31

Анонимен

преди 6 години

ТАКА КАЗА И МАЙКАТА НА МОМЧЕТО ЗАКЛАЛО МОМИЧЕ В АСАНСЬОРА ЩОТО МУ ОТКАЗАЛА ДА И ГО НАБУТА!!!

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКатегорично невярно! Те са едно от изгубените ев-рей-ски колена, а са нахълтали по земите ни заедно с османските завоеватели - пълчищата ги ползвали като слуги и коняри. Пенчо бре, чети!

29

Сорос

преди 6 години

От 63 коментара са оцелели едва 40. Тоест, 30 процента успеваемост на провинциалистките, готови да продадат род и родина за лесните, мръсни кинти от кривоносия. Срам и позор!

28

до 31

преди 6 години

Не му мисли , много са, а най-важното ,че продължаваме да даваме

27

Анонимен

преди 6 години

Не черен, направо син. Биологическа единица без ясен произход и предназначение. Но с права...

26

нови българи

преди 6 години

Албена Николова - новите християнизирани българи от Византия насам , който е чел Книгата *** Писателя Стоян Динков "Османо-ромска Империя" знае за какво намеквам , айде лек ви ден

25

user

преди 6 години

Този дрон сигурно има едно две деца и няма да го вкарат в затвора. Жалко е това, което се случва и в един момент ще ескалира много жестоко. Ще посегнат на детето на някоя мутра и ще има нов Чочоолу, който да им напомни, че имат задължения.Всички ходят с ножове и се чудя защо полицията не прави проверки за хладно оръжие?!

24

Циник до 123

преди 6 години

Чети пост 28!Колегата добре е обяснил същината!

23

Rock of ages

преди 6 години

Колко ли пари сме дали на родителите му за издръжка? За да го отгледат.......

22

Диагноза

преди 6 години

Всички серийни убийци че и дори политически лидери автори на геноцид срещу народите като Xитлep, Лeнин и Cтaлин са били сладки, добри и кротки дечица!

21

Джендър

преди 6 години

Здравейте,другари и приятели комунисти- не давайте на ГЕРБ да пипа нашия млад привърженик,това е политическа саморазправа!

20

Анонимен

преди 6 години

*** той... черен, ***!

19

Бож.

преди 6 години

Социалната политика на Бе-Сепе и ромската партия Депе-Се са основната причина да се случват такива неща: този *** можеше изобщо да не е роден,ако те не бяха обещавали и давали майчинска издръжка на майка му!

18

Циник

преди 6 години

Кои сте - тези с минусите?Четете внимателно!Истината е такава!

17

Бож.

преди 6 години

По техните критерии е кротък,и защото е кротък такива неща прави- ако беше буен,отдавна да му бяха строшили кокалите някои наши гардове,като им полазеше по нервите!

16

Анонимен

преди 6 години

Имам въже и подходящо дърво!

15

Циник

преди 6 години

Нещата набират скорост....пребити горски...пребити българчета в Асеновград...пенсионери по селата - пребити и ограбени..И когато българите се надигнат - полицията ги бие с палките...а ромите в Столипено организират контрапротест...Нещата набират скорост...Ще победят по-жилавите и приспособимите!А това не са българите!

14

ОНЯ СЪЩИЯ

преди 6 години

ДИРЕКТНО НА ВЪЖЕТО......БЕЗ МИЛОСТ...

13

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са основната причина за чувството за недосегаемост на тези ***.Другата причина за своеволията на ци.....ни..те са НПО и особенно БХК.ГЕРБ имат по важна задача да крадат, да усвояват еврофондове, да лъжат Българите, да корумпират, да копуват гласовете на този етнос.Ето с това са заети ГЕРБ, но не и проблемите на обикновенните хора.

12

Циник

преди 6 години

Чакат го досадни беседи с детски психолози...може да умре от скука докато си бърка в носа!Що си въобразявате, че ще го накажат строго?