182

sofeto

преди 6 години

Та кой или кои бяха на Борисов алтернативите, или пaк ще настъпи пълно мълчание та чак "тишината ме проглуши"!

181

Циник до 188

преди 6 години

Омразата...особено изразена, и споделена - е пречистваща за душата!Тя е чувство - като любовта...А клишетата си ги спести!Имам повече - а вероятно ги владея и по-добре от теб!

180

Анонимен

преди 6 години

До *** до 181Омразата е лош съветник,омразата ражда омраза и агресия и не води до нищо добро.

179

Циник до 182

преди 6 години

Ха - ха - ха...***...виж каво значи "изразителни средства" - заради такива като теб май е нужно - да "рисувам" нещата!То бива тъnoтия...ама теб тъnoмера не те лови!Може да опитам с "димни сигнали":-)

178

Анонимен

преди 6 години

Гласуваш за ГЕйРБ и това получаваш-В Стара Загора гербаджийския ни кмет и областен управител дадоха разрешение на неправителствена организация да организира семинари в училищата на града на тема -*** образование,изследване и технологии .На тези семинари на подрастващите ще бъде разяснявано какво е това хора с нетрадиционна сексуалност и как трябва децата да проявяват толерантност към различните.След като излезе наяве това много родители изразиха възмущението и ВМРО в ОС поискаха спиране

177

Burzum

преди 6 години

Малък ,но много *** народ ,на три морета и конска опашка в... и с жиповииииии...

176

zerodue

преди 6 години

След последните джендърски изпълнения на Герб и поведението на БСП по темата сериозно се замислих за нещо немислимо досега - дали да не гласувам за БСП? Само ме съмнява дали наистина са изгонили гея и шайката му или се правят, за да се докопат до властта, може накрая да спечелят и да излязат още по-големи дженъри от суджуците. В този смисъл, не е зле да излязат с някаква харта, в която да напишат черно на бяло какво обещават и от какво няма да отстъпят, щото сега дават много, но не им вярвам

175

Циник до 181

преди 6 години

На формални глупости - как да отговоря нормално?Абе, серсемин - от всичко , което постнах дотук...май САМО ТИ НЕ РАЗБРА, ЧЕ ГИ МРАЗЯ И В ЧЕРВАТА!ВСИЧКО - ДЕТО САМО "МИРИШЕ" НА КОМУНИСТ!Не обичам да крещя във форума - но явно на някой лоботомирани юзъри - трябва да им се пише с големи букви!

174

Анонимен

преди 6 години

До *** до 178Продължавай да си живееш в отминалия век и сън от Сталинистко време.Сега времената са други и по-гъвкави и по-динамични.

173

До Циник

преди 6 години

*** написа:"Бих им забранил да гласуват!Антидържавни...опасни елементи!"Точно това направиха и твоите класови братя след кървавия 9,IX.1944 г. Точно това е диктатурата на пролетариата, която ти уж отричаш. Дори и лексиката ти е същата. Точно това се опитвам и да обясня, че склонността към насилие е присъща на пролетариата и по тази причина той (пролетариатът) трябва да се държи далеч от държавното управление.

172

Циник до 178

преди 6 години

Тези - за мен - са всички с партийни билети пъхащи упорито червения бюлетин...държащи снимка на Сталин в бяла парадна униформа...празнуващи страшната за България дата 09.09!Какво бих направил ли?Бих им забранил да гласуват!Антидържавни...опасни елементи!

171

Анонимен

преди 6 години

ако има алтернатива на герб, ще искаме избори, но да ходим на избори и единствения избор да е внуците на мръсни комунисти, няма избор,няма смисъл

170

До Циник

преди 6 години

А ако зависеше от теб, какво би направил с тези, които "и за чeп за буре не ставате"?

169

Анонимен

преди 6 години

Борисов е без алтернатива

168

Циник до 175

преди 6 години

Ако поне - половината пишещи тук...имаха стил..и граматика...щеше даже да е забавно!Писнало ми е да чета..." Очудени...вАзмОтени...кУментари..Гавра с иначе хубавия ни език!Ама така е - малкото текезесари с вишУ - едва сте изкарали РАБФАК ... с бутане и връзки!"Диктатура на пролетариата!"В превод - най-тъпитe - да диктуват!Така и до днес!Наистина и за чen на буре не ставате!

167

До Циник

преди 6 години

Обърни внимание на правопис и пунктуация.За дешифриране на първичните инстинкти на пролетариата (български, германски, емигрантски...) не е нужна философска мисъл. Все пак, опитай се, според умствените си способности, да се замислиш над написаното. Никой не очаква да надскочиш себе си, но все пак би било полезно, главно за теб.

166

Циник до 172

преди 6 години

:-) караш ме да се повтарям!Ако щеш погледни първият ми пост.... обидите ги почват питеците от БКП...аз само ги довършвам! :-)Слабост в характера - не обичам да оставам длъжен!Особено на текезесари с партиен билет!И да - мразя ги!Смятам , че те са виновни затова България - днес да е ***!

165

Анонимен

преди 6 години

Айде господа умници от лево ...хващайте последния път към почвата. Друго не успяхте да направите за 40 години . Оставихте на младежта едно голямо НИ ЩО. Довиждане.

164

Анонимен

преди 6 години

До *** до 169Циник,не обиждай човека,той е прав и ти е направил почти добър анализ,нивото ти е твърде ниско,а психичните ти реакции първични.Поправи се ако можеш,ще е добре за самия теб.

163

Анонимен

преди 6 години

И да пишете и да не пишете,няма кой да ви вярва на стъкмистиката от горната таблица.