122

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕ ПАЗАРА ОТ ВРЕМЕТО НА СИВ И ТО СЕГА,ВЕДНАГА!!!,ЗА ДА НЕ УМРЕ СТРАНАТА НИ!Напъхайте си ***,празни идеологии,които не дават хляб никому отзад,идеологията и омразата няма да нахрани бягащото от мизерията население!!!!!!!!!!

121

Анонимен

преди 6 години

Merkel i Borisov sa patnici. Nishto napaveno ot tqh nqma da bade nadgradeno, a razrusheno, zashtoto e vredno za obshtestvoto. Tova e nai golqmoto nakazanie za edin diktator sled 10 godini upravlenie. Ochakva se psihicheski raztroistva na bez tova psihicheski bolnite upravlqvashti v Germania i v Bulgaria

120

Ханонимен

преди 6 години

Не сме цъфнали и вързали с нашия Борисов, ама германците са къде-къде по зле с тяхната токсична празна обвивка Меркел, исках да кажа канцлера Меркел...

119

Анонимен

преди 6 години

Вече и китайците ни заобиколиха,защото знаят че сме ви васал и спряхме проектите по ваше нареждане на АЕЦ Белене,за да не конкурираме френската АЕЦ в Румъния и на важния за цяла южна Европа Южен поток и много други проекти!Гледайте си работата и НЕ СЕ МЕСЕТЕ за щяло о нещяло в източните държави!Държавата ни загива и вече е турски васал,заради вашата нескопосана,лицемерна политика!!!!!!

118

АНТИ

преди 6 години

Сделката беше, нашите да свалят бай Тошо, а тези от Запад да не държат сметка за кражбите им.И така.

117

Анонимен

преди 6 години

Съсипахте производството ни,образованието ни,икономиката ни и пазарите ни,след което достигнахме до тотална мизерия и демографска катастрофа!!!!!!!!!!!!!Меркел с какви очи забранява на България и източноевропейските държави да си спират проектите?Немците и с Русия и с Китай си сключват сделки,а забраняват на останалите да си изкарват хляба от търговия.Защо не спряхте Ердоган,когато каза,че няма да спазва санкциите и търговията с Русия ще продължи+руските туристи?ЛИЦЕМЕРИ!И китайците вече ни з

116

Бравос!

преди 6 години

Има ли сделка? Сделката не е ли-ние ЕС няма да ви тормозим за коруцията -крадете си на воля . Но за сметка на това-приемете и наложете неморалността, третия пол и ***!

115

Против ЕС-дикатура

преди 6 години

Виждате ли, че на срещата се набляга на Европа, Европа, Европа, Турция, Турция, Западни Балкани....КЪДЕ ОСТАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ?Меркел отдавна е скъсала с Германия и проблемите на немския народ. Търси да се спаси в съюз с Макрон.Чакам да се появи Българския ОРБАН, ЗЕМАН, КУРЦ, КАШИНСКИ...

114

Питам

преди 6 години

Не е ли демократично Пекин или Москяа да водят разговори с отделни европейски страни, някои от които членки на ЕС ? Дотам ли стигна вече диктатурата на Брюксел да забранявава такива разговори ?

113

АНТИ

преди 6 години

Наскачахте ли се по площадите ?!Вижте как живее българина днес.При бай Тошо, уж диктатура,при Боко не е ли пак ?

112

М, да ...

преди 6 години

Начукала му е канчето и му е свила перките.----------------------Борисов ще си прави оново което си знае, т.с да се прави на важен и да ограбва народа си! А, може и да посподели част от откраднатото от народа си с Меркел!

111

То6

преди 6 години

Страх ме е от баба яга, какво ли ни очаква. Лошо, много лошо.

110

Анонимен

преди 6 години

С него тя е обсъдила и стратегическите отношения с Китай и нуждата от единни европейски позиции. Поводът опитите на Пекин да води отделен диалог с 16 източно и югоизточноевропейски държави, от които някои членуват в ЕС,..Това говори само по себе си. Начукала му е канчето и му е свила перките. Сега очаквайте и малко пришълци само окола 300 000 да ви подобрят ген фона.

109

М, да ...

преди 6 години

Меркел не е в час! Въобще си няма и представа касво пренебрежително отношение имат турците (офицери военни) към българите- разградения двор до Турция и наличния състав, камо ли към клоунадата Борисов! пп. определено считам, че границата и Бг я пазят -колкото и парадоксално да е - Русия, в частност Путин!пп. Меркил и Борисов не са в час с реалноста!

108

Анонимен

преди 6 години

Я как нашия надува перки,ама и тя не му отстъпва.

107

adam

преди 6 години

малее колко са жалки и смешни тия смешници:)

106

Показателно

преди 6 години

Ти му говориш, че живее като скот заради политиците си, то ти чете устава на бсп... Дребната душица дори не може да мечтае, че заслужава достоен живот... Жалка история... Даже по-бързо трябва да ни ликвидира Боко, безполезна маса.

105

Фрау Меркел

преди 6 години

Казах на Борисов и да не се изкушава с приятелите си Валентин Златев и Делян Пеевски да откраднат конфискуваните биткойни на стойност 3 милиарда, защото ще ги бия през ръчичките!

104

АНТИ

преди 6 години

Няколко милиона мишлета,страдат от безброй корумпета,но ще помага Меркел, ето,решението бъзро взеха !!

103

Анонимен

преди 6 години

Защо Винету гледа баба Меркел така подозрително........В момента я гледа и си мисли:"Тая ако се съгласи, довечера, как ли ще се изложа...."......А иначе, Меркел просто е дошла да поглади послушното си пуделче между ушичките, за пореден път, и да му създаде илюзията, че от него нещо зависи...