72

Ало, ало

преди 6 години

Много хора са лишени от елементарни неща, за да може другарят Московски да вози чш'аавето си на моторна шейна. Някой яде некачествена храна, друг ходи със скъсани обувки, трети се чуди как просто да нахрани децата си и да му останат пари, за да си плати сметките. Хората масово са лишени от основни неща. ХОРАТА СЕ ЛИШАВАТ ДОРИ ОТ ДЕЦА заради такива, като Московски. От там нататътък всеки сам да си прави изводите.

71

Анонимен

преди 6 години

Мир на душата на детенцето, то за нищо не е виновно. Не се качват толкова малки дечица на подобни машини, в крайна сметка си открит и нямаш защита от нищо. Дори и много лека ситуация, може да се окаже с много тежки последици. Жалко за детенцето, наистина.

70

Боби

преди 6 години

Хмм да мълчим и те да ни мачкат не няма мълчим ще трябва да говорим и да ги затапаме тез зли безчувствени създания заради с детето го правим все пак сме човеци дори човеци които не се дават на обществото управлявани от бандити да ни уплашат и да ни промият мозъкът истинските добри хора са емоционални събития лошите нямат емоции като министъра той си продължава да си живей ама ние няма да си мълчим.

69

кажете истината

преди 6 години

Синът на един Ром , да си кажем истината защото с Лъжи не се живее от Византия до днес , незнам дали въобще ме разбра някой само за бонус ще кажа Борис I от тук нататък сами отгатнете

68

до 73 Някой

преди 6 години

А ти замълчи пред паметта на хилядите загинали по българските пътища по време на управлението на тоя малограмотен безотговорен крадец! 3-ти мандат кара вече. А, на бас, че няма кръвна проба на алкохолика, нали?

67

Някой

преди 6 години

Светлинката на едно ДЕТЕ е угаснала днес. Хора! Опомнете се! Заради паметта на това невинно същество имайте съвест! Замълчете!

66

Анонимен

преди 6 години

Син на министър на транспорта почина, защото баща му не може да управлява никакъв транспорт... това ако не е сарказъм..

65

П.Петров

преди 6 години

Бог да го прости детето.Явно участието в безпринципно управление, целящо лично облагодетелстване, за сметка на народа и държавата носи много лоша карма ...

64

Анонимен

преди 6 години

А колко хора умират дневно от нехайството на тоя министър а?

63

Tiko

преди 6 години

Щом син на министър си отива така тъпо - какво остава за децата на всички останали ?

62

Анонимен

преди 6 години

И какво прави на планината и защо не на работа г-н министър? Че малко проблеми има с транспорта, нали? То и аз искам да карам ски, ама цял ден бях на работа!

61

Една

преди 6 години

Абе хора, опомнете се!!! Имам син на пет години. Той ми е щастието, смисъла, всичко в живота. Без него по- добре да не съм жива. Как ще живее този човек сега? Какво значение има кой е и от коя партия е, като е най - тежко наказан до края на живота си?! Едва ли и жена му някога ще му прости, винаги ще го обвинява, че е убил детето им. Жал ми е за тези хора, голяма трагедия е това. Дано Господ пази всички деца ...

60

Бургас

преди 6 години

Сега да проверят тоя алкаш Московски колко е пил и дали не е употребявал забранени субстанции!*** долен на толкова хора е направил мизерии,лошото е че за грешките на родителите плащат децата...

59

Анонимен

преди 6 години

Всъщност Московски е УБИЛ ДЕТЕТО СИ.Много е грешен, щом Бог му е отредил такова наказание.

58

Анонимен

преди 6 години

До БобиСъгласен съм крадци мръсни

57

Ставри

преди 6 години

Бог да прости детенце. Родителите, уви ще оценят ада още в тоя живот. Никой не заслужава да положи детето си в гроб. Уви, съдба за много хора без значение от общественото положение и проклетите пари.

56

Анонимен

преди 6 години

Прерътяха от пари крадливите Гербери жалко за детето

55

Боби

преди 6 години

*** *** всички министри се мислят за велики! Ко кат си министър бе мухъл колко невинни хора ще убиеш с твоя *** промит мозък защото са те нарекали министър и си мислиш че ти е позволено всичко да си правиш дори си пожертва собственото си дете и щастието му за твоята амбиция дано умреш бавно и мъчително в измерението на дявола министър няма никакво значение там той е най големия министър той ще те коли нонстоп мри.

54

Анонимен

преди 6 години

Умът ми не го побира, как е възможно да качиш 4 годишно дете, на моторна шейна в гората . Мир на душата на момченцето .

53

Анонимен

преди 6 години

До даКой да стряска ? Бойкопомазаните ли ? АБСУРД !