62

Анонимен

преди 6 години

За 11 години в ЕС преките и непреките загуби от членуването в Съюза на България са над 80 милиарда. А българските пенсионери ровят в кофите за огризки от храна.

61

Анонимен

преди 6 години

Българската 500 годишна комплексарщина няма начесване!

60

от летището

преди 6 години

Или трябва да ходя пеш или да накарам иконома ми да върти по често волана на мерцедеса ми...-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Брато, що не си купиш хеликоптер бе? Ще се придвижваш по-бързо и от Баце!

59

7678787666966

преди 6 години

До 54 Да продължа има ли някоя норма на международното право ,която да не са нарушили , има ли договор от който да не са се отказали САЩ - особено след идването на Тръмп , къде са им санкциите срешу СА , която унищожава в момента Йемен ??? Ами клането в Руанда . средата на 90-те години/ , къде бяха ????Ако това беше Русия - знаеш какви чудесии щяха да последват - ама нали САЩ са "свещена крава" , за тях ще си затваряме очите Как да уважава човек подобно лицемерие !!!!

58

Бау

преди 6 години

Не са виновни от европейската делегация, а нашите скапaняци опитващи се да се покажат, колко добре управляват. Само дето това глупаво отношение няма да им донесе дивиденти, защото делегацията ще се възмути със сигурност от отношението към простосмъртния столичанин. Те не са такива прoфани.

57

765776878767657

преди 6 години

До 54Предполагам знаеш английски , потърси статии да прочетеш от западни източници , какви пари смъкват евробюрократите , чиновниците от гърба на хорицата Ако едно гласуване на еврофондове е нещо значимо , то какво да кажем за работата на лекарите , инженерите , хората блъскащи в мините и тнА все пак да не забравяме , че заради слугинажа на същите чиновници към САЩ , ЕС-то търпи огромни загуби от санкциите към Русия А защо те не налагат санкции на САЩ , които непрекъснато нарушават всичко

56

мдаааа

преди 6 години

До 51 Предполагам си интелигентен , умен , красив С какъв патос величаеш евробюрократите , ако беше раждан по времето на социализма , така щеше да величаеш тогавашните съветски величия Ама времената сега са такива , и ти величаеш евробюрократите , възхваляваш " борбата на третия пол" , и всичко наречено с вълшебните думички - " евроатлантически ценности "

55

До 53

преди 6 години

До АнонименПрав си- нашите ценности винаги са били - законът на джунглата, мутри, чалга, корупция, правото на по-силния, корумпирани митничари-милионери, шуробаджанащина, некадърници по високите етажи на властта...ей такива работи.Ние си ги знаем...иначе, на такива като теб, гейовете са ви проблема. Евалла!

54

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Тюх да не му се види. Или трябва да ходя пеш или да накарам иконома ми да върти по често волана на мерцедеса ми.Ще си купувам служебна карта май за да минавам без проблем блокадите

53

До 49

преди 6 години

До 65667434663Не възхвалявам, а изказвам обективна оценка.Не можеш да си в най-големия съюз в света и да мрънкаш, че докато председателстваш съвета му, ще имаш леки неудобства да си излезеш с колата.Всичко си има цена.А и българинът свежда всичко до най-ниско ниво...на това някой да се разкара, някой не му трябвал, някой нищоправел...и т.н.Европейския съвет нищоправел.Като гласува бюджета за еврофондовете към България, тогава пак ли нищоправи?

52

Анонимен

преди 6 години

Европа - това са чиновниците!Нашите "общи европейски ценности" - това са ценностите на чиновниците в Брюксел и на васалите им у нас.***, педофилията и мултикултурализмът, никога не са били европейски ценности от времето на Рим. Това са ценностите на един напълно побъркан "елит".

51

Анонимен

преди 6 години

На фона на несвършващото прииждане в София на кьораво и сакато от провинцията, 6-месечното председателство е като мехлем за душата за истинските софиянци!80-те % на социалистическия професор са много оптимистични за някои редакции!

50

До 46

преди 6 години

До АнонименИ още нещо- ти знаеш ли какво ще председателстваме след дни?Или само си чувал за нещо? За някакви чиновници? А, някой познат таксиметров шофьор ти казал, че те били много.Председателстваме европейския съвет- министерския съвет на Европа.Та...с тези кръчмарски анализи, по-добре в кръчмата.Ще даваш тон на Европа колко бюрокрация да поддържа, докато смърдиш на ракия и кисело зеле.Хайде, няма нужда.Да си погледнем държавата първо и тогава да даваме акъл, не мислиш ли??!!

49

евро-простотия

преди 6 години

не ме интересува ЕС не ме интересува министър председател нито пък някакво си председателство всеки да си върши работата и аиде да не си пречим че ще си менкаме капите подлизурковци такива о срани

48

65667434663

преди 6 години

До 42 еми , нали това е демокрацията - да може да пишеш каквото мислиш , авторът на статията си изразява мнението Защо заради някакви еврочиновници , които ни смятат за "аборигени " трябва да страдат обикновените хорица ???Ако зависеше от мен , давам им една сграда нейде из околностите на София - да си бъбрят там . Само като си помисля какви пари смъкват от гърба на хората за " нищовършене " и ...Но все пак позволи да има хора с мнение ,различно от официалните възхвалявания

47

Анонимен

преди 6 години

До некойИмат отрицателен прираст, но все пак по-добър от нашия. За всяка страна е различно, но например за Германия имаме увеличение на раждаемостта през последните 5 години. Но тя е изцяло дело на мигрантите, всяко второ дете родено в Германия е от чужденци, или смесена двойка. 30% от германките на 45 години са бездетни, а сред висшистките 40%. Но арабите не спят, яко работят и изпълняват демографската норма.

46

До 46

преди 6 години

До АнонименНие- най-бедната и корумпирана страна в ЕС...с мафиотизираната политическа система, с неработещите институции и полиция, която не може да залови един Брендо и един укриващ се вече 10г. по горите престъпник ли ще учим Европа дали са и в повече еврочиновниците или не???И как се сетихме да я поучаваме тази Европа, точно, когато разбрахме, че ще се затворят няколко булеварда в София и няма да можеш да си запалиш дъртото БМВ?Иначе, ревем за европарите всеки ден и за всичко. Малко мисъл

45

Анонимен

преди 6 години

До До 34Не знам дали се говори срещу правителството или не. Мисля че по скоро се говори срещу безбройните ненужни чиновници, срещу които скача цяла европа. срещу ненужните харчове за тях и срещу ненужните глупави поклони

44

Анонимен

преди 6 години

Ах че гадни тея руснаци, направо отвратителни, дори когато нямат нищо общо с темата. Ако показваш нещо с глупавия си коментар, то това е нивото ти на интелигентност, което не е особено високо.

43

123

преди 6 години

"Ела си узми шопо, нечем ти фордо. подпис Лордо".Ще се научат няма страшно, няма де да ходят.