239

Анонимен

преди 6 години

До истината - Никога през турско не сме били безимотни роби...вярно е, че по онова време всеки е имал собственост - дом, земя, стока, с какво можеш да обясниш това.

238

Makedon

преди 6 години

Georgi Dimitrov - GOLEM LIDER NA kominternata imase AMBICII- go pobedi *** vo Berlin ski proces ..... a Stalin go predlozi za pretsedatel na GOLEMA BALKANSKA FEDERACIJA drzava na 3 morinja Crno more , Jadransko i Sredozemno more

237

Анонимен

преди 6 години

До ОлегНямам нищо против трудово-възпитателните лагери, наречени концентрационни от теб. Всеки който е против НРБ трябва да бъде затварян там, като фашист и предател. Висшата класа на обществото (чорбаджиите) трябва да бъде ликвидирана, а благата - национализирани. Само чрез Национализация и затваряне на границите можем да постигнем социалистически модел, сходен със севернокорейския. Голямата кр ноачка напред изисква жертви. Имаме нужда от ръководител, който да ни поведе! Слава на КНДР!

236

Историк

преди 6 години

Това са фалшиви полит-интерпретации на исторически факти."Сливането" с Югославия е кьорфишек, чиято цел е да даде на Сталин извинение да изхвърли Югославия от соц-лагера. Нито Димитров е бил склонен да сдаде едноличната си власт върху цяла държава, нито Сталин е искал голяма държава на Балканите, която да може да му противоречи. Същото е и с мита за 16-та съветска република. Живков уж е подготвял сливане, но цялата работа е била за да извлече ползи от Брежнев.

235

срам не срам

преди 6 години

Да се връщаме при майка Турция, дето 5 века ни е кърмила!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

234

опетков

преди 6 години

До Анонимен Смешен си. При комунистите България загуби цялата си територия. Беше използвана като колониална територия.

233

Олег

преди 6 години

До АнонименФердинанд е докарал 2 нац. катастрофи но за първа катастрофа вината е по-скоро плод на неговото накърнено его от съюзниците, а за втората нац. катастрофа пряка вина няма - т.е. просто се е намирал в ПСВ на страната на загубилите войната.А България е загубила територии от лошата дипломация на Александър II-ри, който преди 1877 год. се е договорил, че поема ангажимент да не се създаде голяма балканска държава. А после се оказва, че това е най-хубавото, което Русия ни даде.

232

oпетков

преди 6 години

До *** Сърбия е била само маша в ръцете на Русия, както и България между другото. В случая Тито се е оказал по-умен и по-смел от Димитров, който вече е бил алкохолизирана развалина. Докато не се разсекретят всички тайни документи в Москва, само ще гадаем за истината.

231

Анонимен

преди 6 години

До От един дол дренкиПропускаш царете преди ***, и те ни продадоха. Фердинад ни докара 2 национални катастрофи. Който не вярва да ми каже поради каква причина абдикира.Може да не обичам ***, обаче не отричам факта, че при тях България не загуби територия.

230

Олег

преди 6 години

До АнонименПропуснал си да добавиш в мечтата си отваряне на конц. лагерите и разстрелите на неприятни, неудобни и т.н. хора със скалъпен процес. За да е пълна приликата в години на суша трябва да измрат от глад и няколко стотици хиляди души.А коя ще е държавата в твоите планове, която ще замени Китай и ще ти вкарвал петрол и други стоки на мракобесния режим?Защо не се хвърлиш под влака просто?Защо не дадеш пример и не си причиниш някаква в

229

фоб

преди 6 години

До БГРожба на русофобията е северна турска провинция, заграбена от Русия!

228

Анонимен

преди 6 години

Моята мечта е да се възроди НРБ и да последваме пътя на КНДР. Затваряне на границите и развиване на собствена самодостатъчна икономика. Насочване на ресурсите в строеж на ракети, електроцентрали, ядрени оръжия, космическа програма. Ликвидиране на мафията. Задължителна казарма за всеки влад човек, забрана на религия и празници. Забрана на наркотиците и на всякакви форми на деградация. Развиване на обществото по системата на КНДР. Ким Чен Ун е велик! Но кога ще се роди такъв като него и в БГ?

227

българин

преди 6 години

До 237Сърбите.не се.кланят на руснаците , а както винаги си гледат интереса ! В последно време.това е най-лъжливата измислица - ,, сърбите обичат Русия и Путин и имат здрави исторически връзки " ! НИКОГА ЮГОСЛАВИЯ ИЛИ ПО-ТОЧНО - СЪРБИЯ НЕ Е БИЛА ПРИЯТЕЛ С РУСИЯ (СССР) ! Напротив - в Съветския съюз ги считаха.за по-голям враг.от Запада !!!!

226

Анонимен

преди 6 години

Вие текезесари неуки сте срам за всеки народ - не само да българският!

225

истината

преди 6 години

До ТУРСКА ПРОВИНЦИЯНикога през турско не сме били безимотни роби така, както руските крепостници!!!Нека да си знаем стопанина!

224

мдааааа

преди 6 години

Жалко,че събориха мавзолея където беше мумията на Комунистическия престъпник и родоотстъпник г.димитров.Трябваше не да му се кланят както ни караха ***,а да му се изхождат всички отгоре на тая комунистическа ***.

223

От един дол дренки

преди 6 години

И Гошо Тарабата и Правешкия тарикат са от един дол дренки - хора, които биха продали с удоволствие България по заповед на Кремъл.

222

ТУРСКА ПРОВИНЦИЯ

преди 6 години

До БГКОЛКО АВТОРИТЕТНО ЗВУЧИ СЛЕД РАЗПАДА НА СССР. иш Аллах! Майка Турция ни зове!Колкото до робството такива сме си били и такива ще си останем!!!!!! вер Аллах!!!!Дадоха ни автономия! - Какво още искаме? Империя ли да бъдем?

221

до 237

преди 6 години

И сърбите продължават да им се кланят и да ги обожават. Това вече е болестно състояние.

220

Анонимен

преди 6 години

Сифилистик и пияница. Най-голямото зло за България е този руски агент, гражданин на СССР и родоостъпник. Дано гори в ада