147

Анонимен

преди 6 години

До AndreshkoТо е ясно на всеки как онези звезди си уреждат ролите, но сега най-важното е да се смачка най-големия враг, а именно хетеросексуалния бял мъж. Първо разбиха патриархалната традиция и така убиха семейството като институция, после ни натрапиха всякакви гей-извратеняци, а сега искат да ни довършат като смачкат последните нормални хора.

146

Анонимен

преди 6 години

Целия този холивудски скандал е един голям цирк, изпълнен с много лицемерие, позьорство и отвратителен феминизъм. Някой си бил ги погледнал някакси сексуално, някой си бил казал нещо мръсно, някой си намекнал нещо, някой си бил ги ощипал девиците, а пък те разбираш ми мамините златни стоят изненадани,после ни дума по над 10 години и накрая много обидени и наранени - които иска да рони сълзи, за мен онези са получи онова което са търсели.

145

Анонимен

преди 6 години

Така е в руската кочинаа.

144

Andreshko

преди 6 години

Кандидатките за артиски сами се предлагат,а когато вече станат известни започват да реват,че навремето са ги изнасилвали. След като сте вървели с котенцата си напред за да пробиете в шоу бизнеса е така...

143

cazzo duro

преди 6 години

"Готини" са рускините.........начервосани.......набелосани.........Ама..........като им събуеш гащите да ги стържеш с мистрията!! Бррррр.......Хахахаха! Младежи, слушайте "дядя" Кацо, не се хабете с рускини!! По-добре си направете една "ръчанка" в банята! Поне трипер няма да хванете.........

142

cazzo duro

преди 6 години

Hahhaahahahahahhaahahahahahhahaaaaaaaaa!ама сериозно ли??! Рускини да ми думат за морал!!?? Оле Боже, жив да не бях!!! Ами рускиня ме е чиклякала до полудо докато пияния и мъж спи в другата стая! Няма по-големи Урви от тях!!

141

до 129

преди 6 години

Абе, а ти би си искал, че в ръцете ти)))

140

антизападопоклонник

преди 6 години

Какво ни занимават с този утрепан Холивуд, не мога да разбера? Жените били жертви- ха,ха! Преди години гледах един документален филм за Холивуд и се отвратих! Там момчетата до 19-20 години, които не са потомци на "велики актьори", за да пробият в киното масово "давали" на по-възрастни режисьори и продуценти! Да си вземат свръхогромните премии и хонорари и да си мълчат, защото иначе реалния живот в америка също не е много розов!

139

)))

преди 6 години

До до 141Не е вярно! Двойка! Защото хората в Европа не различават Украйна и РусияУчи матчаст

138

Гларус

преди 6 години

Рускините идват по нашето черноморие да ги оправяме защото руснаците са денонощно пияни и не могат да вдигат самолета

137

До 140

преди 6 години

Ъъъ това с купоните е верно. Ползват ги мързеливите чернокожи, които не им се работи и живеят на купони и различни помощи, които като месечен доход надвишават значително доходите на средностатистическия РАБОТЕЩ руснак. Що се отнася за недохранени американци.... пхахааааахахаха, че американците са най-затластялата нация бе приятел. Аз толкова дебели и грамадни хора като американците не съм виждъл никъде - на дали това ще еот недохванване, какато 60кг-мовите севрнокорейчета.

136

до 141

преди 6 години

Най много *** в Европа има от Русия.И не го правят само заради пари,правят и го за кеф,щото пияния руснак не мой го дига.Затова дават всичко от себе си и се клатят като за последно.

135

Анонимен

преди 6 години

САЩ да си гледат собсвената kочина и да си оправят мизерията, вместо тази каки да се грижат за мюсюлманския свят, между другото всички тия са минавани по 100 пъти от режисьорите и продуцентите.

134

Анонимен

преди 6 години

80% от проcтитутките в Германия са българки. И то не доброволно, защото българките са такива, а бяха принудени от 30 години евроатлантизъм да станат проcтитутките на Еврапа, защото това е единственият начин да си хранят децата и безработните мъже в България.

133

Анонимен

преди 6 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на бедните американски семейства, а близо 2 милиона американчета не си дояждат и гладуват в училище защото семейството им не е класирано за купонната система.

132

До 129

преди 6 години

В САЩ мизерията е страшна? Пхахахаха ти посещавал ли си тази страна въобще? Мизереия било, смятай. То затова руснаците, а и не само те се радят като невидели за амеркиански визи.

131

Do 120

преди 6 години

"Русия е една от малкото страни в света където са запазени нормалните отношения между мъжа и жената и където семейството е основна ценност."Хахаха ти ли си го измисли това? Русия е на 1-во място по разводи и извънбрачни деца в Света!

130

Анонимен

преди 6 години

А какъв морал е да направиш Мавзолей на един Гей и да се редим на опашки да го гледаме ?

129

DW - фабрика за лъжи

преди 6 години

Имам чувството, че DW е създадена от Йозеф Гьобелс и неговото Министерство на пропагандата.

128

Анонимен

преди 6 години

Поредната нескопосана статия, целяща да злепостави руснаците и да издигне морално хамериканчетата и западняшката "култура". Няма кой да ви се върже на приказките.