрепете ни, който сме от северозапада. За нас като е добре и за вас ще е добре. Какво лошо има в това да има магистрала Видин - София. Сега ходиме в Букурещ да ползваме летището.

51

Анонимен

преди 6 години

Според мен и зад Слави стоят мръсни пари. Олигарсите винаги си намират някой, който да пробутват на масите. Въпросите на референдума не бяха в интерес на хората, а точно обратното и всеки поне средно грамотен човек го разбираше. За съжаление неговите зрители не са всички в тази категория. Проблемът са хората, манталитета им. Те гласуват за който им пуснат по телевизията. А по телевизията и вестниците са тези, от които най-ревем, понеже у тях са парите, а телевизионното време е скъпо.