174

Анонимен

преди 6 години

А вие турците - освен ибpика .То хубаво сме ти го донесли ама що не го използваш ами си бришеш насраниязадник?После що българите миришели лошо..

173

до 204

преди 6 години

Тебе няма кой да те удари...всичко се плъзга по плоската ти безтилна кратуна!Не те съжалявам - хак ти е!

172

Жиб.

преди 6 години

Значи ние да се готвим за антитерористични операции в Турция,но най-вече в Цариград и Анкара. Има там едни дворци на терористи,които трябва да се бутнат- дворците на крадливите султани и на приближените им бандити!

171

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

МАЧКАХМЕ 1.5 000 000 АРМЕНЦИ...И ГИ ЗАРАВЯХМЕ В МАСОВИ ГРОБОВЕ!СЕГА 15 000 000 КЮРДИ...ЩЕ КОПАЕМ ПО-ГОЛЕМИ ГРОБОВЕ!БИЛЮЛЯХ!

170

до:201

преди 6 години

напълно те разбирам не ти е лесно на Психиката след като един път си бил Славянизиран а после Османизиран нармолно е да пишеш глупави коментари тука , няма да ти се смея Господ и Аллах са те ударили глвата 2 пъти.....хаха

169

Анонимен

преди 6 години

Мачкай марксистките плъхове от ПКК!

168

до 201

преди 6 години

С други думи - приобщени към цивилизацията!А вие турците - освен ибpика сте донесли на Европа само страдания.И там сте и до днес - в тъмното средновековие!

167

до: 196

преди 6 години

През 862 863 г. Борис I сключва военен съюз с крал Лудвиг II Немски и преговаря с него за приемане на християнството в България от Римокатолическата църква. За да разруши съюза, Византия в коалиция с Великоморавия и Хърватия започва през 863 г. война срещу България. За Борис I тази война е неуспешна и това разклаща значително влиянието на българите в среднодунавските земи.

166

Анонимен

преди 6 години

Ние турците сме ***...долно племе...търсим майка си в Сирия и Ирак...но няма да я намерим... защото тя е в ромската махала в Пазарджик!

165

до: 196

преди 6 години

според мен си Побългарен ром (Дасикане рома) такива Племена са опасни за Обществото защо ли , защото един път Християнизирани и после Ислямизирани нормално да са се Зомбирали/озлобили

164

Ганьо Ястреба

преди 6 години

Може и да сме рожби на инцест...ама сме силни!Ти не си виждал в какви условия оживяваме в Анадола и Диарбекира...без ток...и течаща вода...спим при козите...и се сношаваме с тях!Това ни калява - за масовите кланета на кюрди!Турци сме!

163

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че света полудя,вече не се разбира кой с кого е и какво става всъщност.Сякъш света се е сковал.И естествено няма да кажат на хората какво се случва,особено в този сайт.

162

Всичко е ОК

преди 6 години

Защо се интересувате толкова от Турция?Решихте всичките проблеми в България и сега тръгнахте да коментирате турците,гърците,македонците.Гледайте си бедния живот,пийте си ракията,слушайте чалга и се веселете.Каквото и да правите бедни ще си останете.В природата който е тарикат яде кебап,буДала кара на боб чорба.

161

Кервана си върви

преди 6 години

Проблема при турците е че тръгнат ли един път спиране няма.Така на шега тюрките тръгнаха от Иран/Хоросан,Тюркменистан и стигнаха до портите на Виена.Управляваха около 500 години цели 43 държави.

160

Юнал Джемилов

преди 6 години

Тоя на снимката на човек не мяза. Да не е турчин?

159

Анонимен

преди 6 години

187ми.Съобразявай се с реалността.Мисли.Живееш в най,бедната и срината без война държава.Нямаме армия,няма пари и т.н. да не ги изброявам.

158

Анонимен

преди 6 години

Болника Ердоган такъв си го набута с тази война, остана и с Ирак да воюва. С кой ли не воюва вече, но кюрдите ще му видят сметката. Ще го подкарат с атентати из цяла Турция, чудо ще се види. Самите турци ще му скочат също. То бива да си идЕот, ама чак толкова!!'

157

Анонимен

преди 6 години

Турция е силна ,може да си позволи тези операции,стига да не накърнява интересите на най - големите началници.Възродителен процес малко в Сирия а сега и в Ирак.За нас е важно да сме в дори отношения с тях,защото сме пропаднали много.

156

Фасул Левски

преди 6 години

Кюрдските тероряги пак настъпиха мотиката! :-))И съм съгласен с колегата по надолу, че след Сирия и Ирак, Тюркийе трябва да изчисти и Балканите от терористите!

155

до 188

преди 6 години

Криводзypлатите ... в голямата си част са неграмотни!Не искай толкова много от малкото представители на тази пoдчoвешка раса!