64

Позор!!!

преди 6 години

А Борисов е страхльопъзльо. Не става за нищо. Само се хвали кой го е галил и целувал. А работа да свърши - не може.

63

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

62

Анонимен

преди 6 години

В БСП-то май всичките са минали под дъгата - *** налита по "мъжки" да се разбирала с ББ, момченцата покрай нея все едни такива нежнички ....

61

Анонимен

преди 6 години

И едните и другите са маскари, то е ясно, от едно място произхождат, ама как не се намери някой да каже нещо смислено, безумно плюене и прехвърляне от пусто в празно.

60

МИРО:

преди 6 години

Хайде,Бойко,ти,кажи ни:де са мутрите сега?На децата обясни им,ЧЕ ЩЕ УЧАТ И ТОВА СЕГА!!!

59

Анонимен

преди 6 години

До boyko.uzunovБорисов отдавна е доказал , че е един страхливецщо не идеш да му го кажеш лично отворко :)

58

Анонимен

преди 6 години

Не бе, Бате Бойко получил констипация и от сутринта е заседнал в ***, напъва се и чака да му звънне Цецо Цъ((рвула и му каже, че му се е разминало. Смел е Батко, много дори, но насаме в ***.

57

До 52

преди 6 години

Макарите ли му е подпирал?

56

Анонимен

преди 6 години

До ЖокерБоко, защо не отиде бе?за какво да ходи бе каскет - да слуша прoстотиите на *** ли?

55

АПо до 49

преди 6 години

Топло , топло...напъни се още малко , не бъди толкова ограничен(а) !

54

МИРО:

преди 6 години

Що така бе,бати Бойко,ти,предаде всички нас?И България ограби,и загуби свойта власт

53

Анонимен

преди 6 години

Корупция!!!Защо др.Станишев уволни др.Нинова като зам.министър.?!!! Точно така-за корупция.

52

Анонимен

преди 6 години

Бойко, топло ли е в нужника бе.Притеснявам се да не настинеш.После кой ще ни разсмива.

51

Анонимен

преди 6 години

Съобщиха,че Борисов е бил зает-имал е среща с руския посланик Макаров.

50

Край

преди 6 години

Българите ако искат парламентарна демокрация трябва да наложат МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ за парламент. Сега Борисов/Доган и Нинова са назначили тези послушковци и Борисов и през ум не му минава да ходи да им се обяснява.

49

Анонимен

преди 6 години

До Апоявно си млад човек и някои неща не са ти ясни но това е оправдано та:комунисти у нас НИКОГА НЕ Е ИМАЛОимало е има и ще има само ПАРТИЙНИ членове които само сменят партийките и са тамкъдето има келепир-пример 99% от членовете на всички партийки/най-вече герп/ са били членове на БКП а сега не са в БСП!пример нинова и станишев НИКОГА не са членували в БКП но Борисов ЦветановЦачева Бъчварова и т.н са били членове на БКПвторо- никога и никъде не е имало комунизъм и не може да има

48

Анонимен

преди 6 години

Как смеят да занимават Великия ББ с някакъв си вот на недоверие. Доверието трябва да е безгранично, все едно култ към личността на Великия.

47

До 43

преди 6 години

Като се има пред вид,че К.Нинова не е била член на БКП,но за разлика от нея Бойко,Цецка Ц.Цецо,Росен и компания са били активни членове на БКП,вероятно визираш тях в разсъжденията си.

46

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно Нинова ще е премиер. Проблема е, че Суджуците за 9 години награбиха толкова, че могат да купят всичко каквото пожелаят. Няма невъзможни неща, разликата е в цената.Дано не я купят, защото като стане премиер и подкара крадливият Суджук, ще има беганийе и молене, предлагане и самопредлагане, да служат на всеки, само и само ДС са във властта и да не им се пипа откраднстото.Трябва първо да се махна онзи гюм Цацата, който прикрива далаверите на Суфжуците. После всички министри от Б1,2,3

45

Анонимен

преди 6 години

Няма безплатен обяд.Нинова ще трябва скоро да плати нейния-затова е толкова дейна.Надява се да и се размине.....ЕДВА ЛИ !Неслучайно точно днес е срещата на Борисов с руския посланик.