20

Анонимен

преди 6 години

Tръмп е велик ! Господ да го пази!

19

Анонимен

преди 6 години

Чакам деня в които медиите ще собщят че саго самоубили

18

к0нсерва

преди 6 години

Тръмп е велик, помнете думите ми - ще дойде времето лика му да е на банкнота, а ние да имаме негов бюст в парка и основен булевард в столицата да се казва на негово име!Тръмп е единствената съпротива и надежда за унищожаването на глобалистката мафия и възстановяване на демокрацията и ребупликата!!

17

Анонимен

преди 6 години

остави прическата му, но да си оставиш федералните власти без заплати,за една година да опропастиш авоарите на държавата...........те и нашите не го правят. крадат,ама поне за заплати си заделят.

16

Анонимен

преди 6 години

"" Посетих големитеополии, но и в много от малките градчета. "Авторката не знае значението надумата метрополия .

15

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 14 (***),Не си ти човека който ще определя какви са моите ценности. Въпросът беше за мигрантите в САЩ, а Вие го изместихте в друга плоскост,за да подмокрите аудиторията с остроумната си гледна точка. Който не може да защити тезата си с факти и доказателства, с заиграва с всичко друго, но не и с главното!

14

Анонимен

преди 6 години

9 . тръмп е фалирал 2 пъти е възстановил всичко благодарение на интелекта си.

13

Циник

преди 6 години

До Hafen...Никакво пристанище на Истината не си !По-скоро на глупостта!На една земя с изчерпващи се ресурси...и свръхнаселение...роботизация...и автоматизация...на никого не му трябват мигранти с 0 способности и фанатични мюсюлмански изтрещявания!

12

Анонимен

преди 6 години

9, това наследство го е умножил, а не го е затрил както всеки средностатистически наследник. Примерно семейство Гети.

11

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е добър президент, но кохортата на copoc не може да му прости, че отвя плявата на Хилъри. Затова продажните медии го хранят за щяло и нещяло.

10

Анонимен

преди 6 години

Като видя "държвата Америка", и спирам да чета.

9

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 5,Тръмп е станал милиардер благодарение на завещаното от баща му наследство! Би ли казал точно във какво е нестанартен. Може би към семейните ценности и жените!?

8

Анонимен

преди 6 години

Евала ***! Супер адекватно мнение! Европа се скапва, защото заводите и се изнесоха в Китай! Я си припомнете хора, у вашия град като закриха предприятията какво се случи? Креш! Това стана. С Европата е същото, само в други мащаби.

7

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 4 (***),Не вкарвайте читателите в заблуждение! Благодарение на икономическите мигранти търсещи условие за по добро развитие, чрез "Зелената карта" САЩ източи мозъка на почти целият свят. До 30-те години на миналия век САЩ е била средно развита държава и е черпела НОЙ - ХАУ от Великобритания.

6

Циник

преди 6 години

Плюсове - минуси...*** ако не можете да отсеете истината , и рационалното зърно в поста ми - сами сте си виновни!:-)

5

Анонимен

преди 6 години

Тръмп не е станал милиардер с конвенционален живот - от 8 до 17h на бачкане, а през уикенда барбекю на двора с колеги (по щатски тертип). Напротив, бил е нестандартен и е успял изключително много! Невъобразимо много. Защо тогава с такъв подход да не успее като президент?! Дори е много по симпатичен и адекватен от казионните политици, които са преди всичко лъжци.

4

Циник

преди 6 години

Със всичките му кусури - Тръмп се опитва да постави САЩ на първо място - икономически...военно и стратегически!Докато концерни като Сименс , BMW, Folkswagen , Mercedes ..изнасят хиляди работни места в Китай...и лишават народите си от работа и хляб...Тръмп ги връща в Щатите!Има смелостта да нарича нещата със собствените им имена - икономическите мигранти ( потенциални социални търтеи и престъпници ) за него не са "клети бежанци"Искам такъв ксенофоб и в Европа!

3

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Тръмп прави най-важното от онова което каза, че няма да прави. А то е да не намесва САЩ във военни конфликти. САЩ и Русия са под общ знаменател- разпалват конфликти които ще тлеят с години!

2

Анонимен

преди 6 години

Tramp razbydi xristiqnskoto obhtestvo,dane spi .A da se sabydi ot dalbokiqt san v koito e izpadnalo.Islqma prevze vsi4ki to4ki na sveta.Bravo na prezidenta Tramp.

1

анонимен

преди 6 години

за една година впк на сащ продаде чрез трьмп орьжие за 350 милиарда на сана катар за 4 милиарда и 700 милиарда бюджет на пентагона за 2018 защо непродава книги и знания а смьрт на богатите намали корп даньк а какво получихагмо мозьците 300 милиона на брои и сега нова воина с палестина по повод местенетона посолството в иерусалим турция започва воина без санкции на оон