79

Срам

преди 6 години

Какво ще кажем за Гущеров,Гергов,Арабаджиев,Инджов,Манджуков,Божков,Василев,Велчеви,А.РайчевБаневи,Цеко МиневОвчаров,Дионисиев,Ганчев,Узунов,К Добрев и т.н. и т.н.,все борци за социална справедливост. Цинично и срамно!!! Какви ***,като това е истината.Пред очите на цял народ.

78

Комплексар/Патреот

преди 6 години

Пак Нинова ще ни излага пред чужденците! :))

77

Диди

преди 6 години

Вота на недоверие защото не успяха да пипнат закона в ръце. При борбата с корупцията ще паднат доста социалистически глави. *** ще бъде от първите.

76

Български Народни Пр

преди 6 години

Притча за цар Соломон:Аз, рекло магарето, на такова място като не си покажа магарията, защо нося това име?

75

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЕВРОПЕЙСКАЯ СЪЮЗ РАЗВИВА ПРЕДИМНО БЮРОКРАЦИЯТА

74

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ИстуканА какво трябваше да направят патриотите... - да освободят местото за ДПС ли... - не, мерси - патриотите са истински патриоти...

73

М, да ...

преди 6 години

Правилно! Вот на недоверие до откат! Този път не с воля, а с български здрав инат! Да чуят и глухите в Брюксел, че детето/не е обидно в случая/ плаче! пп. корумпирана герберска ***!

72

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ СА МАЙСТОРИ НА АЖИОТАЖА

71

Истукан

преди 6 години

До АнонименВсички са дърти пачи в този парламент. Като погледнеш и патриотите се присъединяват към БСП, ДПС и ГЕРБ. Не им пука с кой ще управляват от тях, всеки гледа власт и пари. Няма истински патриоти, има ментета, които нагло лъжат, че са патриоти. Правят го по най-отвратителния начин, така че да отварят хората да не гласуват за никой. Мен вече ме отвратиха и никога повече няма да гласувам. Повдига ми се от такива като тях!

70

До 59

преди 6 години

Този вариант: Всички са маскари" е от времето на Алеко и бай ***.Плюенето е най лесно ,но алтернатива????? Това налива вода във воденицата на ,,социалистите-капиталисти"Крадеца вика ,дръжте крадеца. Кирчо си призна но Нинова не. Не може най големите хайдуци и богаташи да говорят за корупция.Те разчитат на пълното незнание на младите/30-35г/ и на престарелите си ,,фенове"Ние ,,средните" знаем и помним кой окраде държавата,направи си банки и станаха ,,олигарси" Това не е от 10 г.насам а от 30

69

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"А Кирчо Добрев ще покаже ли по време на дебатите куфарите, с които джиткаше в Сърбия по време на югоембаргото?"...---------------------------------------------------------------------... - и Гуцанов да покаже пликовете с пари, с които го гепиха на работното му място, а след това вместо БСП да го порицае издигна кандидатурата му за кмет на Варна...

68

баба пена

преди 6 години

Тез от бсп-то само с глупости се занимават и пречат. Та те са най-големите майстори на корупцията, краденето на предприсъединителните фондове и други такива. Не виждам Нинова досега нещо полезно да е свършила за България, а лидер на втората най-голяма партия. Действията и са като за стани да седна.

67

Анонимен

преди 6 години

А Кирчо Добрев ще покаже ли по време на дебатите куфарите, с които джиткаше в Сърбия по време на югоембаргото?

66

Енгелс

преди 6 години

До Корупция - извръщениНе помня Маркс да е твърдял подобно нещо. Да не е бил Адам Смит?

65

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

БСП са майстори на саботажа... - спомнете си как саботираха изграждането на магистралите, което беше показно... - първо те знаеха трасетата и изкупиха предварително площите за да рекетират строежа, втълпяваха ни, че точно под трасето на магистралите има ценни исторически находки, то не бяха блатни кокичета, голи охлюви, прелетни птици... - не е кyманиз магистрали - иска тесни партизански пътеки...

64

Анонимен

преди 6 години

За да те уволни твоя съпартиец Станишев за корупция значи положението е било неудържимо. Нинова въобще не знае на кой свят се намира. В момента е играчка в ръцете на кукловодите , но по късно ще се разбере кои са . Просто е смешна.

63

Корупция - извръщени

преди 6 години

Karl Marx, Германски философ и икономист, беше този който твърдеше че крадците са полезни за обществото. Той обясни, че те неволно създават работа (полиция, съдии, адвокати, ковачи . . . Национална Агенция за борба с корупцията и т.н.). Ето и президента наложи вето и журналистите го отразиха. Действително, корупцията е отрицателно явление и крадците не са единствените гнили ябълки.

62

Анонимен

преди 6 години

БСП ДА ПРОВЕРИ КАКЪВ ДЯЛ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ БЮДЖЕТ ОТИВА ЗА ПРОПАГАНДА НА ЕС И ЧЕРЕН ПИАР СРЕЩУ СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ.

61

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7да не са те напъдили от Сараите, че се появи тук?

60

АНТИ

преди 6 години

И така неусетнои от Вот на Вот,отмина на Ганьотежкия живот.