21

Анонимен

преди 6 години

Тия па! Хората вече бягат от ЕС, тия искат да се присъединяват, нека да дойдат да видят в България каква мизерия е в това ЕС...

20

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо от телата на 8000 "изклани" от сърбите мюсюлмани в Сребреница бяха намерени само 2 хиляди, на тези от терористичната мюсюлманска организация която водеше военни действия срещу правителството, и които никой не отрича че бяха елиминирани при военни действия. Останалите 6 хиляди тела на изкланите жени и деца така и не бяха намерени, но цифрата 8000 си остана, 8 хил е добро число за пропагандата на САЩ и постоянно показват гробовете на убитите в битка мюсюлмански бойци.

19

Анонимен

преди 6 години

Виждам, петата колона се е активизирала да пише глупости, но свърши вашата другарчета. Братска Сърбия ще стане част от ЕС и ще се хрисъедини към Европейското семейство! А вие сте част от историята! :)))

18

ТРИБУНАЛА

преди 6 години

Туск и Юнкер нека питат Борисов защо се крие Дело Възродителен Процес в Архивите , Борисов даде вече пример с Косово

17

BG - NO

преди 6 години

България също не би трябвало да е в Европейския съюз заради Възродителен Процес но явно те не знаят нищо за Делото защото не се внесе пред Трибунала в Хага

16

1мил заклани славяни

преди 6 години

Мюсюлманите изклаха над 1 милион християни в Югославия пред очите на САЩ, но това се премълчава от евроатлантически съображения.

15

8000 заклани живи

преди 6 години

Заклаха 8000 човека на живо и сега искат в ЕС , дано изгние тази Нация до 10-то коляно

14

Анонимен

преди 6 години

Няма такава държава Косово, достатъчно е, че не е призната от Русия, това означава, че Косово никога няма да се присъедини към големите международни организации. А освен че Косово не е признато от Русия, не е признато и от ЕС - Гърция, Кипър, Румъния и Испания не признават Косово и никога няма да го признаят.

13

Анонимен

преди 6 години

Натискат се за ЕС, подлагат се на руснаците ... Болни мозъци. Явно бомбите не им бяхадостатъчни. Не са чак толкова *** да признаят Крим за руски. Преди 30 години имаха заплати по 1000 марки, сега са на нашия хал и вървят надолу.

12

Анонимен

преди 6 години

На Сърбия не и остава нищо друго след като САЩ съсипаха Югославия и заедно с местните наркотрафиканти създадоха назаконното и непризнато Косово. Но Русия тогава беше слаба, ако тогова Русия толкова силна както сега нито един косъм нямаше да падне в Югославия, нито от главите на славяни, нито от мюсюлманите. A днес стане ли нещо с България НАТО и пръста си няма да мръдне, нито един западняк няма да дойде да се бие за България, да не говорим че дори за прибалтийските републики нищо няма да направи, и тях ги лъжат като нас.

11

FAKE NEWS

преди 6 години

Сърбия никога в ЕС , нека си стоят итвън пред вратата Касапите

10

Виж ти

преди 6 години

До 9Косово не е признато от Сърбия, Русия и други "недемократични" страни, но си е съвсем признато от САЩ и България, мисля, че и от всички страни в ЕС.Основно условие за присъединяване към ЕС е желаещата страна да няма териториални спорове със съседите си. Така, че Сърбия в ЕС е нонсенс, също като Турция, обече третополовите продължават мантрите за разширение, единство и прочие простотии.

9

Анонимен

преди 6 години

Косово не може да се присъедини към никакви международни организации, защото такава държава Косово няма, не е призната.

8

Анонимен

преди 6 години

Хърватите избиха 1 милон славяни в Югославия. Убиха ги само поради една единствена причина, само защото са славяни, защото са сърби. За хърватите нямяше виновни и невинни, изкарвха хората на площада и ги започваха подред с дървени чукове да разбиват главите на жени, деца, старци. И всичко това а благословията на САЩ и ООН. А после в Хага съдиха само Сърбия, за престъпленията и геноцида срещу славяните никой нищо не направи и никой не говори.

7

Виж ти

преди 6 години

До ЩирлицАко някакъв подкупен, третополов сръбски елит вкара Сърбия в ЕС, признавайки при това Косово като задължително условие, тогава ще видиш какво представлява сръбския народ. Те не са заспали пуяци като нас, ще се вдигнат на оръжие, съща като през 1940г. когато Сърбия заедно с нас подписаха пакта с Хитлер.ЕС, няма да доживее деградацията на сърбите да стигне до там, че да влезе в него.

6

Анонимен

преди 6 години

Сърбия в НАТО и ЕС !

5

Виж ти

преди 6 години

Борците с "фейк нюз", пуснаха нов фейк нюз.Каква Сърбия в ЕС, какви "перспективи", какви пет лева? Вие въобще разбирате ли това което превеждате? Как активната политика за предотвратяване опитите на Косово да се присъедини към международни организации, може да да се впише в европейското бъдеще на Сърбия? Кога точно си мислите, че Сърбия ще признае Косово? Ами твърдият ангажимент да развиване отношенията с Русия, как се вписва в санкциониращия Русия ЕС?В разпадащия се ЕС, никой вече не ще да вл

4

Дедо Сандо

преди 6 години

Третополовия премиер на сърбия е в пъти по-кадърен от мъжкаря тиквар който имаме ние, но по-добре тиква с нормален пол отколкото кадърен третополов нали другаре?

3

Анонимен

преди 6 години

србе на врбе

2

Щирлиц

преди 6 години

До Евроатлантик Ако Сърбите се излъжат да влязат в в ЕС ще са големи балъци!! Дано да не се случи!!!