141

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

баровеца е псевдоним на турбочалгарски почтипевец, а баровци е множествено число на пъчни с некой лев. тва тука сички ли са с килийно?

140

Анонимен

преди 6 години

И като ги рови какво? Те ровиха и хотелите по морето, ама събориха рибарските колиби, а на мутрите дадоха възможност да си ги озаконят и вече никой нищо не може да им каже

139

Констатиращ

преди 6 години

Е и?П.П. Някои прокурори и адвокати с НАКЛАНИ ВРАТОВЕ ,/ защищаващи предимно престъпници/ ще добавят някоя и друга гънка сланинка към вратлетата СИ!

138

Пешо, Германия

преди 6 години

Аз съм от 9 години в Германия.

137

червен олигарх

преди 6 години

Абе какви са тея голтаци дето ще ги проверяват?Ние си лъжем пенсиите и те гласуват още за нас. Аз повръщам храна всеки ден, а ония умират от глад. Жал ми е за народа. Плача за него всеки ден от яхтата си на Карибите. Едно ми е тъжно... А на Карибите ми е едно гадно... Не е живот това.

136

Shark

преди 6 години

А депутати и министри кога ще проверяват??

135

депутат

преди 6 години

От закуски икономисвах и ето за един мандат си купих, къща палат, коли лукс, вила на морето, и една на планината, отделно два апартамента за сина като порасне и една гарсониера за жената да не каже, че е капо. Отделно вече имам дялове в 20 фирми и задгранични имоти.Повярвайте ми през годините, докато бях депутат почти не съм ял, всичко икономисвах, не ми е лесно. Сега от недохранване съм вдигнал 50 кила и доктора ми казва, че трябва да спазвам специална диета. Отделно трябва да си купувам дрехи

134

Анонимен

преди 6 години

Ми да си бяхте внесли пепитена демокрация бе, гащници!

133

Анонимен

преди 6 години

Покрай Витоша всички богаташи имат къщи, и не са 300. Не са и 3000, даже 30000 не са, а според мен някъде към 300 хил. души. 10 % от населението на София е супер, ултра богато.

132

Анонимен

преди 6 години

Да проверят и кръглия суджук от Банкя

131

Анонимен

преди 6 години

тея с мерцедесите са бедни, само парадират.

130

Анонимен

преди 6 години

Значи ако кара последен модел Мерцедес няма да го проверяват?

129

Анонимен

преди 6 години

Значи в Бг-то има няма 300 човека с пари.

128

Партиен член

преди 6 години

Преди време с хеликоптер снимаха скъпите имоти и какво се получи...Нищо.И сега ще е така.

127

Анонимен

преди 6 години

У нащо фирма пък сички си карат служебните коли като свои. С нея се прибира, с нея идва на бачкане. Ама нямало пари за заплати? Е пари за 50 служебни автомобила и тези дето ги трошат има.Даже се чудя за какво са им свои коли? Само масраф.

126

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 146Комунисти и демокрация???.те не са социалисти , партийци са!

125

Анонимен

преди 6 години

Какъв е произходът на парите, с който са купени скъпите возила.червените куфарчета на равните из между "по равните", подставените лица на т.н. приватизациявсички дето се движат с "волфрамови" коли и с пластмасови жени, т.е. чалгаджийки - трябва да бъдат проверени, поне до трето коляно

124

Анонимен

преди 6 години

При "червената демокрация" е така.Докато има "червени" ще е така.Комунисти и демокрация???Ами няма такова животно.Навсякъде където изметоха "червените" тръгнаха напред.България ще умира бавно. Малко е утешението, че и тези като плъхове ще напуснат кораба. Няма хора, няма работници, няма нищо вече в тази "държава".Само "червени" самодоволни олигарси и умиращи от глад пенсии.

123

Анонимен

преди 6 години

Имат хората, купуват коли, апартаменти , вили , и т.н и т.н. Купуват щото може. Щото нищо няма да стане. Щото оправдание на доходи колкото искаш. От бачо от Качо... Разпоредили да ги проверяват... ХАХАХАХАВсичко се знае те проверки правят. Успех все пак , но тия с парите не са балъци. Те са си опекли работата. И да е имало нещо незаконно през годините вече не е. *** доказвай. Знаете всичко ама не е удобно да действате когато му е времето.

122

АНТИ

преди 6 години

Натягат се днеспред еврокомисари,с проверки службитемаФията да ударят.Всичко това еШменти Капели,милиони да изператотдавна са успели.От тъй прехваленотоеврошеФство,празни джобове оставатвъв наследство.