66

Анонимен

преди 6 години

46 % одобрявали въвеждането на еврото хахаха, егати вица.

65

Анонимен

преди 6 години

Герберите си въобразяват,че са младежи.Електоратът на другите измирал.Техните родители да не са непълнолетни.Техният електорат да не е безсмъртен Боко и Цецка гонят шейсетака.Не се подигравайте със старите хора,защото в умирачката ред няма.Утре ти падне някоя тухла върху тиквата и после няма кой да пише глупости.

64

До 65

преди 6 години

Казваш, че си участвал в съсипването на България. А срам нямаш ли?

63

Анонимен

преди 6 години

Колко странно, пишат и говоря за "демокрация", а ако попиташ какво е това животно, сигурно 0,00001% ще могат да сглобят някакво изречение! А за строя сега.....колкото едно време сме живяли в "социализъм", толкова и сега има "демокрация"! Един и същ мракобесен капиталистически колониализъм с 90% бедни и 10% богати! С тая разлика, че тогава поне ВСЕКИ ИМАШЕ СОБСТВЕНОСТ И ПОНЕ НЯКАКВА СОЦИАЛНА ПОДДРЪЖКА ОТ ДЪРЖАВАТА! А сега.............кучета те яли....

62

Циник до 65

преди 6 години

Браво! Един от малкото " смислени и изстрадани коментари!"Браво!

61

До 47

преди 6 години

Това с измитането добре и после???Уелският принц ли ще поканим и неговата свита.Защото след метенето,трябва да има алтернатива.Къде по света си видял идеални политици.От къде ще намериш кристално чисти хора,приемливи за всеки.Ти познаваш ли такива.Аз съм на 69,участвах в ,,метенето от зимата на 89 та до краха на СДС.Със идването на Симеон всичко отиде на кино и се разбра че най лесно е да се обещава.Този 45 годишен експеримент е виновен за нашето дередже и още години ще носим поседствията ,дете!

60

Анонимен

преди 6 години

Ами айде де? Излезте на улицата да протестирате. Ама после кой ще плаща парното, от къде пари за храна - ще се озъбите от глад и студ, а. Айде излезте на улицата на протестирате, даже и разрешение ще ви дадат, и полицията ще ви пази. Протестирайте седмица, две, месец, излезте на улицата и всичко ще се оправи, ще живеете станете богати като румънците с 520 евро средна заплата, а не както сега да мизерствате с 512 евро.

59

Анонимен

преди 6 години

Трудничко ще спечелите. Електоратът ви измира прогресивно, а баймангао иска кинти, които вие напоследък нямате, а назначените ви олигарси стискат.Но не се притеснявайте - имате в момента бодра смяна в лицето на бившата ви охрана, шофьори и секретаки (сега герп).

58

Анонимен

преди 6 години

Щом сме бедни, значи в България има демокрация - това е *** факт, който малко хора осъзнават. Бедни сме от около 1990-1991 година, значи от тогава в България е демокрация.

57

Анонимен

преди 6 години

ДЕМОКРАЦИЯ само за крадливите депутати..обезлюдяването на БГ е факт !

56

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на България сега е, че остатъчната тодорживковистка мрежа на бившата ДС държи посткомунизма буден. България трябва да се изчисти от остатъчната тодорживковистка мрежа на бившата ДС, само тогава можеме да се оправимe. Ако не се изчистиме от остатъчната тодорживковистка мрежа на бившата ДС никога няма да се оправиме.

55

Анонимен

преди 6 години

Айде пак русия им е виновна.Горби ви разкара още през миналия век.Ами оправете се сами,ама козяк не дава,а само взима.По евтино е да разрешават безнаказано на шайко и компания да крадат,а робите да си траят.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Разбира се че ще спечелим изборите! Само след като ви лишим от разните печатници (напр.Костинброд) и СЛЕД ЧЕСТНО ПРЕБРОЯВАНЕ!

53

Циник до 51

преди 6 години

Преди да тръгнеш на запад "да чистиш улиците" научи език - че няма да се оправиш.А най-добре остани да слугуваш на др.Гергов , др.Пеевски, др.Нинова, и др.Доган!Те ще ти плащат подобаващо , и няма да се чувстваш унижен!***!

52

Тинтири Минтири

преди 6 години

До Анонимен"... а защо всички западни страни със същата демокрация са много по-богати от източните сатрапии..."Погледни кои са тези страни и погледни колко колонии са грабили и източват и до ден днешен. Погледни какво произвеждаме и колко от работещите компании у нас са си български. Събери 2 и 2 и тогава пак си задай въпроса за великите демокрации.

51

Анонимен

преди 6 години

На крива ракетна посткомунизма и пречи. 25 години след 1944та България изпрати спътник в Космоса 100% произведен в България, след 30 години демокрация България не може и краставица да произведе, но виновна е не демокрацията, виновен е посткомунизма.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49А аз мисля, че има нужда от един нов съдебен процес срещу такива човаконенавистни същества като тебе! А за отвратителната джендърска шорошка "демокрация" след не чак толкова дълго време ще се пише в учебниците по история като за най-мракобестния "строй" след нацизма!

49

Демократ

преди 6 години

Нормално е при демокрацията само 10% да живеят добре, на останалите 90% никой не им е виновен, че са се родили грозници и некадърници.

48

Анонимен

преди 6 години

Другари, ... първо спечелете избори, ПОСЛЕ възстановявайте комунизма и присъединявайте България към СССР !Дотогава никой не се интересува от мнението ви !

47

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията на работното място да има диктатура, демокрацията е да можеш да говириш против Бойко, а не против шефа и да можеш да ходиш на запад да чистиш улиците.