120

проф.Осман

преди 6 години

Трудно ми е да разбера защитниците на мъжлетата, женищата и третополовите създания. Когато някой "мъж" се представя за марсианец или Наполеон, то тогава -го лекуват, но когато той се представя за жена, в този случай- му защитават "правата". ПоОбъркан свят!

119

Анонимен

преди 6 години

CQLA EVROPA SE E UCHILA NA ZAKONI OT RIMSKATA IMPERIA I BYLGARIA NIE SME EDNI OT PYRVITE ZAKONOTVORCI V EVROPA SCHTO NE VYRITE MEINATA SI BE EEEI DJENDYRIIII

118

Анонимен - продължен

преди 6 години

Срам нямате ли бе господа от трезво мислещия народ, от Господа? Иначе се правите на най-вярващите, свещи палите и ръцете на свещениците целувате, а всъщност сте антихристи. Тези, които ратифицират тази конвенция, с право Православната църква трябва да отлъчи, а народа да им бие шута от властта.

117

Анонимен

преди 6 години

"Истамбулската конвенция" е за арабският свят бе кре'тени, там където жените ги третират като животни, затова и не случайно произлиза от ИСТАМБУЛ, какво общо имат Бг жените с ония пингвини ! В България трябва "Конвенция за защита на децата от жени детегледачки" това е необходимо в оввчата кошара България !

116

Armagedon

преди 6 години

До Анонимен 116.В този си вид и с тези текстове И.К. трасира пътя към сексуалните перверзии и педофилията, защото умело ги прикрива,зад благородна цел.И за всички тези извращения,на извратеняците ще им се плаща от бюджета.Затова е и този "мек" натиск и то по време на еуфорията по Председателството на ЕС. Много хитро е подбран момента (за ратификацията им,имам на предвид)Така и останалите държави,членки на ЕС,който имат резерви ще се подадат на "ползата" от нея.

115

Анонимен

преди 6 години

"Официално - Партията на европейските социалисти (ПЕС) потвърди, че в рамките на организацията представители на БСП не са изразявали позиция "против" приемането на Истанбулската конвенция." Другарите по големи лицемери от ГЕРБ, ама нали са от едно котило.

114

Анонимен

преди 6 години

Потресаващо...

113

От МОН действат

преди 6 години

Ваня Кастрева, шефка на инспектората по образование в МОН за София, вече е разпоредила обновяване на учебното съдържание. Пример, предвиден за 2ри клас, след като вече могат да четат е: *** джентълмен по джапанки джинджифил купува.

112

Анонимен

преди 6 години

Ха историята за педофила е вярна на английски от 26 януари 2018 та прясна ,прясна.. Нека да ратифицират пък после дори за дискриминация по полово самосъзнание /identity педофилите ще ни съдят държавичката! А *** на Бокича не му пука щот ЖИВЕЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МЕЧТА -баща на нацията! Днес ли вчера ли станало ги показаха в новините джендърите от GERB пак се изгавриха с народа "Да почетем с мълчание жертвите на комунизма" .Кви жертви ,то всичкото беше дегенарати и бок луци по затворите.

111

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм гласувал за ГЕРБ. Но стига вече, тая конвенкция и надупването ни пред ЕС преляха чашата. Няма повече да гласувам за предатели на националните ни ценности и християнството - ГЕРБ.

110

Анонимен

преди 6 години

Тая конвенкция въобще не защитава жените и децата. Караш ги да се подпишат че се чустват мъже и след това си ги биеш на воля. Щото защита за насилие над мъже не се предвижда. Ние мъжете напоследък сме страшно дискриминирани както и белите впрочем.Нали целта беше всички да са равни ама джендерите са май най-равни. Абе изобщо - де-жа-ву на глупостите от социализма.

109

Анонимен

преди 6 години

https://dnes.bg/politika/2018/02/01/bsp-iska-proverka-kak-borisov-3-razdade-miliard-s-diado-koleda.366798#comment-newest

108

Анонимен

преди 6 години

Като ратифицират въпросната конвенция в омразното на народа народно събрание в детските градини ще започнат да запознават децата с понятието социален или трети пол. Ще им разясняват колко е нормално да си *** или лесбийка и че трябва да се уважава правото на всеки да се определя какъв пол е и че не е важно какъв си се родил. До там ли я дакарахме бе господин Борисов и господа от ГЕРБ да се притискат децата още от детската градина да се определят *** ли са мъже ли са, жени ли са или лесб

107

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ - трансджендъри и кyрви на САЩ и Израел

106

DO KOGA ROBI

преди 6 години

USA RUSIA KITAI ANGLIQ FRANCIA VISCHEGRADSKATA CHETVORKA TVYRDO NE I OSCHTE 160 DYRJAVI SCHOOOOOO NIE BE EEEEEEEEEEEEEEEEI ?

105

Анонимен

преди 6 години

Джоузеф Роман който има дълго досие за изнасилвания е обвинен че три години е насилвал деца.Да го пускат. Там няма конвенция която да пази децата

104

Анонимен

преди 6 години

Бочко се уплаши затова прави тия мурафети с Конституционния съд. Иначе до сега да я бяха ратифицирали тихомълком.

103

Анонимен

преди 6 години

"Аз съм 9 годишен в тяло на38 годишен мъж"Така се самозащити педофил от Чикаго арестуван след като три момичета възраст между 6 и 8 години го обвиниха в насилие. Джоузеф Роман който има дълго досие за изнасилвания е обвинен че три години е насилвал деца "Аз съм девет годишен в тяло на мъж"заявил той пред полиция и съдът._____________________________________________________________________________________Как МВР ще арестува и съдът съди хора определили се като деца.И .К УЗАКОНЯВА ТОЧНО ТОВА!

102

Анонимен

преди 6 години

Направо е умилително как лица с биологичен мъжки пол се опитват да заявят и такъв социален(***) правейки се на мъже в коментарите.

101

яхааа

преди 6 години

Ние нямаме ли си проблеми че се занимават с някакви мюсюлмански простотий ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Оставяйте ги турчаляците ако ще и 4 ти пол да си въведат . !