131

Анонимен

преди 6 години

Браво на Гришо - четвъртфинал на турнир от Големият шлем.А който може по-добре да заповяда и да спечели турнир от Големият шлем, а не да плюе по по-успелите от него.

130

До 133

преди 6 години

Отивай да коментираш под статията за твоя любимец! Не си за тук.

129

До 130

преди 6 години

Ако се срещнеш с него ще разбереш кой е Поветкин, само че не ти го пожелавам! :) Кличко и той разбра!:)

128

Анонимен

преди 6 години

Прашчай Григории.преведено от руски,-сбогом Гринго.

127

Shark

преди 6 години

До позитивен. Хич не им обяснявай на тези комплексирани завистници. Те, хорицата, от това живеят, остави ги.

126

До Поветкин

преди 6 години

Като си Поветковец, какво правиш тук в новина за Гришо?!--Не знам кой е Поветкин и не ме и интересува.

125

криста

преди 6 години

И самият той пада в капана на собствените си очаквания - бил готов за победа, бил мотивиран...Мълчание и яка работа на корта и с психиката, по-малко изхвърляния ще са в пъти по-полезно нещо.

124

Ранглистата

преди 6 години

За момента Гришо е за Топ 6, където и е, заемайки трето място в ранглистата на световния мъжки тенис. Другите трима българи в Топ 1000 са номер 386, 400 и 754 в световната ранглиста. Кой каквото е заслужил...

123

Анонимен

преди 6 години

Е хайде пък Поветкин да хване ракетата!Може само да набие Гришо с нея,но не и да играе!

122

Анонимен

преди 6 години

pishete s kakvo sa si zaslujili milionite primerno delqn i dogan .... a ne grigor

121

ЛЮБИТЕЛ

преди 6 години

Когато си 3 не може да си психчески уморен (казано в интервюто на Григор след мача).Вчера каза,че играе все по-добре, днес-"от първия ден не играя добре".Уж играе за България (това често го казва в интервютата си)-днес "Аз играя тенис за себе си".Отчиташе се,че е подобрил сервиса си, днес-сервисът ми не е добър. Кога е искрен Димитров? С тези констатации трудно ще се задържи на тази позиция. Затова Надал, Федерер и Джокович са титани в тениса-години наред държат едно и също темпо.

120

Анонимен

преди 6 години

Що пък трябва да стяга багажа Гришо?Може да остане в Австралия,това си е негова работа!

119

Анонимен

преди 6 години

Давам му 3 секунди срещу Поветкин :))

118

Анонимен

преди 6 години

Който сутринта написа заглавието"Гришо почва Едмънт в 5,30" да му се наложи голяма глоба от редакцията.За да се научи че каруцата не трябва да се слага пред коня,и освен това-че противника трябва да се уважава.Азбучни истини за всеки спортист,но не и за хора които не са се събличали по физическо

117

Анонимен

преди 6 години

Аз искам като е толкова добър Гришо да отиде да изиграе една игра на ринга с Александър Поветкин!

116

Мдаааа

преди 6 години

Трябва да се събори този установен модел в Света - спортисти,политици, артисти, фолкзвезди и певачки и т.н.... да взимат в космически размери повече от лекари, инженери,учени и много други трудолюбиви хора!То се вижда че не е нормално, то е ненормално! Да взимаш стотици хиляди долари за една игра...извинявай! Но това няма да трае вечно, хората ще се вдигнат!

115

Анонимен

преди 6 години

В Асково има много турци.

114

позитивен

преди 6 години

Тук прочетох поне 20 коментара ,че Григор не е за топ 10.Наистина се убеждавам вече, че ние сме разбирачи и от всичко разбираме и злобата няма край при нас българите. Как ще не е за топ 10 като е сред 8те на Аустрелиян опън.И да не говориме, че на четвъртфинала има само 4ма от топ 10 /1,2,3 и 6/.всички други отпаднаха, като наприме Доминик Тийм 5 ти отпадна от 98ия, но надали така бива разчекнат, както нашия.Александър Зверев/4/ отпадна от корееца.Джак Сок отпадна в първи кръг, Гофен във Втори..

113

Анонимен

преди 6 години

Айде сега да гледаме как истинските мъже играят - Надал и Чилич. Приятно гледане!

112

мнение

преди 6 години

Част от коментарите тук са градивна критика към Григор Димитров, ок. Друга част от коментарите обаче са си неподправена злоба, за съжаление така характерна за българина. Даже някъде видях, че му се подиграват, че е от Хасково - а нима Хасково не е част от България???