109

Анонимен

преди 6 години

Променете името на държавата направо, че да отговаря - Абсурдистан! Сериозно? Какво ви пречат тези имена? Знаете ли колко учебници, книги, карти, атласи и т.н. ще се променят? Или някой пак трябва да вземе едни пари?

108

скънка

преди 6 години

тук сте прав.

107

Анонимен

преди 6 години

До скънкаХристо Михайлов е направил повече за бг от никому неизвестната Монтана.

106

скънка

преди 6 години

До 113Че създателите на "Хана Монтана" едва ли подозират за съществуването на град Монтана, България. :)))) Разбирам виждането ти,но все пак по - добре звучи от комунистическото Михайловград.А да се променя отново името.., не виждам голям смисъл.Ако наистина е от толкова голямо значение, винаги може да се направи едно анкетиране на населението в областта и готово.Но това да е проблема на този иначе така краси в град. Та там хората съществуват,не живеят. И не са те проблема.Просто няма работа.

105

Анонимен

преди 6 години

Слава богу, че това племе гадно и гладно, мизерно и злобно, но най-веке - тъпо като на слону газо изчезва от лицето на земята.

104

Мама

преди 6 години

Толкова проблеми имаме .С глупости ни занимават .Помислете колко милиона останахме .Терминалите работят , след 4 или 5 години няма кой да работи и пенсии няма да има .Мислете трезво .Всичко внасят .България недейте напуска да сме единни

103

Анонимен

преди 6 години

Голям интелектуален напън ще падне! Ще се пръкнат много патриоти! Мусала - Мойсей! Къф Мойсей бе, българино? Дай направо "Мони Паси"! Преименувания е имало досега поне 4 пъти системно и N - пъти, когато някому му хрумне нещо в кухината! Напр. Синаница или Беговица! Хайде, седнете си на дирниците, покажете патриотизма си не само, като загърбите Левски или го правите на дъвка! България над всичко!

102

скънка

преди 6 години

До 99И защо Монтана да се казва Михайловград или Михайлово?Да се казва на името на един комунист, Георги Михайлов е равносилно на плиткомислие. Комунизмът е история.Като идея.

101

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Нещо интересно за имената МУСА-ла МУСА-гет МУСА-ген МУСА-геница, а някои "патриоти" ги мислят че са турски. Муса-ген е прякор на бог Зевс, родоначалник-баща на музите. Техният брат, Аполон е с прякор Мусагет, т. е. покровител на музите.Това което научих за Мусагеница е, че там където сега в квартала е "Раковата болница", до 1948 г. е имало останки от древно светилище.Муса-ла ; Муса е с ясен смисъл, а пък ла е частица за притежатие, т.е. Мусала е връх на музите.ОСЪЩЕСТВЕНА Е ТОТАЛНА КРАЖБА НА БЪЛГАРСКАТА НИ ИСТОРИЯ И КУЛТУРА!

100

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Нещо интересно за имената МУСА-ла МУСА-гет МУСА-ген МУСА-геница, а някои "патриоти" ги мислят че са турски. Муса-ген е прякор на бог Зевс, родоначалник-баща на музите. Техният брат, Аполон е с прякор Мусагет, т. е. покровител на музите.Това което научих за Мусагеница е, че там където сега в квартала е "Раковата болница", през 1948-50 г. е било предвидено да се построи Международен комунистически център за обучение на младежки кадри. На това място е имало останки от древно светилище, множество менхири, едни стоящи все още, други паднали. Бригадири изпратени от СНМ - Съюза на народната младе

99

Анонимен

преди 6 години

Всичката ви е наред, че сега с това се захванахте.На някои хора им трябва торба и метла, да изчистят междублоковото пространство. Поне свършат някаква полезна работа.

98

Анонимен

преди 6 години

Тел Авив да се казва Тел Абдул-Азис

97

Анонимен

преди 6 години

До oxщом има село Доганово и село Бойково, значи може и връх Волен да има

96

ox

преди 6 години

Мусала = връх Волен, Кърджали = Сидерово.. и да мирясват вече. Аман от простотии.

95

exaa

преди 6 години

Мойсей било еврейско, викаш??? Ми то няма нееврейско бе, драги! Йоан/Иван, Христо, Павел, Петър, Йордан, Мария и всичките им производни... Е, намират се в изобилие и гръцки - Васил, Димитър, Георги, Стефан... дайте и тях да подхванем? С какви глупости се занимават хората само, не еистина.

94

Анонимен

преди 6 години

92 Народа не става за нищо и му трябва и да, имената са проблема !

93

Анонимен

преди 6 години

Кърджааали в най-трудните и отвратително име, което може, да има за роден град. Срам ме е, от това гнусно и гадни име.

92

Анонимен

преди 6 години

Монтана - Михайлово или Михайловград както си беше.

91

Анонимен

преди 6 години

Кърджали - Живково, Мусала - вр. Левски, Казанлък - Тодорово. Орфей, Мойсей и Александровград са гръцки.

90

Членска карта №7

преди 6 години

Пак напъни от джендърпатриотите! Вместо да напуснат правителството внесло джендърската конвениця, те пробутват тази *** отия.