9

Голямо лицемерие

преди 6 години

1.МНОГО БЪРЗО може да се ИЗЯСНИ ВСИЧК,ако ЙОТОВА и СТАНИШЕВ,които 10 години са работили по Конвенцията в ЕС( според думите на Йотова) излязат по тв и ОБЯСНЯТ, успокоят.2. Йотова,Нинова,Станишев са от ЕДНА ПАРТИЯ: получават ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ и е АБСУРДНО да правят изкуствени конфликти, НИЩОПРАВЕНЕ, губене на нашето време и губене на ПАРИ за РБългария от ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ: защо са получавали пари в ЕП?3.Президентът Радев- какво са говорили с Йотова?А кабинетът му? Не са ли НАЯСНО КОЙ МОЖЕ да обясни вси

8

Анонимен

преди 6 години

Какво ще кажете за делото Магнитски? Забравихте ли КТБ? Забравихте ли за най-голямата кражба на 21 век. Четири и половина милиарда лева в ръцете на третия пол - Борисов, Пеевски, Цацаров. Хайде тролчета да ви видим какво ще напишете за тяхно оправдание.

7

Анонимен

преди 6 години

Деца продължават да пребиват деца,дори и възрастни,а ние сме тръгнали да подписваме някаква конвенция против насилието.Не конвенции ще ни спасят,а първите седем години в къщи и строго прилагане на законите.Сигурно пияния мъж,който пребива жена си ще се сети за конвенцията и ще се спре.Или ония двамата,които убиха приятелката и жена си помислиха,за закони,съд и затвор?Превенция трябва,по-голяма чувствителност на властите към проблемите и да не се замитат,а да се решават.

6

С.ТРАПОН ЗА ТИКВИ

преди 6 години

Това е изпратил ЮНКЕР на БОРИСОВ с пожелания за по-бързо приемане на ГЕЙ-конвенцията

5

Веско

преди 6 години

Това, че конвенцията е написана от групе лентяи с объркана сексуалност за да оправдаят едни пари е ясно. Че за просто да защитим жените и децата от насилие, 30 страници документ е тъпо. А пък щом са необходими 130 страници обяснения за тези 30, определено документа не е читав. Въпроса е има ли в парламента разумни хора, които да декларират: документа разединява народа и няма да го ратифицираме, но в рамките на година ще приемем закони срещу насилието в духа на конвенцията. Толкова е просто!?

4

Анонимен

преди 6 години

По Канал 3 Цветанов потвърди за sms-a. Марионетки!

3

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Подписването на конвенцията е само формалност. Всеки се определя такъв какъвто си иска и никой не може да му го забрани. Обаче насилие срещу жените съществува и то трябва да се изкорени.

2

Анонимен

преди 6 години

Виктор Лилов. Толкова крайно ляв либерал, че беше изхвърлен от ДЕОС.Смятайте.

1

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбрах какво е трети пол..