26

В полза на държавата

преди 6 години

До Анонимен 25А ако има само акита?

25

Анонимен

преди 6 години

Отиват, вдигат гаража, каквото има вътре остава в полза на държавата. После да видим дали пак ще ги слагат.

24

индиец

преди 6 години

Значи, ония *** могат да си строят кофторите където си искат, без да ги закача никой, а на обикновения човек дай да му бутнеме гаража ... Ама ония нали са електорат ... Иначе ДА - не е много редно това с гаражните клетки, но каква алтернатива ти дава общината ? Как държавате ти пази имуществото ? Колко разкрити кражби на коли има ? Ама иначе 100 млн.лв за фуражките може ...

23

Подземен гараж

преди 6 години

В София има много свободни гаражи, които пустеят. Нормални, законни гаражи, подземни и наземни, които собствениците им нито използват, нито дават под наем. Наема на законен гараж в София не е мърдал от 2000 г. защото всеки може да си прави незаконни гаражи, където си поиска.

22

обратно пропорционал

преди 6 години

Колкото повече пари *** столична община,толкова по-зле изглежда столица-разбити пътища,мърсотия до шия...

21

Анонимен

преди 6 години

Е вампир, какво плачеш против тия клетки. Я ходи да видиш в Русия какво чудо е.

20

Анонимен

преди 6 години

Разбивате вратата, ако има кола я карате на наказателен паркинг, като се появи собственика връчвате глобата, връчвате заповедта за събаряне на незаконния гараж със съответната цена, ако не е по желание и се оправя работата.

19

Учуден

преди 6 години

Така като ги гледам са изникнали преди около 20-30 години. Сега ли ги видяха от общината?

18

абсурдистан

преди 6 години

Абе ,незаконни са , Ама сега сигурно някой от "държавата" е решил да си строи блок и му пречат . Да не мислите,че като ги махнат ще има градинка или обществен паркинг ?В София ударно се строи -цените на зелено са 1400 евро и на горе .

17

икономист

преди 6 години

Като ги подредят с по един договор за наем на гараж, колкото е за наземен гараж в центъра и ще си ги махнат сами.

16

Анонимен

преди 6 години

При 1.5 млрд. лева бюджет на София да намерят 3.5 мил.

15

Анонимен

преди 6 години

Народопсихологията на един народ се познава и по поговорките. Закона е врата у поле , само балъците минават през нея . Ха сега ми кажете една държава в света да има подобно неуважение към закона.

14

Сталин

преди 6 години

Отварят ги и вземат номерата на колите ! Това е на общински терен, какво ми се правят на щипани госпожици.

13

sante_dog

преди 6 години

500 лв струва ако я махне общината. Има си начини да се премахнат - просто трябва да се следи а не служителите на общината да си бъркат по дупките по цял ден. В Стара Загора го решиха преди много години и вече няма такива гаражи на общински терени. Даже там като започна акцията и хората масово си ги махнаха сами защото иначе им ги конфискуваха/глобяват. Така че не е чак толкова скъпо колкото казва Фандъка!

12

СерГей

преди 6 години

"Държава се прави от хората. Що за човек трябва да си за да изтърсиш една ръждава ламарина на поляната , която не е твоя . Какъв човек трябва да си за да си изхвърляш *** от балкона е ред други простотии."Селянин. Дошъл в големия град.

11

Анонимен

преди 6 години

добре

10

икономист

преди 6 години

500 лева за махане на клетка ? - Тез в Общината луди ли са или краниста им е приближен ?-Пуска се една група от 2 души, оборудвани с генератор и флекс. Режат пантите на незаконно поставените клетки и която кола е вътре- съставят акт на собственика и му възлагат в срок да махне клетката. Като не изпълни или завари пантите- тройна глоба и конфискация на колата. Аре да видим какво ще струва тогава.

9

Анонимен

преди 6 години

Гледах в Гугъл, че такива гаражи има и в бившия СССР. Много си приличаме

8

Tron

преди 6 години

До 3Мaлоумниk, какво общо има тук БКП и БСП ?!! Напротив! Ти помниш ли в Соц-а да имаше такива незаконни гаражи ?! НЕ! Имаше ред и дисциплина. Тази простотия дойде с така наречената Демокрация-Анархия ... В момента живеем в страшна *** ... норма е да паркираш на тревата и на тротоара ... и да си хвърлиш фаса на земята ... кошмар

7

Анонимен

преди 6 години

Така е и както винаги общината никаква я няма, но по-лошото е, че вече има случаи когато те се използват за мазе и ги пълнят с всякакви бо.луци, а собствениците им си държат колите отвън на паркинга