129

Стефанова

преди 6 години

Не! Обществото не е подведено! Но вие се опитвате да ни подведете, като подценявате нашета начетеност! В крайна сметка народът ще ви изхвърли като непочтени "индивиди"! Пък какво толкоз - либерална Европа е ваша! Отивайте там!Нас ни оставете да си мрем тука с християнски ценности! Не искахте вероучение в училищата , а искате содомия!

128

Анонимен

преди 6 години

Вие страх от Бога нямате ли?Дори и църквата се произнесе, а те щели пак да си я гласуват след 6 месеца.Няма вечни хора и вечни партии...

127

Анонимен

преди 6 години

Въпреки голямата конкуренция в герб, този е най големия шут.

126

Анонимен

преди 6 години

некакви реват против тази конвенция, а всъщност излиза , че не са наясно с текста.Да се чуди човек на умът им.

125

Анонимен

преди 6 години

Г-н Цветанов. Чакаме да ни обясните Вие, като виден специалист по межународно право. За да не сме подведени и излъгани от разни неточни интерпретации.

124

Анонимен

преди 6 години

Цвък, а кмета на Симитли, ще подкрепили бати Боко за конвенцията?хахахахахахахаа

123

Анонимен

преди 6 години

Дори и да си купите изборите за пореден път,знайте че вече народът ви отрича и мрази заради издевателствата ви.

122

Анонимен

преди 6 години

Няма социален пол бе има социална роля *** пола, поне като незнаете не затвърждавайте глупоста сис ппдобни неадекватни изказвания

121

Анонимен

преди 6 години

Прати си децата в *** училище и като го завършат, тогава се опитай да си прокараш конвенцията за гласуване и ратифициране. :)

120

Анонимен

преди 6 години

Пратете ни го тоя SMS да го видим и ние Бе!

119

Анонимен

преди 6 години

Да, прав си хората не разбират какво пише в конвецията и незнаят какво е "социален пол". Това е досатъчен аргумент да я отхвърляме и дори да си им я върнем на болните мозъци които са написали умната конвенция! Да си я преразгледат и да си я пренапишат. Щом никой не им я разбира и не иска да я приеме.

118

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов мисли и си гледа напрегнато телефона: А утре какъв ли sms ще получа и какво ли ще нареждам на моите увехняли вече гербери?

117

Анонимен

преди 6 години

Невръсто момченце към баща си-Тате искам да се запиша в школата по балет!!-Не може татьовата!!Балетът е много болезнено изкуство!!-Ама,защо бе,тате??-Защото,след това ще ти счупя краченцата!!...........Цветанов,това разбра ли го,разбира ли го партийната ви клика и камарила или...........да ви счупим краченцата,че да го разберете??За подвеждащо ли го считаш??

116

Анонимен

преди 6 години

Цвък - цвък пак изцвъка глупости и обижда народа....Цачева ни нарича овце на предните избори....

115

Рукавишников

преди 6 години

*** зетьове да му дойдат на Ушатко !!!

114

Анонимен

преди 6 години

А твоите дъщери, снахи ли ще ти доведат след време, тъй като ще спазваш и приемаш И К ????

113

Да бе да

преди 6 години

" явно обществото е много сериозно подведено за всичко, свързано с Истанбулската конвенция." Всички са прости и не разбират за какво иде реч.Само Герб пращят от акъл толкова че се оливат във глупостите които нито могат за обяснят нито да разбрат.Какво ни казва Цветаное че сме прости ли? това не е ново за цялото ръководство на ГЕРБ казвали са го и преди.Казва ли са също че сме лош материал. Търпението и понасянето на обидите обаче си има ГРАНИЦИ.ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТЕ НАД НАРОДА!

112

Анонимен

преди 6 години

Караянчева не знае Пекин какво е и къде се намира, а се изправили гербаджии с цялата си наглост да обиждат народа... Народът всичко помни, всичко знае....

111

Анонимен

преди 6 години

"до края на българското европредседателство на Съвета на ЕС, тоест до края на юни, конвенцията все пак трябва да бъде приета от страната ни"Типично за ГЕРБ да поотложат нещата да поутихнат, и пак да си го гласуват.

110

Анонимен

преди 6 години

Мааллллееее.....тия ПАК продължават???? Абе, не си ли дават сметка, че гласуването на тази еуропейска ***.де...ска проклетия ще СТАНЕ ПОСЛЕДНИЯ ИМ ДЕН В УПРАВЛЕНИЕТО??? И даже БСП няма да може да им помогне! Или си въобразяват, че ще им го простим!? Е, разбирам, че ПРИЧИНАТА Е МНООООООТО ПАРИ, които или някой им е обещал или ги шантажират с тях, нооооооооо..................за това НИЕ И НАШИТЕ ДЕЦА НЯМА ДА СА ИМ ВИНОВНИ!!!