4

Анонимен

преди 6 години

В кварталните магазинчета масово не се издават касови бележки на познати и редовни клиенти, но от кумова срама винаги има разпиляни по щанда. Аз досега касов бон, от какъвто и да е лекар,не съм получил, нито видял в кабинет, а когато съм искал, само съм си навличал гневът им. Касовият апарат го гледат, както аз бих гледал позитронно емисионен томограф. Това са продавачи на билки в таблетна форма.

3

Анонимен

преди 6 години

значи - 3 лв - кой ти връща 10 ст...........и пак в кутийката на бюрото,без данък. минеш ли през регистратурата те гледа в ръцете и те праща в коридора за нула време.

2

сиромах

преди 6 години

Най-добре ще бъде да се направи потребителската такса колкото една минимална пенсия!Така гладниците дето толкова грешки са заровили под земята най-после ще могат спокойно да си довършат палатите а и спокойно ще направят по една камара с каймета за наследниците си!Къде си заспали народееее?До кога ще търпиш?Аония гладните да си правят сметката защото като измрат овцете няма да има откъде да стрижат вълна и да доят мляко!!!!

1

това е

преди 6 години

Големия проблем е че над 150 000 държавни служители и чиновници не плащат осигуровки и данъци а ползват лекарска помощ и получават големи пенсии за което плаща народа,това е огромна дупка в НОИ....