112

пенко

преди 6 години

АРМИЯТА НА САЩ ЩЕ ОСТАНЕ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА / КЪДЕТО СЕ Е НАТРЕСЛА /... ДО ПЪЛНОТО И УНИЩОЖЕНИЕ !!! САМО ТРЯБВА ДА ИМА -АРМИЯ НА САЩ -ЗАЩОТО/ МАЙ ТАМ /ВЕЧЕ НА НИКОГО НЕ МУ СЕ УМИРА ЗА "МИЛИАРДЕРИТЕ -ЕВРЕО-ЮРДЕИ" !?!?!?

111

Анонимен

преди 6 години

Турция и Иран да нахлуват с помощ от Русия и сирийската армия и да изкривят терористите от бой. Щели да остават Никой не ги е канил за да остават. Дори трябва да им шибнат с ракети белия бардак и пентагона

110

Анонимен

преди 6 години

С тая изкривена от злоба уста направо страх ме хваща.

109

Грешка в превода

преди 6 години

Американската армия остава в Сирия и след свалянето на АсадАмериканската армия НЕ остава в Сирия след закрепването на Асадтука нашите медийни експерти са дали съкратената версия :)

108

Анонимен

преди 6 години

В Сирия са ама друг път, *** ги е да се бият с Турция.

107

Анонимен

преди 6 години

Значи за тях не е важно да изгонят ИДИЛ,да има мир,да се възстанови страната и да се върнат бежанците,а най-важното е да свалят Асад.И после пак нека разправят,че не се бъркат във вътрешните работи на държавите.

106

Анонимен

преди 6 години

Демек, тоя тъпир признава официално, че незаконно и напълно в противоречие с всички правни норми и закони, са навлезли в чужда държава и са окупатори?

105

Анонимен

преди 6 години

Тези много са смешни, повтарят като ненормални Асад та Асад. Никаква идея защо и каква е ползата, явно си искат мигранти в Европа.

104

дарвено желязо

преди 6 години

До юбералесСамо ще ти припомня че когато Меркел спомена нещо за Европа от "Лисабон до Владивосток" на Европа и спретнаха "Украинската Пролет". Та се разсъхна временно проекта. А не само немците имат огромен интерес в необятна Русия, това се отнася за всички Европейски държави. Но силна Европа ще върне САЩ там където бяха преди войната. Така че бързо вложиха онези 5 милиарда и отложиха проблема.Да се говори че Германия се радва на американското обяздване е абсурд. Ти си някакъв фейк юбералес

103

юбералес

преди 6 години

До железобетонния човекЕдинственият реален конкурент на ЕС в света е САЩ. Наемайки американски войници ЕС държи САЩ близо до себе си като съюзник. ..........дръж приятелите си близо а враговете си още по-близо. Така ЕС може да води Drang nach osten.

102

Анонимен

преди 6 години

USA AGRESOR MILITARIST TERPRIST I VSICHKO IST

101

точка

преди 6 години

САЩ трябва да се оттеглят където им е мястото -в Северна Америка.И никъде другаде.САЩ залязват като световен диктатор, трябва да го проумеят най-после.Ако не го разберат по лесния начин,ще го разберат по трудния.Идва ерата на Китай.

100

Анонимен

преди 6 години

ООН- Да се закрие!НАТО- Д а се закрие.ЕС- Да се закрие.Никоя от тези институции не може да въздейства на САЩ, когато са решили че защитават американските интереси във всяка точка на света, със силата на оръжието.

99

Анонимен

преди 6 години

Кво става бе? Путин нали се изтегли о там?

98

Гробокопач

преди 6 години

Въртим печатницата за зелени хартийки без покритие, външният ни дълг расте, но спонсорираме наемни военни групировки в Сирия, говорейки за "местни власти" и собствено военно присъствие, хихихихи

97

Warning

преди 6 години

Представете си ако охранителите на Либия,Сирия,Украйна/герои загинали в предишни войни бяха ударили зверски с обсебване или с други налични оръжия западните и други страни сег а къде щяхме д а бъдеме..Подава уплашено средиземно море от активизация на Военно терористичната мафия /имаща милиони тежко въоръжени бази в близки до хората измерения..

96

железобетонния човек

преди 6 години

До юбералесРазсъждението ти е желязно както винаги, обаче само по принцип. Французите даже още си ползват чуждестранен легион като Цезар едно време. Ама..Това няма нищо общо с Американската 70 и косур годишна окупация на Германия.Ако си отговориш на 3 въпроса сам ще се увериш : -от кого се пазят германците, от съюзническа Европа ли?-защо им е да наемат американци, като на самите американци им трябват съюзници за да ги победят?-какъв юбералес съм въобще като обиждам немците по този начин?

95

АМАН БРЕ

преди 6 години

Башар Асад е ЗАКОННО ИЗбрания президент на Сирия..Въпреки НАГЛИЯ ТЕРОР срещу родината с използване на мощни психотронно психотропни обсебващи обемно милиони оръжия БАшар не удари други страни з а отмъщение.Срещу Сирия воюват обемно обсебени презобени с американски и други спец наркотици ..

94

Анонимен

преди 6 години

Да кажат по-добре ,че продължават с окупацията

93

иван

преди 6 години

Невероятна наглост и Европа ще им играе по свирката , лъснаха мръсните г ...щи на на запада , вече дори не се прикриват зад "демократичните ценности " !!!!