177

Анонимен

преди 6 години

***.ака си е ***.ак, той не мисли за бъдещето на децата си, той мисли кой ще плати за референдума. Дали БСП или някой друг. А бе му.хлйо, утре БСП или ГЕРБ може и да ги няма но тази конвенция ще остане и ще промива мозъците на вашите внуци и пра внуци докато те ще изгубят напълно представа на кой свят се намират и каква им е ролята на тази земя. Това е целта на такива документи и те разчитат на всички ***.а.ци като вас да я приемат.

176

Анонимен

преди 6 години

До оффффффффффЩе ги бием вече. Тия *** от друго не разбират. Раздрахи ни душите.

175

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 182Къде бе, умнико го видя това? На български, на английски, или на т.ъпанарски?

174

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ унищожиха България.

173

Гьостерица

преди 6 години

Една чепата гьостерица за джендъристите па бой, па бой и работата се оправя! Ще седя аз да им слушам содомитските простотии. Гадове. То гад взел пари от дявола и продал си душата, а сега и децата ни иска да почерни мизерникът, от друго не разбира. Мамка ви. Само да ми паднете!?

172

Анонимен

преди 6 години

Тука е н.ацистко от всякъде. Само да дойде една адекватна с вашата морална неграмотност власт, и сте готови! Къде видяхте всички тези глупости? И дяволът може да чете евангелието! Ето така четете всичко - по дяволски. Срам и позор!

171

Xxxx

преди 6 години

Искаме да стане Содом и Гомор !!! Мазалоооо !!! Така или иначе положението е изпуснато

170

Анонимен

преди 6 години

До оффффффффффА бе ти само заглавието ли си прочел?Я се разрови малко по старателно. Виж чл.3, виж какво се задължава държавата - нови органи, външен мониторинг, финансиране на *** НПО и вкарването им в училищата още от начален етап. В София Кастрева /РУО/ вече е разпратила такива по училищатъа да питат децата как се чувстват с наличните си полови органи.

169

А КОЙ ще го плати?

преди 6 години

КАК НЕ ГИ Е СРАМ БЕ? БКП/БСП ЛИ ЩЕ ПЛАТИ ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ДЪРЖАВАТА? КАТО ИСКАТ РЕФЕРЕНДУМ ДА СЕ БРЪКНАТ В ТЕХНИЯ ЧЕРВЕН-КРАДЛИВ-МИРИШЕЩ НА НАФТАЛИН ДЖОБ!!!!!

168

безспорно

преди 6 години

Кой какввото иска да си приказва / всеки има право намнение / , но няма да се допусне българските училища да се говори на децата за гейове , лесбийки и т.н и т.н , да се натрапва това нещо , да им се говори , че може да си момиче , ама после да станеш момче и всякакви подобни извратености И пяна да му излезе на устата на ББ - отпорът ще е невиждан

167

Анонимен

преди 6 години

Демокпацията не работи, затова и демократичното т. нар. общество не работи. Още в древна Гърция е казано че избирането на лидери или партия чрез избори може да е валидно, но само за група до 300 човека. Така че цялата база на демокрацията е фалшива, те създават общество което на пръв поглед изглежда справедливо, но всъщност е напълно манипулирано, най добър пример не е нужно да ходим далече а само да видим България. А колкото до ИК, тя е една малка част от точно тази манипулация, голяма лъжа

166

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА референдум за премахване ***?Аз съм ЗА референдум за ***! Но като видиш резултатите 70% в негова полза, ще направиш ли - Кеис, Терминал, Нев Йорк? Срещу *** сте една креслива групичка, която и конвенцията пропагандира най-безмозъчно. Само защото е от Началниците.

165

офффффффффф

преди 6 години

До Анонимен 175До вчера ни обвинявахте ,ч е искаме да бием жените си , сега ни обвинявате ,ч е искаме да бием хората от ЛБГТ -общността Чел ли си конвенцията , как е заглавието "Council of Europe Convention on preventing and combating violence against women and domestic violence"Вместо да обиждаш хората , размърдай си мозъка и дай смислен аргумент в подкрепа на позицията , която отстояваш!!!

164

Анонимен

преди 6 години

А референдум за премахване ***?

163

Анонимен

преди 6 години

До на английскиE, и това какво означава? тези ще ги "насилваш" ли? Вие един обикновен текст на български не можете да разберете, тръгали сте на английски. Функционалната неграмотност е вече повсеместна.

162

Анонимен

преди 6 години

Др.Йотова като те гледам как си се наляля,чак ме е гнус да ти гледам мазната и доволна физономия,ти и др.*** ли ще плащате референдума *** такива,алчни и без морал...

161

голите факти

преди 6 години

През октомври 2010 Съветът на Европа издава брошура с указания и намерения за ЛГБТ политики, които ще следва, и там между всичко останало на 20 стр. се казва буквално следното: Включване на правата, приети от ЛГБТ хората, когато Съветът на Европа развива защитата на човешките права, като например подготвяната Конвенция за насилието срещу жени.

160

Анонимен

преди 6 години

Тези конвенции се пишат от една шепа извратени англосаксонски хомосексуалисти и сектанти и после ни ги налагат все едно са нещо много умно и важно. Въпроса е защо мaлоумния премиер си позволява да заповядва да се приеме.

159

Анонимен

преди 6 години

Едно не мога да разбера: защо комунистите са такива хомофоби, след като техния върховен вожд, гуру и божество-Ленин, на чиято мумия те все още се кланят е бил бездетен гей, умрял от венерическа болест. Да не говорим кой беше дълги години начело на БСП.

158

Анонимен

преди 6 години

Боко, Йотова, Цвинокио, Плювньо, мамата на нацията и останалите oтпадъци са транджендъри