12

Анонимен

преди 6 години

В много градове в ЕС водата е тежка, има отвратителен вкус и въобще не може да се пие, без да се филтрира. Продава се и бутилирана вода за гладене, ако не искаш ютията ти да си замине за един месец.

11

Анонимен

преди 6 години

А Юнкер и Бойко каква вода ще пият? За един приятел питам.

10

Анонимен

преди 6 години

аз ходя си пълня вада от балкана пийте си тая с хлорната вар

9

Анонимен

преди 6 години

А Брюксел що не забрани палмовото масло и вредните оцветители,консерванти и други *** в храните? А за водата купуваш си кана с няколко филтъра и си пречистваш чешмяната вода.

8

Анонимен

преди 6 години

Може, може, ние Брюксел кадриев го обожаваме и за нас неговите инструкции са свещенни, ама, ако ни дава такива препоръки, нека да ни обясни, здравословно ли е да пиеш вода от 40-5060-годишни АЗБЕСТОВИ!!! тръби, А?!!!!, които причиняват еди какво си?! Ако бехме четирилапести кучета щеха да ни забранят, ама нали сме балкански гове..а,та, живота а 1000 българи, пенсионери е = на живота на 2 лъвчета = на 5 бебета = 1000 улични кучета = , абе, на кой му дреме за обикновения българин....

7

Анонимен

преди 6 години

Айдеееее,ново 20.Сега пък ни порепоръчват каква вода да пиеме.Алоуууу,брюкселски зелки,вие знаете ли каква вода тече от нашите чешми???Ако не знаете да вземем да ви изпращаме да попиете и вие от нея и после пак ни съветвайте.Писна ми вече да се държат с нас като с ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Да бе пийте чешмяна помия.После като ви се скапят бъбреците ще се успокоявате,че сте живяли екологично и сте си отдали тялото за безплатен филтър за *** вода.Между другото ако живеете в София виждали ли сте,че в язовир Искър няколко вилни селища,хотели,механи и ресторанти си изсипват отпадъците от тоалетните,баните и кухните във водата?Има даже и пристанище където баровците си карат мърлявите джетове понякога и моторни лодки.Естествено тва течове на гориво,масло и тн отива във водата.

5

Анонимен

преди 6 години

Напоследък Брюкселските насоки навяват за края на света! Ако е така, можем да загинем и без указания. А уж ставаше дума за просперитет!!!

4

Жо

преди 6 години

ОТ СТОЛИЦИТЕ на Европа, София има най-добрата питейна вода. Това е мнение на чуждите специалисти. Трябва да ценим това и да пазим чиста водата на София, която има минимално количества варовик и никакъв "Калгон" не е нужен на софийските перални машини.За разлика от Стара планина, която е варовикова, Витоша и Рила са гранитни планини и затова водата на София е мека и приятна за пиене.

3

annybody

преди 6 години

Брюксел ни препоръчва определена правина на краставиците, глобява ни за въздуха, който дишаме, да очакваме ли и да ни спре водата, ако на тях не им харесва? Ами ако някой вкъщи се изкъпе и сутрин, и вечер - ще ни глобят ли?Подбирайте си новините, дори и това да е за сметка на "премъдрите" от Брюксел, досега насаждате единствено отвращение от нечии догми и всякакво желание да се присъединяваме към когото и да било.

2

патриоти

преди 6 години

Нека европейците пият от софииската вода.

1

Анонимен

преди 6 години

Ami nali vie gospoda evro bogatahi ,parvi botiliraxte vodata.Sega kazvate piite ot 4ehmata, v koqto ste postavili vsevazmojni boklyci.