163

Хетеро

преди 6 години

Браво Корни,Защо губите времето на хората с извращения като "социален пол", а не се занимавате със "социално поносими цени" на вода, ток, парно, билетче, бензин, здравеопазване, образование, сигурност, канализации в крайните квартали.Намаляване на външен дълг.Тези са истински важните неща, а не седми и осми пол.Писна ми да занимавате обществото с глупости.

162

Анонимен

преди 6 години

Браво! Ковенцията е текст в който има скрити поддръжки на хора които не мислят доброто на света! Трябва да се дава решителен отпор на *** !

161

Анонимен

преди 6 години

Тея се бъзикат с Тиквониев ;)))))От цялата партия единствено Сър Гей се опита да защити правата на гейовете от евростамбул. А целия ГЕРБ вкупом решиха да подкрепят дъгата ;)))БСП направиха показно на мистър Тиквониев как се печели популярност всред народа ;)))

160

до 169

преди 6 години

Тва срериозно ли го мислиш или копираш неуместно опорна точка. Беларус и отчасти РФ макар и формално географски да са в Европа, ментално са в Азия. Освен това не са държави в съвременния смисъл а феодални кочини.

159

Анонимен

преди 6 години

Русия и Беларус от европейските държави не са подписали тази конвенция, няма как да се одобри нещо не одобрено от братска Русия.

158

ИСТИНАТА ДНЕС

преди 6 години

Цялата История за Истнбулската Конвенция е Глупост . Това е Проект на ЕС Агенция за Статистика - Да преброят колко Гей , Педофили и Лесбиики има в ЕС .Проекта вече е на финала .

157

до 165

преди 6 години

БСП вкара в Парламента Закона за Домашно Насилие , и беше приет преди 15 години .Вече има хора излежали Присъди . Не пиши глупости .Има ограничителни заповеди от съда, няма понятие ефективна присъда, ако някой твой познат е с ефективна присъда, защото очевидно не си чел закона то това се дължи на нарушаване на друг закон.

156

Анонимен

преди 6 години

Не просто БСП не знаят английски или френски, така че не могат да разшифроват каква е тази конвенция за защита от домашното насилие.А не стига че не могат да го прочетат, ами всички спорни въпроси ще се разглеждат по правивата на един от тези два езика.Ти са си стари депутати няма степърва да учат чужди езици, то зор български да научат хората тамън горе долу го научиха, а сега и други езици.Няма да стане тая.

155

DO 164

преди 6 години

БСП вкара в Парламента Закона за Домашно Насилие , и беше приет преди 15 години .Вече има хора излежали Присъди . Не пиши глупости .

154

Анонимен

преди 6 години

Бсп не подкрепи закона за защита от домашно насилие- нормално голяма част от тази партия си падат по насилието , а лидерите до един подкрепят закона но както казват ще дейсват както кажат насилниците, че знае ли се накъде може да им избие комплектите

153

DO 160

преди 6 години

Ти па си много убав .

152

Кметът на Симитли

преди 6 години

Бойко е от правилния пол!

151

Пустиняк

преди 6 години

Това е капанът. Когато умишлено създадеш едно деградирало общество, в което най-примитивните му представители надминава отдавна прословутите 80%, с цел - лесен контрол, неизбежно създателите му, ще трябва да се подчинят в един момент на радикално-оскотялото общество. Ще е много смешно как ще замажат позора си пред европейските си "съмишленици". Не знам какво изобщо прави още България в Европа, че се води и 21-и век. Населението е с мирогледа на уахабибите и живее поне стотина години назад.

150

Анонимен

преди 6 години

Грозна жена. И духовно и физически.

149

Анонимен

преди 6 години

Тенденцията хич не е хубава! Някой ден тия ще ни наложат "конвенция" дето забранява секс между мъже и жени... ...и грантаджиите ще се юрнат да я подписват!

148

Анонимен

преди 6 години

Не, не си прав.В НАТО се влиза продължително. Наченките бяха дадени от Соломон Паси, който леко мигрира към НДСВ.В ЕС България влезе при Станишев. Той е от ПЕС и днес се видя, че не е от БСП.А в чии сметки влиза "зелената енергия"? На кокошките от птицефермата? Ами нали тези кокошки после имат добавена стойност, която е в рамките на тази енергия.

147

Анонимен

преди 6 години

БСП - трън в *** на управляващите България!

146

СЪВЕТ

преди 6 години

БСП е Националноотговорна Партия , за разлика от ГЕРБ .Ще се обоснова - 1. БСП вкара България в НАТО.2.БСП вкара България в ЕС.3.БСП беше против *зелената енергия * в сметките на Хората за ток .ПРАВ ЛИ СЪМ ?

145

Анонимен

преди 6 години

Нинова,к***тър мръсен ,изчезни от българския хоризонт,п***чавро лъжлива и двулична! Лицемерка долна,от къде са ти милионите ***,м,ършо проклета ?! А ще ми говориш за корупция и злоупотреби на ББ. Синът ти защо е в САЩ ,сестра ти -в Англия !?А ти говориш за този лош запад.Алчна маз !

144

Анонимен

преди 6 години

За нечетящите писатели. Потърсете в wikipedia"Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие".Там има карта и с цветове, разбираемо дори за вас, е показано кои страни са я подписали и кои от тях, ратифицирали.Не се величайте, че сте първи, че други няма и т.н. Нещата си вървят и без мнението ви.