18

Анонимен

преди 6 години

Наглост,типична за Корумпиран човек

17

Анонимен

преди 6 години

Ами да направим нови избори и да видим какво мисли обществото!

16

Анонимен

преди 6 години

Ако България е правова държава, г-н Добрев трябваше да напусне парламента още като подаде оставка. Другото са номера от вечеринки.

15

Анонимен

преди 6 години

До всички разбиращи от политика: Конците в страната ги дърпат шепа хора, всички останали са марионетки. Мой познат от ГЕРБ, на въпросът ми какво работиш - ами нищо вика, просто трябва да сме там и слушаме/да правим каквото ни кажат отгоре. Общо взето работим и взимаме пари, без да ходим на работа - и никой и нищо не може да ти каже. По медийте вика се плюем, ама вечер ядем и пием на една маса - правете си изводиде/всичко е театър/. Няма партий, няма мартий - всичко е пари и бизнес.

14

Анонимен

преди 6 години

Според решението на КС, депутатите са нарушили Конституцията. Същите тези депутати следва да признаят грешката си и да не се държат толкова нахално. Що се отнася до Добрев, не се знае кое общество държи той да продължава да е депутат, освен колегите му в парламентарната група, която сгази Конституцията и роднините, които са се закачили на хранилката. Оттук нататък всичко е въпрос на морал, но такова явление при ГЕРБ няма .... Рано или късно ще разберем какво наистина мисли и обществото.

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя ревлив послушко направи гербавите за смЕх явно чака на вожда да му писне и лично да му бие шута.

12

Анонимен

преди 6 години

В Румъния заради тоз гаф с незачитане на конституцията щяха и тоз и началниците му тиквочи да си заминат.....

11

МaйМyнaтa

преди 6 години

Не само тоя не се знае какъв е

10

Анонимен

преди 6 години

И депутат, и " бизнесмен " с роднински и приятелски кръг... Явно всички като него самозабравили се от властолюбие и алчност, се считат за несменяеми и над закона, което е отблъскващо....

9

Анонимен

преди 6 години

"Добрев отказа да подаде отново оставката си и отсече, че е длъжен да остане в парламента по волята на избирателите си" ... и как разбра волята на избирателите си, дали да остане или да напусне ? Защо са толкова против истинска мажоритарна система? Ами като имат марионетки ... Ето например Цецка. Подозирам че и сама да се явява ще получи 0 гласа и няма да я изберат

8

Анонимен

преди 6 години

Делян Добрев не е депутат, той е джендер както всички от клоаката ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 6 години

В политиката има един всеизвестен феномен и това е цикличността на процесите. Между 44-та и 89-та беше изградена диктатурата на БКП с представител Т. Живков. Сега в момента отново сме под диктата на ГЕРБ в лицето на Б. Борисов. Всичко в тази страна се случва само и единствено ако е наредено от ББ. Парламента и Министерски съвет са за парлама на будалите в тази страна. Това е мое мнение от натрупаните наблюдения до момента.

6

Анонимен

преди 6 години

Каквото каже божеството, великият цар от Банкя така ще е. Защо си чешете езиците не знам?

5

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Д.Д.ще стои в Парламента,като Матросов на...амбразурата.Ако си тръгне,гербаджийския вмирисан...чорап ще се...разплете и не се знае до къде ще стигне.

4

zeus

преди 6 години

Очевидно е, че след решението на КС Добрев трябва да си ходи, както и да се прекрати практиката да се гласуват оставки. Подаваш и си заминаваш.

3

Анонимен

преди 6 години

Герб непрекъснато демонстрират неспазване, заобикаляне и погазване на българските закони по всички важни въпроси и казуси...

2

КРАДЕЦЪТ ДОБРЕВ

преди 6 години

не може да е депутат. Това е само в главите на "експертите" от ГЕРБ. Там са видни юристи като РАБФАГА ЦЕЦА, бегача ЦЕЦО и главния ТИКВОНТИЙ, който само пише СМС и и целува МЕРКЕЛ и ЮНКЕР на публични места

1

Драган

преди 6 години

Дреме му на него дали е депутат или не с толкова пари... !