225

ф 16

преди 6 години

За неразбралите ,ГЕРМАНИЯ има място само в един ред със САЩ и напускането на удобния 20 век след ВСВ и приближаването на ГЕРМАНИЯ към Москва ще докара катаклизмите от началото на 20 век . Но в Берлин не си дават сметка и продължават с алчната политика устройваща егото и бизнеса на Москва.Защо да не им продават газ като им прибират парите.Берлин е толкова алчен ,че отново е на първо място по износ .Всичко повтаря нещата от началото на 20 век .Може би все пак Картаген трябва да бъде унищожен

224

толерантен

преди 6 години

Еми, руският газ мЕрише и не е демократичен.

223

ф 16

преди 6 години

Германската политика е ясна от 19 век насам .Сближение с Русия да доминира в Европа и после в света.Това беше смисъла на Бисмарковия ред от 19 век ,но впоследствие немската алчност докара ПСВ и ВСВ и последвалата Студена война.Не забравяйте,Германия финансира и болшвишкия преврат в Русия да спечели ПСВ .100 г още не може да се отървем от тази немска алчност в межд .дела.Виждате ,че политиката и в ЕС ,отношенията с Русия ,САЩ и Англия може би ще предизвикат ТСВ ,която пак ще загуби !

222

****

преди 6 години

Сащ усеща загубата си на лидер,и виждат с всеки един ден как Русия и Китай ги измрстват,и от това ги боли най много.Немогат да се примирят с тази мисъл,и зе опитват по всякакъв начин да пречат,било с налагане на санкции,било с настройване на други държави,само и само да се пречи на Русия, да се развива икономически,и да развива своята мощ,там ги стяга чепика краварите.

221

Анонимен

преди 6 години

Да преведа думите на Тилърсън на разбираем за русофилството език.Севелен поток 2 няма да има. Слага му се кръста. За сега с добро, но ако все още има подкупени горещи глави в Германия, Австрия, Франция и Холандия може да им се въздейства и с финансови лостове. По-добре е да загубиш няколко милиарда долара бъдещи приходи от руската далавера отколкото да съсипеш бизнеса си окончателно.

220

Анонимен

преди 6 години

Причината ревовете на Украйна срещу СП-2 е ясна! Губят 2 млрд. транзитни такси. Полша и тя ще загуби от транзита! А мириканците кво? Те не губят от транзит, но целта е да нанесат удар на руснаците в кокалчетата. Но вероятно няма да им се получи, щото тоя поток отива директно в Германия и в него участват доста "яки" корпорации, които няма да си оставят магарето в калта. Все пак говорим за много пари и големи печалби, а никой от тях няма намерение да изпусне кокошката снасяща златните яйца...

219

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 244Много важни "исторически" факти пробутани от руските фашисти.

218

Анонимен

преди 6 години

242, Полша в ситуацията преди Всв нападна Чехословакия и откъсна територия от нея. Направи го преди нациста да влезе в Чехословакия. ВСВ започна с Мюнхенският сговор и с нападението на Полша срещу Чехословакия.

217

Анонимен

преди 6 години

До хахахахаааааааа.....В Давос бай Дончо се срещна с президента на Руанда. И него пита за същото. И него моли да помогне.

216

Анонимен

преди 6 години

Полша е в ситуацията преди Всв и само САЩ я подкрепя !

215

хахахахаааааааа.....

преди 6 години

Тръмп попита Давос помогне на Америка да бъде първа......

214

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България???

213

Анонимен

преди 6 години

Той действително може да посети завода за втечняване на природен газ "Ямал - СПГ", но по-добре да не го прави, че да не занесе някой вирус.

212

хахаахаххааа.....

преди 6 години

До Анонимен 236Ръководителят на министерството на Енергетиката на САЩ Рик Пери може да посети завод за втечняване на природен газ "Ямал CNG".

211

Анонимен

преди 6 години

До хахаахаххааа.....С първият танкер натоварен с природен газ (CNG) от Русия за Пиндостан се случиха странни неща в Атлантическия океан, които забавиха с 2-3 дни пристигането му в Бостън.

210

хахаахаххааа.....

преди 6 години

Първият танкер с руски природен газ Gaselys сега се намира на опашката за влизане в пристанището на Бостън.

209

хахаахаххааа.....

преди 6 години

Втори танкер с природен газ (CNG) от Русия Provalys подготвя за изпращане в САЩ. Той трябва да стигне до крайната си точка около 15 февруари, предава Bloomberg.

208

Анонимен

преди 6 години

Не е важно да съм добре,Важно е Вуте да е зле!!!Абеее ...

207

Анонимен

преди 6 години

Русия ще задуши сащ и ще гиунищожи .Слугинчетата нищоне могат да направят .

206

Анонимен

преди 6 години

Вън американците от европа !Ако полша иска да купуваскъп втечнен газ -- да купува .Останалият свят нека й се смее