12

Анонимен

преди 6 години

До Камък сърца сте"Истинското богатство са децата!" - и това богатвство ще замине на друго място, ако вместо реални възможности му се предлага заплата от 510лв. от някоя бивша мутра със 3 лифта и 8 хотела, така че не се прави на луд. Ти всъщност колко деца имаш?

11

Камък сърца сте

преди 6 години

До анонименИстинското богатство са децата! Как можете само да правите сметки кой колко ще спечелел от втори лифт, колко дървета ще се отсекат, като че ли дърветата не могат да се засадят отново, да правите някакви шментарджийдски "планове" за застрояване и незастрояване, а не помислите за дечицата сега и за неродените още? Не ви пука за децата, а за камънаците и дърво дето и се сади и гори и само си умира. Вие хора ли сте бе, или сте камънаци? От камък ли са сърцата ви на сметкаджии?!

10

Анонимен

преди 6 години

Старо правило - строиш на парче, бетонираш, после мислиш какво си направил. Та, решила мафията, че не и излизат сметките и затова обществото сега да и плаща масрафа...Всеки мислещ е платен протестър според нея, а зелената мафия е виновна за всички злини по подразбиране. Хубаво, че е Цеко Минев да помогне на развитието на туризма според олигархиятя..

9

анонимен

преди 6 години

До 5 Не знам какви са еколозите , но за местните сел-таци знам , че нямат право да решават съдбата на НАЦИОНАЛНО природно богатство !

8

българин

преди 6 години

Решението е : НИКАКВА СЕЧ И НИКАКВИ СТРОЕЖИ НА ПИРИН !!! За ЕДНО отсечено дърво - затвор и глоба !!

7

Някой си

преди 6 години

Каква ски зона ще уплътняваш на Банско бре мушморок? Тая ски зона се пръска по шевовете от *** вече. Проектирана е за 5 до 8 хиляди човека, а в нея има по 20 хиляди на сезон. Не може да се кара спокойно вече, защото трябва да гледаш непрекъснато някой да не те претрепе. Не ми говорете глупостите си за развитие на ски туризъм в България. Ние сме южна държава с все по-намаляваща продължителност на ски сезона. Целта е да напълните празната леглова база в курорта и нищо друго не ви интересува!

6

Анонимен

преди 6 години

До 5 а според теб всеки който е против е еколог?

5

Анонимен

преди 6 години

Еколозите са платена *** на хранилка - сбирщина от наркомани и алкохолици, кибици, *** и бездарници. Факт!

4

Грешна посока

преди 6 години

Опазете децата и семействата от Истанбулската конвенция. Дървета се садят и растат и Пирин винаги ще го има. Децата няма да ги има. После ще пазим всички Пирин.

3

Анонимен

преди 6 години

Решение има - модернизират се лифтовете в Добринище и съседните села както и този на Витоша и не само че ще насмогнат, но и ще са наполовина празни

2

Анонимен

преди 6 години

Да опазим Пирин, хора, само една природа ни остана. Не вярвайте на платени финансисти и говорители.

1

zeus

преди 6 години

Решение има, Пирин си остава парк и нищо не се строи там, без това Банско е презастроено.