176

Анонимен

преди 6 години

Заслужават си ги, и полицаи и пожарникари и спасители, и да почерпят

175

Анонимен

преди 6 години

И освен БСП,може да се гласува за патриотите,които Доган иска да отстрани.

174

Бандит

преди 6 години

До ?!И аз това се питам

173

Анонимен

преди 6 години

Те са си сложили хора във всички партии,която и да изберете губите,затова махнаха и Гергов,а сложиха Нинова и в БСП,отстраниха Дончева и Първанов,но все пак от всички партии е за предпочитане БСП,защото не се знае малките партии дали ще могат да наберат сила и да окажат влияние и съпротива.Турците си сложиха хора във всички партии.

172

Дааа

преди 6 години

До Служител Защото пишат само основната заплата, а на тези *** им се начисляват още сто неща, освен основната и накрая става двойно на това.

171

Анонимен

преди 6 години

Докато са на власт БСП и ГЕРБ забравете за високи заплати и жизнен стандарт! Казвам БСП и ГЕРБ, защото те са първите 2 политически партии, които са си купили първите 2 места, а останалите партии са им патерици и подкови. Освен да им правят ***, друго не могат.

170

Служител

преди 6 години

Половината термини и числа в статията са тотални недомислици и грешки. Читателите вярват сляпо.... Няма главен юрисконсулт с такава заплата. Повечето вземат чисто ОТ 1300 нагоре.

169

Анонимен

преди 6 години

Преди време някое съсловие ако протестираше всички го подкрепяха. Тия пари дадени от държавата на някой нали се завъртат в обръщение. Бат ви Боко така раздели нацията с изказванията за пенсионери, даскали и т.н. хрантутници..... ето резултата!

168

Бъдеще

преди 6 години

Всички знаем,а и ясно виждаме на снимката за каква *** става на въпрос.Няма ли някой предложение и идея как можем да спрем тези подкупи от настоящия мин.председател и бъдещите подкупи от него(или някой друг нов мин. председател).Не вярвам някой да е съгласен с поредното ненужно увеличение на тези *** освен разбира се самите те.Било то референдум,подписка или нещо,което да ги накара заплатата да е обвързана с резултати?

167

Анонимен

преди 6 години

Аз на тях, те на мен... Един за взички, взички за един...Успешните формули на власт и полиция...

166

dkc

преди 6 години

какво им става на управляващитепенсионират ги на 45 години и след това връзкарите продължават да работятпенсия и заплатасъщото и при учителитев столични училища работят 70 годишни дтарци на заплата и пенсияа 40 годишни още не са започвали работа в тоя животужасх такъв учител да те учине че младите са стока но да се учатняма как

165

Анонимен

преди 6 години

Така бай печели избори - приемете го кат инвестиция!

164

бай х

преди 6 години

тие плондери на снимката на всяко тримесечие трябва да покриват физ. нормативи - бягане , лицеви опори , коремни , ръкопашен бой, стрелба и който не ги покрива айде ...това са мрънкащи палячовци

163

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

162

Пенсионер

преди 6 години

Пак ли, бря??? :))) Откъдя накъдя??? :)))

161

А ще работят ли

преди 6 години

Кога ще има намалени заплати за брутален отказ за изпълнение на задълженията си.

160

Анонимен

преди 6 години

СИК кешира на ПЧМ и всички са щастливи! Така се получи с тези 100 млн. , а реформа всяка забравете!

159

Учителка

преди 6 години

Свърши ми червеното мастило в химикалката. :) Ще взема от инспектора химикалка със зелено мастило вече. Много грешки поправям на полицаите, когато се опитват да пишат. :)

158

Анонимен

преди 6 години

До Dieslrae,чакат да мине давност за мастити бандите,за детски и кокошкарски истории ПРОШКА НЕМА защото трябва да се отчитат приключени дела,ако убиеш ти дават условна присъда или те оправдават,ама ако не дадеш подкуп те бият в полицията И ТО НЕПЪЛНОЛЕТНИ И МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА и търсят под вола теле,после съдията те "осъжда"на порицание от немай-къде НО ДЕЛОТО Е ЗАВЪРШЕНО!!АБСОЛЮТНИ КАП,,ТИ,ПОЛИЦИЯ И "СЕДЕБНА"СИСТЕМА.

157

Самарянин

преди 6 години

Вдигат им заплатите, защото опазиха селата ,опазиха свинете в парламента,и защото хванаха всички те 600 осъдени.А тръгнали да се занимават с нормалните хора и да ги тормозят.Аз помощ от полицай не съм видял ,само ще ти навреди .