233

Анонимен

преди 6 години

До Браво на Молдова"взе че стана призидент"Румен Радев стана прЕзидент на общонационални избори с 65% от гласовете на българите! За радост на българите, не на предателите!Не си плюй президента!

232

Анонимен

преди 6 години

До Браво на Молдова ЕВРЕЙСКИ *** ТИ ОТ КОЙ ОТ 41 ПРИЗНАТИ ПОЛОВЕ В САЩ СИ БРЕ....

231

Браво на Молдова

преди 6 години

Ето така трябва да се действа с руските агенти и разни там неправителствени организации, и тем подобни предатели, които работят за руските интереси! И тук трябва крути мерки, а не резидента на руските служби таварищ Решетников да определя на проруската партия БСП кой да бъде излъчен за президент в президентската кампания на БГ! И много ясно, че ще посочи техен агент тоест Фърчилото, което за радост на руските предатели взе че стана призидент и където ходи само за сваляне на ембаргото говори

230

Анонимен

преди 6 години

Когато Молдова е била държава преди векове ,Румъния и румънци не съществуваха .Имало Влашко ,Трансилвания . Румънци до преди два века не е имало .

229

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен240АРМИЯТА НА ПРИДНЕСТРОВИЕТО ЗА 4=34 ЧАСА ЩЕ Е В КИШИНЕВ....Е и?! Какво като са е Кишинев, те и в Прага бяха по едно време? Никой не обича руските червени фашисти!

228

Анонимен

преди 6 години

НЕЗАВИСИМАЯ ГАЗЕТА Е ЕДИН АНТИ РУСКИ СОРОСОИДЕН П А Р Ц А Л ,СОБСТВЕНОСТ НА ЕДНО ЕВРЕЙСКО СЕМЕЙСТВО,КОЙТО П А Р Ц А Л НИКОЙ В РУСИЯ НЕ ЧЕТЕ.В БЪЛГАРИЯ ОБАЧЕ В ТОЗИ НЕБЪЛГАРСКИ-ЕВРЕЙСКИ САЙТ И РАЗБИРА СЕ ЕЛЧЕТО ВЕДНАГА УСЛУЖЛИВО ЩЕ ПУБЛИКУВАТ ПОРЕДНИЯ АНТИ РУСКИ ПАСКВИЛ И ЗАТОВА КАКТО ВИНАГИ ЩЕ ПРИБЕРАТ ТЛЪСТИЯ ХОНОРАР ОТ АМЕРИКА(ЗА) БЪЛГАРИЯ,КАТО ИЗОБЩО НЯМА ДА СПОМЕНЪТ,ЧЕ АРМИЯТА НА ПРИДНЕСТРОВИЕТО ЗА 4=34 ЧАСА ЩЕ Е В КИШИНЕВ И МОЛДОВСКИТЕ РУМЪНСКИ Ц**АНИ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО.

227

Анонимен

преди 6 години

Русофобите в България са една малка, досадна, но много шумна прослойка. Много претенция за интелектуалност, а всъщност са просто едни неуверени комплексари с големи усти.

226

З. Стоянов

преди 6 години

Русия Освободител=Поробител!

225

мазепа

преди 6 години

До АнонименЗащото си повярвал на нечия лъжа. Просто е.

224

мазепа

преди 6 години

Статута на руския език за междуетническо общуване означава, че ако граданин на Молдова - руснак, запита на руски език полицай или чиновник, то същият трабва да му отговори на руски, защото питащия е друг етнос. Дори делата се водят на руски, когато едната страна по делото са руски етност. Молдова, Беларус и Казахстан останаха последните страни от СССР, където този закон съществува.

223

Анонимен

преди 6 години

Молдовска ССР!Слава СССР!

222

Анонимен

преди 6 години

Да ги видим. Защо от европейска Украйна хората избягаха в Русия след преврата? Защо не избягаха в Полша и ЕС? От хубавото никой не бяга.

221

Анонимен

преди 6 години

Засилили са се към евроатлантизма молдовците. Готови са да се ислямизират, да се подслушват като гестаповци и да ядат капсули за пране като западните си господари.

220

Мюлер

преди 6 години

Никой не е канил руснаците на трапезата. Неканените гости да си стоят в землянките.

219

Анонимен

преди 6 години

Е па руснаците ли ще ходят на гарата.В Молдова украинците са повече от руснаците ,те ще ходят ли на гарата . А близо 200 000 бесарабски българи и те ли на гарата.За да останат в Молдова само около 1 милион мамалигари.Приднестровието руснаците няма да го изоставят.А там се произвежда 90% от брутния продукт на Молдова.Останалите 10% са само зарзавати ,които купува единствено Русия.Така ,че румънските *** да не се правят много много на европейци

218

Путлер Капут

преди 6 години

Хайде русофилски мършляци! Кръгът на "почитателите" На вашата Матутшка непрекъснато се разширява...Дерзайте свинчоци!

217

До 231

преди 6 години

Тъй ,тъй.Ще се освободят от империята на злото ,но само като им спре Русия вноса на зарзавати и Молдова ще се спомине за има няма една година.Сега просто ги нахъсват еврогейците и хамериканците да се зъбят на Русия като им обещават какво ли не.После обаче ще гризнат дървото като украинците

216

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента молдовците да се освободят от империята на злото !

215

Цонко

преди 6 години

Така се прави! Браво!

214

Анонимен

преди 6 години

Ами да последваме примера на молдовците и да поканим всеки, който не е български етност да се позиционира на гарата! Магестрала - тир - Диарбекир!